Picture Polish Wine, Summer ja London

Jipii on taas se aika kun Picture Polishilta tulee uusia julkaisuja! Aina yhtä kutkuttavaa :) Valitsin kuudesta uutukaisesta kolme ihaninta ja todennäköisesti täydennän valikoimaani myöhemmin, kun pääsen ajan kanssa tutkailemaan lakkoja CesarsShopiin. Tämä on hyväksi todettu kaava: ensin kuola roiskuen kotiin niitten Must-have -lakkojen kanssa ja sitten järki kädessä tutkailemaan uudestaan :D

Mun valinnat olivat Wine, Summer ja London.

Kun kuulin että uusien lakkojen joukossa on yksilö nimeltä Wine, tiesin haluavani sen riippumatta lakan ulkonäöstä, koska minä ja viini ollaan tosi hyviä kavereita. Olen edennyt tässä viinittelyharrastuksessani jo niin pitkälle, että olen löytänyt jopa useamman punaviininkin mistä pidän! Tää on laajentunut parista roséviinilaadusta valkoviineihin ja siitä punaviineihin. Porttiteoria.

Enivei, takaisin kynsilakkoihin ennenkuin alan kuulostaa alkoholisoituneelta. Wine on todella tumma viininpunainen jellypohjainen lakka, jossa on Picture Polishille ominaisia holohippusia. Vaikka lakka on tumma, se ei kuitenkaan näytä mustalta vähäisessäkään valossa. Lakka on koostumukseltaan vähän tahmea, mitä kyllä osasin odottaakin. Jostain syystä tämän sävyiset lakat ovat usein tahmeita. Kaksi kerrosta riitti peittämään.

London oli myöskin ilmiselvä valinta. Ensinnäkin kaupunki on ihana, ja toisekseen lakan sävy on aivan valloittava. Mikä muukaan sävy brittein saarten jalokivelle voisi langeta kuin siniharmaa? London on lineaarinen holo, tällaista ei olekaan hetkeen PP:ltä nähty. Lineaarisen holon lisäksi lakassa on holohippuja ja hienostunutta shimmeriä. Mikään niistä ei oikeastaan näy kuvissa :D

Koostumus oli aivan erinomainen. Kuvissa 2 kerrosta. Ihana, ihana lakka joka on nytkin mulla kynsillä :)

Uusi versio Summer-lakasta ei ollut ihan itsestäänselvä valinta, jouduin sitä hetken pohtimaan, koska mietin sopiiko näin lämmin vaaleanpunainen mun ihonsävyyn. Tämä uusi Summer on alkuperäistä pinkimpi, edellinen oli persikkaisempi. Mielestäni viralliset swatch-kuvat tästä lakasta eivät ole ihan korrekteja värin suhteen, ainakaan tämä minun kappaleeni ei ole ihan niin vaalea persikka kuin virallinen kuva antaa ymmärtää. Summer on lämminsävyinen vaaleanpunainen lakka, jossa on holohippuja ja voimakas kultainen shimmer. Koostumus on hyvä. Kahdella kerroksella lakka jäi ihan aavistuksen läpikuultavaksi, joten varmuuden vuoksi lisäsin kolmannen kerroksen.

Siinä minun valinnat! Kaikki uutuudet ovat nähtävillä ja tilattavissa täällä. London ja Summer loppuivat samantien, mutta ne voi jo ennakkotilata ja täydennyksen pitäisi saapua Cesarsille heti ensi viikolla (viimeistään).

Mielipiteitä?

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Yay new Picture Polish shades are here!! December 2017 Collection includes six shades and my picks of those six were Wine, Summer and London. They are all oh so pretty and they all are easy to apply. Wine was a bit sticky but nothing too bad. Wine and London are opaque after 2 coats. For Summer I used three thin coats. These polishes are all press samples. 

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Mä en oikein tykkää tuosta kun samaa lakan nimeä käytetään toistamiseen, vaikka lakat ovat kuitenkin eri lakkoja. Mutta tietenkin mä olen tilannut koko kokoelman itselleni, oli se nimi sama tai ei. :D

  1. Oon samaa mieltä, voisivat keksiä uuden nimen tai sitten niin että siinä pullossakin lukee, mistä versiosta on kyse. Esim Summer II tai jotain.

 2. Mua myös mietityttää Summer, tässä se näyttää tosi kivalta mutta voi olla, ettei se kuitenkaan sopisi mulle. En tykännyt siitä alkuperäisestä ja onhan toi joka tapauksessa nyt huomattavasti kivempi. London voisi myös kotiutua mulle, jahka sitä taas saa:)

  1. Voi olla että se ei olis sun lakka, koska sävy on tosiaan todella lämmin. London on ihana! Poikkeuksellinen.

 3. Mä nappasin just nää kolme samaa. Ihan tosi kivat sävyt ja toi Wine! Uuh! Tiätkö voisit tehdä hyvinkin jonkun ligestyle tyylisen viinipostauksen koska mua kiinnostaa, ehkä muitakin. Ois kiva kuulla viiisuosituksia tavalliselta kuluttajalta. Onko ihan pöhkö ajatus? No mut hei, koska meillä on ilmeisen sama maku lakkojen kanssa niin miksei myös viinien? :D

  1. HYVÄ IDEA. Tuleekohan tässä joku alkoholilainsäädäntö vastaan …. mutta siis mielelläni tekisin tollaisen jutun! Laitan harkintaan.

  1. London ja Wine on kyllä mahtavia juuri tähän vuodenaikaan! Summer voi innostuttaa kesällä sitten enemmän :)

 4. Wine on parhautta – myös tuo uusi lakka, joka lähtikin jo tilaukseen. ;)
  Ja porttiteoriasi kuulostaa loogiselta, mä itse oon ystävystynyt myös viinien kanssa mutta jostain syystä portit valkoviinien suhteen ovat pysyneet melko tiukasti kiinni.

  Sun kuvissa myös London näyttää yllättävän hyvältä, vaikka houkuttelevasta nimestään huolimatta arvelin värin olevan omille kynsille liian pliisu.

  1. Ootko kokeillut Uusi-Seelantilaisia Sauvignon Blanceja? Ne on kepeitä ja raikkaita valkoviinejä, joiden kautta mulle aukes ihan uus maailma!

   London on kaikkea muuta kuin pliisu!

 5. Nyt kun viineistä puhutaan, niin minä kypsässä 41vuoden iässä ostin elämäni ekan valkkaripullon. Toivottavasti maku on hyvä ? Pikkujouluissa oli niin aikuinen olo, kun siemailin pari lasia valkkaria enkä irvistellyt yhtään ? Oli hyvää. Ja viime viikonloppuna join ekan alkoholillisen glögin, sekin oli herkkua. Porttiteoria pätee tod näk tässäkin tapauksessa ?
  Kynsilakat on huippuhienoja, varsinkin just toi wine.

  1. Parempi myöhään… :D viinien maailma on aika vaikea kun variaatioita on niin älyttömästi, ei tiedä oikein mistä aloittaa! Sitten kun joku hyvä löytyy niin jumitan siinä vaikka kuinka pitkään. Toivottavasti sun valkkarivalinta osoittautui onnistuneeksi!

Vastaa