Trash Talk: syyskuu 2020

Mainoslinkit merkitty tähdellä.
Saadut tuotteet ilmoitettu erikseen. 

Alkusyksystä vähän laiskistuin ihonhoitotuotteiden käytössä, tai siis siinä että systemaattisesti tyhjentäisin auki olevia purkkeja sen sijaan että hyppelisin tuotteesta toiseen. Sain mä nyt kuitenkin jotakin tiristeltyä tyhjiinkin, mutta aika kämäinen saldo tämä on.

*The Ordinaryn Buffet on monitoimiseerumi, joka tekee vähän kaikkea. Mun iholle tämä teki vähän kaikkea hyvää. Tilasin itse asiassa juuri toisen pullon tätä! Todella edullinen ja tehokas tuote, joka sopii aikalailla kaikille ihotyypeille.

Uoga Uogan Good Mood Concentrate tuli Jolie Boxista, jonka sain blogin kautta. Kyseessä on puhdistusöljy, joka tuntui, tuoksui ja näytti erehdyttävästi appelsiinimehulta. Aivan hurjan ihana tuoksu kyllä! Tykkäsin putsarista muutenkin tosi paljon. Ainoa mikä harmitti, oli se että putsari kökkööntyi ällöiksi klönteiksi pumpun kaulaan. Yyh.

The Body Shopin Cool Cucumber -suihkugeeli (saatu) ei noussut nyt kovin korkealle mun suosikkilistalla. Cool Cucumberin tuoksu osoittautui käytössä sittenkin liian esanssiseksi. Olen pahamaineisen nirso nimenomaan kurkkutuoksujen kanssa. Sitäpaitsi kesän kausisarjoista Zesty Lemon oli NIIN IHANA, että Cool Cucumberilla ei ollut mitään mahdollisuuksia sitä vastaan.

*Skincity Skincaren Sweet Almond Shower Oil (saatu) oli todella miellyttävä tuttavuus, voisinpa jopa sanoa että tämä nousi suihkuöljysuosikikseni! Nimestään huolimatta öljy ei tuoksu (ällölle) mantelille, vaan siinä on ihanan raikas sitrustuoksu. Koostumus ei ollut liian paksua vaan juuri sopivaa ja emulgoitui veden kanssa helposti. Ai että! Ihana tuote. Kirjoittelin Skincity Skincaren vartalotuotteista enemmän täällä.

Dermosilin Caring Cream -hoitovoide (saatu) oli näppärä käsivoide päiväkäyttöön, sillä se imeytyi nopeasti ja kosteutti silti hyvin. Dermosiliin voi kyllä luottaa näissä voidehommissa! Hoitovoide oli osa jotakin joulupakkausta eikä ole enää tällaisenaan siis myynnissä.

*L’Oréalin Bambi Eye False Lash -ripsiväri (saatu) nousi heittämällä mun suosikkiripsareiden joukkoon. Todella näyttävä, tuuhea ja eroteltu lopputulos, pysyy hyvin mutta on myös helppo poistaa, ei klimppiinny eikä varise. Aivan superhyvä. Ostan varmasti uudenkin.

*Holika Holikan kangasnaamioita kuluu joka kuukausi, tällä kertaa meni Pearl ja Cucumber.

Kocostarin kangasnaamioista käytin *Camellia Happy Maskin ja *Foot Moisture Packin. Peruskauraa nämäkin ja hyvin toimii!

Siinä nämä kaikessa lyhykäisyydessään. Eniten jään kaipaamaan tuota Skincityn suihkuöljyä. Mulla on itseasiassa nyt aika heikko tilanne suihkugeelien ja varsinkin suihkuöljyjen suhteen, ei taida olla yhtään pulloa kumpaakaan tuotetta enää jemmassa. Sen sijaan vartalonkuorintoja on varmaan viisi avaamatonta purkkia ja 2-3 avattuakin. Oon kyllä ihan uskomattoman laiska siinä vartalonkuorintahommassa, ihan hävettää. No, nyt on varmaan pakko tsempata koska ilmeisesti kuorinta-aineet on kohta mun ainoat keinot pestä kroppani :D

Hyvää sunnuntaita toverit!

(Tähdellä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Hitto mä säikähdin tota viimeistä lausetta, että olenko näin sekaisin päivistä kun luulin, että tänään on maanantai:DD Ilmeisesti tän piti ilmestyä eilen ja tänään siis ON maanantai. Mulla on parhaillaan tuo Cool Cucumber -suihkari käytössä ja en oikein tähän vuodenaikaan arvosta sen viilentävää ominaisuutta. Se olisi tosiaan pitänyt käyttää kesällä pois. Tuoksu on vähän sellainen ennnnn oikein osaa päättää, mutta häviää tietenkin Zesty Lemonille.

    1. Uh joo mä en osaa viikonpäiviä näemmä enää. Kirjotin tota juttua sunnuntaina, siinä mun excuse :D

Vastaa