Vakuuttava kuivashampoouutuus: Garnier Fructis Invisible Dry Shampoo

Tuotteet saatu.

Tänään on lyhyestä virsi kaunis (tosin olen kirjoittanut tuon lauseen ennenkin eikä se ikinä pidä paikkaansa), sillä esittelemäni tuote on yksinkertainen ja hyvä. Paljoa ei siksi tarvitse tarinoida. Olen kuivashampoissa luottanut jo vuosia Batisteen, enkä ole paljoa sivuilleni siinä asiassa vilkuillut. Nyt kuitenkin tuli tosi kiva uutuus käsiini: Garnier Fructis Invisible Dry Shampoo. Olen valmis antamaan Garnierin kuivashampoolle jaetun ykköspaikan Batisten rinnalla, sillä ne oikeastaan palvelevat hieman eri tarkoituksia.

Garnierin kuivashampoon juju on savessa ja riisipuuterissa, jotka imevät hiuksista rasvaisuutta pois. Kuivashampoon paras ominaisuus on sen nimessä: Invisible Dry Shampoo ei näy hiuksissa, eikä jätä hiuksiin puuterimaista murua!

Kuivashampoo on kaksifaasinen eli pulloa pitää voimakkaasti ravistella ennen käyttöä, jotta ainekset sekoittuvat. Jos pullo on seissyt pitkään käyttämättä, puuteriaines saattaa olla aika tiukastikin pohjassa kiinni ja itse ainakin sain ensikokeilulla mätkiä pullon pohjaa kämmenellä jotta sain aineet irti. Kannattaa olla sekoituksessa huolellinen, jotta kuivashampoo toimii oikealla tavalla.

Sekoituksen jälkeen kuivashampoo suihkutetaan hiusten tyveen, annetaan hetki vaikuttaa ja hierotaan ja harjataan hiuksiin. Eli ihan normisetti. Lopputulos suorastaan tuntuu raikkaalta ja hiukset on tosi ilmavat ja puhtaan näköiset.

Pidän erityisesti siitä, että hiukset ei jää kuivashampoon jäljiltä karkean tuntuisiksi eikä sameiksi. Sameus on tosi tyypillinen kuivashampoon tuoma efekti ja on mahtavaa, että Garnierin kuivashampoosta se on saatu eliminoitua. Kivaa on myös se, että jos erehtyy päätään rapsuttamaan niin vaatteille ei varise hilseen näköistä valkoista murua :D Koska karkeuden tunne puuttuu, on myös selvää ettei Garnierin kuivshampoo tuo yhtä paljon volyymia ja tekstuuria kuin Batisten kuivashampoot ja sitä tarkoitin sillä, että nämä palvelevat hieman eri tarkoituksia. Jos haluaa nimenomaan sitä tekstuuria, kannattaa valita Batiste. Jos toiveena on ennemminkin pestyn oloiset hiukset, niin sitten kannattaa kääntyä Garnieriin. Batisten jäljiltähän hiukset eivät varsinaisesti puhtailta tunnu, vaikka siltä näyttävätkin.

Garnierin kuivashampoissa on valittavana neljä eri tuoksua: Yuzu Lemon, Mint Fresh, Watermelon ja Coco. Yuzu Lemon on mun suosikki näistä (tosi yllättävää), se on ihanan kirpeä ja raikas. Tuoksu on sillä tavalla vahva, että kun olen kuivashampoota käyttänyt, mies on kommentoinut että ”täällä tuoksuu joku tosi hyvä tuoksu!”. Se on hyvä ottaa huomioon, jos ei halua että kuivashampoo jättää selkeää tuoksua. Mint Fresh on toinen suosikkini ja myös näistä tuoksuista miedoin. Se tuoksuu ihanasti aidolle mintulle, eikä ole yhtään esanssinen. Watermelon on makea tuoksu, mutta ei läheskään niin kamala kuin vesimelonituoksut yleensä. Ihan ok, sanoisin. Coco eli kookos on tuoksu josta pysyttelen kaukana, mutta tiedän että älyttömän monihan näistä kookostuoksuista pitää.

Suosittelen lämpimästi! Garnierin kuivashampoota löytyy aikalailla kaikista marketeista ja tavarataloista.

Oletteko koittaneet vielä? :)

Kurkkasitko jo nämä?

3 kommenttia

  1. Näissä on jotenkin söpöt pullot:D Mä olen enemmän tekstuurisuihke-ihmisiä, mutta tietenkin kaikenlaiset uutuudet aina kiinnostaa etenkin, jos niitä saa helposti marketista. Tässä nyt tietenkin houkuttelisi tuo kaksifaasinen koostumus, haluaisin testata miten se toimii.

  2. Näistä kyllä joku lähtee ehdottomasti kokeiluun, kun seuraavaksi tulee kuivashampoolle tarvetta! :) Itse tummatyvisenä kun arvostaa sitä, ettei sitä valkosta/harmaata rantua jäisi kuiviksen jäljiltä.

Vastaa