Mummolan tapetti

Ahkera kokeilemattomien lakkojen testaus on tuottanut tulosta, sillä olen rohkaistunut tekemään lakkauksia useammalla kuin yhdellä pohjalakalla. Värikkäät skittlet ovat edelleen kokeilematta, mutta tähänkin lakkaukseen sain tungettua neljää lakkaa ja lopputulos on silti suhteellisen hillitty. Värien suhteen siis, ei ehkä muuten.

striped manicure
.

Siinä on mummolan tapetti! Mummolat on kivoja! Tapetitkin on varmaan ihan kivoja. Jee! Onnistuin!

Etusormessa ja pikkurillissä Nubarin Vogue Vert, hyvälaatuiseksi osoittautunut kaunis keväisen vihreä cremelakka. Kaksi kerrosta riitti mainiosti. Keskisormessa kaksi kerrosta OPIn Thanks a Windmillionia, hyvälaatuinen sekin, mutta sävyltään mun makuun liian tunkkainen. Nimettömässä Orlyn Ancient Jade, joka peitti loistavasti jo yhdellä kerroksella. Kaikkien lakkojen pitäis olla sellaisia!

IMG_7739
.

Raidat tein pitkällä siveltimellä ja OPIn My Boyfriend Scales Walls -lakalla. Pelkkien raitojen kanssa kynnet näytti yöpuvulta, joten lisäsin vielä lakkojen sävymaailmaan sopivat kukkadecalit.

Yöpukuversiokin pääsi kuviin.

IMG_7735
.

Tässä toisessa kädessä Windmillion pääsi pikkurilliin, Voque Vert nimettömään ja etusormeen ja Ancient Jade keskisormeen.

IMG_7744
.

Siinä vielä kaikki osallistujat yhteiskuvassa.

Oon niin mielissäni siitä, että tein _vihreät_ kynnet joista aidosti pidin! Lakkaus sai olla kynsillä monta päivää ja postin sen vasta pakon edessä, kun kulumaa oli jo liikaa. Voi olla että näätte kohtapuoliin samanlaisen lakkauksen toisilla väreillä, tällainen lakkaus on meinaan todella kätevä tapa saada mustaa laatikkoa tyhjenemään :)

Translation: This manicure reminds me of old wallpapers and grandmothers, and I love it! I usually don’t like green shades on me, but these ones somehow work. The only one I didn’t particularly like was OPI’s Thanks a Windmillion, I think its shade is too dusty and dark for me although the formula was really good. Orly’s Ancient Jade was nearly a one-coater and Nubar’s Voque Vert is really spring-y apple green. Stripes were done with a long striper brush and OPI’s My Boyfriend Scales Walls and the flowers are water decals. 

Kurkkasitko jo nämä?

13 kommenttia

  1. Aika hurja miten paljon noi siirtokuvat rauhoitti tota värimaailmaa!

    Tykkään kyllä kuin hullu puurosta, pitänee ottaa testiin joku kerta vastaavat. Kiitos vinkistä :)

  2. Aivan ihanat! Ensin luulin et nuo terälehdet oli tehty one stroke-tenkiikalla ja ihmettelin et miten sait tehtyä niin pienet :P Tosi kivat kynnet, kyllä mäkin pitäisin noita kunnes ei enää pysy lakka kynsillä.

Vastaa