Kolmet neonit

Mulla on taas, kuten joka kesä, ollut neonkynsihullutus päällä ja neutraalit sävyt ei ole juurikaan käyttöön eksyneet. Arkistoon on tallentunut kolmet neonkynnet ja kokosin ne tähän samaan juttuun. Yhdetkään näistä ei tosin onnistunu ihan sillä tavalla kuin alunperin kuvittelin, mutta ainakin ovat kirkkaita.

Mä en tunnu lainkaan kyllästyvän lakkauksiin, joissa on valkoinen pohja ja neonsävyinen leimaus. Sellaisia voisin pitää vuoden ympäri, ja ne myös kerää yleensä kovasti huomiota ja kehuja ihmisiltä. Näissä kynsissä käytin yhtä mun suosikkileimauskuvioista, koukeroista kukkaa, joka löytyy Konadin Square 01 -laatasta. Leimauksessa käytin pinkkiä, oranssia ja keltaista neonlakkaa Dashicalta. Keskelle töpöttelin vielä pinkkiä neonmattaglitteriä InDecisive -indielakkamerkiltä. Pohjalla on Avonin valkoinen lakka, joka on ihan hullun peittävä ja hyvälaatuinen valkoinen.

Kokeilin myös toista niistä saamistani Color Clubin Coated-lakoista! East Austin on pökerryttävän kirkas neonkoralli, ja omistan tän sävyn myös tavallisena lakkana. Se ei ole kovin helppo lakattava ja tämä Coated-versio oli huomattavasti helpompi, mutta en minä silti yhdellä kerroksella selvinnyt. Peittävyys riittäisi siihen yhteen kerrokseen, mutta en saa levitettyä lakkaa niin tasaisesti että tulos olisi hyvä. Lakka on koostumukseltaan aika paksua, mikä oli oletettavaakin. Paikkailin lakkausta toisella ohuella kerroksella ja niin sain täysin tasaisen lopputuloksen. Sissi kokeili vasta näitä Coated-lakkoja leimauksessa hyvällä menestyksellä, joten täytyy minunkin kokeilla tätä leimaushommissa… en vaan oikein tiedä mikä olis hyvä pohjasävy näin vaalealle mutta superkirkkaalle lakalle. Hmm. Oisko ehdotuksia?

Nimettömään lakkasin piiiiitkästä aikaa tekstuurilakalla aksenttikynnen, tuli suorastaan nostalginen olo :D käytin mun paraslaatuista kultaista tekstuuria, Pretty Seriousin Dimension X:ää. Tosi peittävä ja hyvätapainen muutenkin. Leimakuvio on uudenkarheasta MoYou Londonin Flower Power 21 -laatasta. Graafisuutta ja perinteisempää kukka-aihetta yhdistelevä kuvio ei tietenkään yhtään päässyt oikeuksiinsa mun minikynsillä, mutta tulipa tuuskattua. Leimauksen keskellä on NCLA:n glitterlakkaa nimeltä Valet My Carriage.

Nämä viimeiset oli vähän fail. Rupesin hevostelemaan pystysuuntaisen liukuvärin kanssa, valitsin heikkopigmenttiset ja liian lähellä toisiaan olevat sävyt enkä lopettanut vaikka huomasin hyvin nopeasti ettei hommasta tuu lasta eikä banaania. No, hyväntahtoisin silmin voi ehkä nähdä kynsien keskellä vihreän pystyraidan.

Siis mähän tietysti kuvittelin että vihreä väri osuu juuri leimakuvion peikonlehtien kohdalle, jolloin niistä tulee automaagisesti vihreät ja sitten raitojen alue on selkeästi keltainen. Hah, melkein! :D väriero oli liian pieni ja leimakuviokin sitten aika sekava. Kestin näitä yhden päivän ja vaihdoin toisenlaiseen lakkaukseen. Mutta en mä vielä luovuta tuon pystyliukuvärin suhteen!

Ai niin, lakat olivat China Glazen Whip It Good ja Lime after Lime, ja leimauskuvio on MoYou Londonin laatasta Tropical 28.

Mikä lakkaus on teidän suosikki? Ja millaisen lakan päälle koittaisin East Austinilla leimailla?

(East Austin ja NCLA saatu CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Neon nails all the way! …until the lovely dark shades of the Fall season start pouring in… :)

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Lemppari on ehdottomasti East Austin – lakkaus ❤️ Lakka on niin ihana ja kultaiset koristelut sopii siihen mainiosti. Mun täytynee tilata tuo lakka, jos sitä vielä Cecarsilta saa :)

 2. East Austin on paras, alkoi ostokin houkuttaa vaikka oon kattonu aikaisemmin tätä lakkaa sillein ”mjaah…”-tyylillä. =D Kultainen sopii tosi hyvin Austinin kaveriksi, mulla on tuo tekstuurilakka myös ja se on kyllä todella hyvä sävyltään ja laadultaan. Noista CC:n Coated lakoista oon ostanut ( tähän mennessä ) vain Diggin’ the dancing queenin mut se on kyllä ah, niin ihana! En selvinnyt yhdellä kerroksella mut eipä haitannut, helppo lakattava oli. =)

  1. East Austin on sitäpaitsi livenä paljon kivempi, kun ei sitä kirkkautta saa kuvattua mitenkään! Olis näemmä pitänyt hamstrata enemmänkin noita Coatedeja…..

 3. Uijui, kuin kaunis lakkaus toi East Austin <3 Itse en ole koskaan omilla kynsillä kokenut oloani kotoisaksi neon lakoissa, muutenkin vierastan neon värejä. Johtuneeko siitä että villillä 90-luvulla olen ollut kuorutettu neonilla :D

  1. Kieltämättä mullakin meni kyllä jonkin aikaa, että osasin tykästyä mihinkään neoniin :D

 4. Tykkäilen noista viimesistä lehtikynsistä. Ja mä kyllä huomasin värierot heti. Just tuommoset pienet sävyero takaa lakkauksesta eloisamman kuin jos olisi täysin yksivärinen :)

  1. paras sana kuvaamaan semmosta ylenpalttista itsevarmuutta tai mitä tahansa muuta ylenpalttista :D

   Valkoinen pohja on munkin vakkarisuosikki :)

 5. Keskimmäinen on mun suosikki! :) Jonkun ihmeen päähänpinttymän sain että tuo austin pitäisi yhdistää ruskeaan, mutta en tiedä miten se oikeasti toimisi. :-D

 6. Tuo East Austin on kyllä mageen näköinen lakka ja kovin nätin kokonaisuuden rakensit sen ympärille, tykkään! <3

 7. Noi peikonlehti-kynnethän on just eikä melkein. Tosi jees! East Austin on ihana; se vois olla paras korvaaja mun Schoolyard Crushille, jonka koostumus on – pardon my french – persiistä.

  1. Kiva että joku tykkää peikonlehdistäkin! :D Schoolyardia mulla ei oo, mutta se ja Austin on tosiaan muistaakseni tosi lähellä toisiaan.

 8. Ihania kirkkaita kesäkynsiä!! Etenkin nuo, jotka on leimattu kolmella värillä. Mutta kuinka ihmeessä ne on skrapattu??

  1. Siis tiäkkö ihan normaalisti skrapasin vaan suoraan! Itteäkin vähän kuumotti että mitenhän tämä nyt onnistuu, mutta ilmeisesti leimauslakat on niin paksuja ja jämäköitä että eivät juurikaan leviä. :)

 9. Ensimmäiset neonit on ihanat!
  Mutta.
  Mun suosikki on ehdottomasti nuo viimeiset peikonlehdet. ♡
  Ihan superkivat ja pystyliuku näkyt kyllä kuvissa kivasti!

Vastaa