Kohtuuhintaisia ja hyviä kampaamotuotteita

id hair me dry clean

No niin, hyvin meni taas se mun ”kirjoittelen varmaan postauksia reissusta” -suunnitelma… En tiedä milloin opin että en vaan kykene hallitsemaan ajankäyttöäni vähääkään. Tosin veikkaan että pitkään blogini mukana kulkeneet lukijat tuskin edes odottivat postauksia ilmestyvän :D

Mutta pidemmittä puheitta asiaan: tarjolla on tänään kohtuuhintaisia ja hyviä kampaamotuotteita. Pääsin tutustumaan IdHAIRin uudenkarheaan Mé-hiustuotesarjaan, joka on helposti lähestyttävä, selkeä ja laadukas. Kaikki tuotteet maksavat 14,90 euroa, mikä on kampaamotuotesarjalle varsin järkevä hinta ja tuollainen yhden hinnan politiikka on mukavan jämpti ja kursailematon.

.
.

Tuotesarjan ulkomuoto miellyttää mun silmää kovasti. Musta pääväritys höystettynä kirkkailla väritunnisteilla on kivan ja selkeän näköinen kylppärin hyllyssä. Sain kokeiltavakseni neljä tuotetta ja niistä kolme on jäänyt mulla vakituiseen käyttöön.

Molding Paste on hiusvaha, joka on kunnon jankkia ja pitää kurittomammankin kuontalon aisoissa. Tuote sopii lyhyille, vahvoille ja itsepäisille hiuksille. Pitkätukkaiselle tämä ei oikein passaa, joten omaan käyttööni se ei jäänyt, mutta entisenä lyhyttukkaisena osasin arvostaa mattaista, luonnollista lopputulosta ja jämäkkää otetta. Tuoksukin on raikas ja mieto.

.
.
id hair me molding paste
.

Dry Clean on yksi parhaita kuivashampoita pitkään aikaan. Voin vakuuttaa, että kuivashampoon suurkuluttajana mulla todellakin on vertailupohjaa. Dry Clean puhdistaa hiuspohjaa tosi säpäkästi ja antaa mukavasti rakennettakin hiukseen, mutta ei näy valkoisena pöllynä päänahassa. Arvostan. Tuoksu on makea, vähän karkkinen, ja sopivan mieto. Purkki on jo melkein loppuun kulutettu. Tätä täytyy hankkia lisää.

.
.
id hair me dry clean
.

Fiber Mousse on aika ässä föönauksen alle ja kampausten pohjaksi. Muotovaahdon ja kuituvahan hybridi tarjoaa pitoa, rakennetta ja joustavuutta hiuksiin ja niitä kuituja todellakin riittää! Annostelua jouduin hetken harjoittelemaan, koska purkista ulos tullessaan Fiber Mousse muistuttaa ihan muotovaahtoa, mutta yhtä paljon sitä ei kuitenkaan tarvitse hiuksiin laittaa. Tässäkin on makea, hieman karkkinen tuoksu.

id hair fiber mousse
.

Heat Defender on perushyvä lämpösuojasuihke, joka tuoksuu ihanasti hieman sitruksiselle. Myönnän että oon vähän laiska lämpösuojatuotteiden käyttäjä, mutta tätä tulee käytettyä ihan tuoksunkin vuoksi.

.
.
id hair me heat defender
.

Mé-sarjaan kuuluu 11 tuotetta, joiden joukossa on Fiber Moussen lisäksi muitakin ihan uudenlaisia hybridituotteita. Esimerkiksi vahasuihke kuulostaa varsin eksoottiselta :D Tuotteita myydään parturi-kampaamoissa sekä IdHAIRin omassa nettikaupassa.

(Tuotteet saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Kuituvaahto on ihan parasta! Oon tykännyt myös Moulding Pastesta ja kuivashampookaan ei ollut hassumpi. Kaikenkaikkiaan kiva sarja:)

Vastaa