Boop-Oop-a-Dupe

Katselen tämän postauksen kuvia krokotiilinkyyneliä vuodattaen, sillä tämä ty-pe-rä talvi on tehnyt parissa viikossa selvää mun tasamittaisista, terveistä kynsistä. Meinasin jo kirjoittaa oodin eräälle aluslakalle ja hehkuttaa hyväkuntoisia kynsiäni mutta kah, enpäs ehtinyt. Ylpeys todella käy lankeemuksen edellä…

.
Nail Pattern Boldness Boop-Oop-a-Dupe

Tällä hetkellä kolme kynttä on katkennut ja lisäksi kolmessa on paikka. Aika hyvällä prosentilla ovat tuhoutuneet. Ei näköjään auta mikään maailman rasvamäärä ja hoitotuotteet, joka talvi sama juttu (ja haluaisin mainita että täälläpäin ei edes ole kunnon talvea, pelkästään pimeyttä ja vesisadetta ja kuraa, joten pakkanenkaan ei tänä vuonna selitä tätä katkeamisilmiötä). Arkistossa on muutamalle postaukselle kuvamateriaalia, toivon vain että ne riittävät siihen että kynnet kasvavat jotenkuten tasamittaisiksi, koska tällä hetkellä ne ei todellakaan ole kuvauskunnossa.

.
.

Mutta lienee paikallaan sanoa sananen näistä kuvista. Pohjalla on kaksi kerrosta Zoyan Anjaa. Anja kuuluu niiden raivostuttavien lakkojen joukkoon, jotka pullossa ovat nättejä ja jonkun värisiä ja kynsillä näyttävät sitten pelkästään mustalta. Onneksi keksin heittää Anjan päälle pari kerrosta Nail Pattern Boldnessin Boop-Oop-a-Dupea, joka on aivan mieletön. Dupe-nimi viittaa Clarinsin 230-kulttilakkaan, jota Boop onnistuneesti imitoi, kuten myös Max Factorin Fantasy Fire.

.
.

Tällaiset lakat ovat siitä upeita, että ne näyttävät aivan erilaiselta riippuen alla olevasta lakasta ja katselukulmasta. Lähes mustan lakan päälle laitettuna Boopin punaoranssit sävyt tulevat eniten esiin, sinisen lakan päällä näkyvät enemmän sinisen ja violetin sävyt. Ihan törkeän hieno lakka, haluaisin valella Boopia kaikkialle ja kylpeä siinä. Vähintään.

.
.

Ai niin, on tuossa tosiaan myös Gina Tricotin Rose Glitteriä mutta suhtaudun siihen hieman maltillisemmalla innostuksella.

.
.

KATTOKAA TUOTA PULLOA MITEN MIKÄÄN VOI NÄYTTÄÄ NOIN MIELETTÖMÄLTÄ

.
.

Huhhuh.

Translation: Omfg I can’t even deal with the awesomeness of this polish. Nail Pattern Boldness Boop-Oop-a-Dupe is an excellent imitation of Clarins 230, super-HTF polish with a cult rep. Shown here over Zoya Anja, an eggplant creme which pretty much just looks black on the nail and makes a great base for Boop. Buy Boop. Buy it. DO IT.

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. Huu, jumalaisen näköinen pullossa. :P~ Kynnet on kyllä kans nätit!

  Mulla on itellä yks kynsi revenny veret tirskahdellen irti ja yhdessä on paikka. Kynnet tuntuu haurailta ja kuivilta – rasvauksesta huolimatta. Joten: I feel you. :(

  1. Kiitti :) Joo-o, kuulostaa tutulta. Kynnet ja kädet oikein huutais kosteutta mutta mikään ei tunnu riittävän :(

 2. Mulla oli melkein samanlaiset kynnet viime viikonloppuna!!! Paitsi että sulla on melkein hienompi tuo pohjaväri. Ja okei, on noi glitteritkin hienommin laitettu, mutta silti!
  Mulla oli pohjalla Picture Polishin Monroe, joka oli melkein saman näköinen kuin mun pirstaleiksi mennyt extravagance, joten oli sekin aina hieno. Sienelläkö sä töpöttelet noi glitterit?

  1. Great minds think alike :D Monroeta oon kuolannut pitkään, se on HIENO! (tähän väliin hiljainen heti extravagancelle)
   Juu sienellä töpöttelen, se meikkisienen kulma/reuna on sopivan terävä tarkkaan töpöttelyyn :) leikkaan yleensä meikkisienestä pienempiä palasia (siis se sieni 2-4 osaan) joilla on kätevä töpsötellä menemään.

Vastaa