Neonpilkkuja

Mulla on ollut pahanlaatuinen ja pitkäaikainen pakkomielle valkoisesta lakasta jossa on seassa neonvärisiä mattaglittereitä. Usea indiemerkki sellaisia lakkoja tekeekin, mutta ne on olleet aina loppu kun olen niitä yrittänyt bongailla. Kanavoin lopulta pakkomielteeni Lush Lacquerin Clowning Around -lakkaan, siinä neonglitterit on kirkkaalla pohjalla joten lakka on cremepohjaista monikäyttöisempi. Tein kaikkeni saadakseni lakan, eli käytännössä vain vollasin asiasta kanssaharrastajille Facebookin chatissa.

Lush Lacquer Clowning Around
Lush Lacquer Clowning Around

Lopulta Sissi ilmeisesti kyllästyi ja kertoi tilanneensa kimppatilauksen yhteydessä tuon lakan :D Vähänkö olin mielissäni! Tilauksen masinoi E-S, kiitokset myös sinne suuntaan :)

Olin niin tuhinoissani Clowning Aroundista, että lakkasin sillä heti kun sen käsiini sain. Harmi vaan, että toteutus ja idea ei taaskaan samalla tasolla olleet. Mun piti itseasiassa tehdä tämä lakkaus uusiksi ja jättää tämä ensimmäinen versio julkaisematta, mutta eiköhän kaikille ole tämän blogin taso tullut jo selväksi joten mitäs sitä turhaa esittämään parempaa kuin on :D

Sissi seurasi hidasta katastrofia ystävällisesti kannustaen, vaikka heti eka kynsi meni pieleen. Toki jatkoin loppuun saakka, itsepäinen kun olen. Ideana oli tehdä paljaalle kynnelle liukuvärjäys valkoisella ja töpötellä päälle Clowning Aroundia, mutta enpäs osannutkaan tehdä nättiä liukua yhdellä lakalla. Mikä kolaus itsetunnolle!

.
.

Kynsillä siis on pelkkä aluslakka, sen päälle töpötelty sienellä Essien Blancia, Cirquen Electric Circusta ja Clowning Aroundia. Loppusilauksena OPI:n mattapäällyslakka koko kynnellä. Liuku ei onnistunut pätkääkään, kontrasti paljaan kynnen ja valkoisen lakan välillä on liian suuri, ja lopputulos on jotakin liukuvärin ja epäonnistuneen ranskalaisen manikyyrin välimaastossa.

.
.

Valkoinen alue on liian leveä ranskalaiseksi ja liian symmetrinen liukuväriksi. Sanoisin, että tämä on liukulainen.

Clowning Around sen sijaan on juuri niin ihastuttava kuin ajattelinkin. Mattaglitterit on todella ohuita, niitä on paljon ja ne asettuvat mukavasti kynnelle…ja näyttävät ihanalta valkoisen päällä :)

.
.

OPI:n mattapäällyslakka toi jännän utuisen pinnan paljaalle kynnelle ja peräti taittoi vähän kynsien värjäytynyttä ulkomuotoa vaaleampaan. Kuvissa karsea oranssi vivahde näkyy, mutta luonnossa sitä ei juuri huomannut.

Nolottaa laittaa tämän lakkauksen esikuva tähän, mutta pakkohan se on. Jotkut vaan osaa kaiken paremmin.

Translation: Lush Lacquer Clowning Around was just as awesome as I expected it to be, but this manicure on the other hand…oh my. Nail polish didn’t fail me, I did. The end result is somewhere between a gradient and a french manicure although this was supposed to be a full blown nude gradient. Oh well, at least the original manicure was gorgeous!

Kurkkasitko jo nämä?

31 kommenttia

 1. Mitä nää aina mollaat?? Nuo on ihanat! Ok, ehkä liukulaiset ois voinu onnistua paremminkin, mutta musta tuo sun väriyhdistelmä on niin paljon parempi ku tossa linkissä. Nii kerta!

  1. Joo musta tää liukulainen kuuluu ehdottomasti johonkin Suomi – kynsiharrastus – Suomi- sanakirjaan! Törmäsin muuten samoihin kynsiin kun mietin ostanko tuon Cirquen vai en, ostin sitten vaikkei kyllä taida kauheasti olla jakoja samanlaiseen lopputulokseen…

 2. Haha, eihän sitä aina kaikki voi ihan putkeen mennä, ei edes joka kerta. Mutta argh kun onkin suorastaan aivan yli-ihana tuo Lush.

 3. Jonakin päivänä kun kyllästyt tohon glitteriin, omin sen itelleni. Ellen sitten oo siihen mennessä hankkinut omaa.

 4. Nätithän nuo on! Ymmärrän kyllä tilanteen suunnitelma-toteutus… Lakka on niin kaunis ja monikäyttöinen, että sen voisin itsellenikin ostaa :) Olen myös kuolannut valkoneonien perään…

  1. Tää on tilattu Mei Mei Signaturesilta. Mulle on tulossa myös KBShimmerin What’s Your Damage, niin saan kokeilla valkopohjaista neonia myös…:P

 5. Kivathan nämä ovat!

  Ja minusta voit vedota siihen, että valkoisella lakalla tuollaisen yksivärisen liu’un tekeminen voi olla aika haastavaa. Melkein ehkä mahdotonta, koska eihän siihen saa sävyeroa oikein tehtyä lainkaan kerrostuksella. Uskon vakaasti, että muulla värillä osaisit sen paremmin kuin hyvin :)

 6. Tää blogi turmelee mut. Ensin punaista ja nyt vielä glitteriä! Ja neonglitteriä vieläpä. Näyttää tosi hyvältä valkoisen päällä =)

  1. No kiitos <3 ei mua ehkä ois niin ketuttanut, jos en olis katsellut ChitChat Nailsin tuotoksia samalla kun räpelsin omiani :D

 7. Ollos hyvä vaan masinoinnista! :D Hyvältähän tuo näyttää, niin ranskis kuin pelkkä Lush Lacquerin lakkakin.
  Itse voin ehkä välttyä tuon hommaamiselta muistaessani oman Jindie Nailsin Candy Land Remixin, jossa ainut vain ei ole kyllä kirkasta pohjaa jossa olisi omat etuutensa…

 8. Sh***! Aivan mielettömän upea lakka!! :D Munkin olis näköjään pitäny lähteä kimppatilaukseen. Mitenköhän oon missannu tän? (tosin oon kylä tietoiseni yrittäny rahatilanteeni takia vältellä tilaamisia :p )

Vastaa