OPI Venice Collection Swatches pt.2

opi gelato on my mind swatch

Kuten lupasin, tänään tarjolla on Venice-kokoelman kylmemmät sävyt eli toinen puolisko OPI:n jättimäisestä syksykokoelmasta. Ensimmäinen osa löytyy täältä. Kokoelman lakoista 12 siirtyvät aikanaan suoraan vakiovalikoimaan ja 3 lakkaa ovat myynnissä vain hetken (limited edition, tekstissä tunnisteena LE). Tälläkin kertaa kaikissa swatcheissa on käytetty alus- ja päällyslakkaa.

Here’s the second part of the OPI Venice Collection swatches, as promised! The first part can be found here. As I mentioned in the previous post, 12 of these shades are going straight to the core collection and three shades are limited editions, marked ”LE” in the texts. All swatches include one coat of base and top coat. 

opi gelato on my mind swatch
.

Gelato on My Mind on sinertävä mintunsävyinen creme. Sävy on oikeastaan juuri vaaleansinisen ja mintun välimaastosta ja esimerkiksi essien Blossom Dandyyn verrattuna selvästi sinisempi. Aivan mahdottoman ihana sävy, todella kirkaskin vielä. Erikoinen valinta syksykokoelmaan ja hyvä niin. Koostumus oli tämänsävyiseksi lakaksi ihan hyvä, hieman lakka raidoittui kyllä, mutta ei ollut lähelläkään huonoa tai raivostuttavaa. Lakkasin kolme ohutta kerrosta.

Gelato on My Mind is a mint creme with blue undertones. This shade is in the middle of baby blue and mint green and compared to essie Blossom Dandy for example this one looks a lot more blue. This is a strange choice for a Fall collection but I like it A LOT. The formula was pretty good for a mint creme, a bit streaky but nothing major. I used three thin coats. 

opi venice the party swatch
.

Venice the Party? (LE) on metallinen sinivihreä sävy, mukana myös turkoosia shimmeriä. Kuvissa lakka näyttää keskisiniseltä, mutta tietyissä kulmissa sinivihreys tulee selvästi esiin. Helppo ja ohut koostumus, kuvissa kolme kerrosta.

Venice the Party? (LE) is a mid-blue / teal metallic shimmer. Here it looks just blue but in real life there’s definitely some teal action going on as well. The formula was easy and thin. I used three coats. 

opi st mark's the spot swatch
.

St. Mark’s the Spot (LE) on metallinen tummansininen lakka, jossa on mukana häivähdys violettia duochrome-efektiä. Todella syvä ja kaunis sävy, jolle tämä kuva ei valitettavasti tee oikeutta, sillä violetti puuttuu tästä kokonaan. Sinisen ystäville ehdottomasti kannattava hankinta. Hyvä koostumus, kuvissa kaksi kerrosta.

St. Mark’s the Spot (LE) is a navy blue metallic shimmer with dark purple flash. This is nearly a blue-purple duochrome but not quite. Very deep and beautiful shade. My pic doesn’t do this one much justice unfortunately. Good formula. Two coats. 

opi purple palazzo pants swatch
.

Purple Palazzo Pants on laventelinsävyinen creme. Tulen aina vain pitämään hirveästi näistä vaaleanpunaisen ja lilan väliin jäävistä sävyistä. Purple Palazzo Pants on laadultaankin moitteeton. Kaksikin kerrosta peittää, mutta päädyin taas kolmeen kerrokseen, sillä aloitin todella ohuella kerroksella.

Purple Palazzo Pants is a lavender creme. Lovely shade between pink and lilac that I never get tired of. Good formula that covers well with two coats, but I did three here. 

opi o suzi mio swatch
.

O Suzi Mio on tumma luumunvioletti creme. OPI on tehnyt vastaavia sävyjä ennenkin, mutta useissa niistä on ollut ihmeen heikko peittävyys näin tummaksi sävyksi. O Suzi Miossa lakan laatu ja peittävyys ovat onneksi kohdillaan. Koostumus on helppo ja itsekseen tasoittuva. Kuvissa kaksi kerrosta.

O Suzi Mio is a dark plum creme. OPI has done a few of these type of shades before but many of them have been oddly poor pigment-wise. This one though is very good. The formula is excellent and two coats is enough for full opacity. 

opi my gondola or yours swatch
.

My Gondola or Yours? on musta, shimmerinen lakka. Shimmer on moniväristä ja ihan minimaalisen pientä, eivätkä ne hippuset kynsillä enää näy, mutta antavat lakalle pehmeämmän ja jotenkin puuterisen ilmeen. Koostumus on ohut ja liialla sutimisella kaljuuntuu helposti ensimmäisellä kerroksella. Peittävyyteen tämä vaatii kyllä kolme kerrosta.

My Gondola or Yours? is a black shimmer. Shimmer is multicolored, very small and disappears on the nail. However it does leave a soft, almost powdery look to the polish which I like a lot. The thing I don’t like tho is the formula: this baby needs three coats for full opacity. It’s a lot for a BLACK polish. 

opi i cannoli wear opi swatch
.

I Cannoli Wear OPI on vaaleanharmaa creme. VIIMEINKIN OPI tekee vaaleanharmaan cremen! On sitä odotettukin! Koostumuskin on hyvä. Iso peukku tälle! Kahdella kerroksella pärjää hyvin, päädyin silti kolmeen kerrokseen peittävyyttä varmistellakseni. Suoraan kynsiin paistavat kuvausvalot ovat aika armottomat :)

I Cannoli Wear OPI is a light grey creme. FINALLY OPI does a light grey creme!! I’ve waited years for this! The formula is very good which is a relief since most light greys are somewhat difficult. I used three coats but two would’ve been enough. 

Siinä ne, ja nyt on loppuyhteenvedon aika tämänkin puoliskon osalta:

Paras sävy: Gelato on My Mind, koska se on ihanan kirkas ja raikas, sekä I Cannoli Wear OPI, koska OPI ei ole koskaan julkaissut mitään vastaavaa sävyä.
Paras koostumus: näistä mikään ei ollut ylitse muiden, kaikki olivat tasalaatuisia ja ongelmattomia.
Suurin pettymys: My Gondola or Yours. Shimmer ei näy kynsillä, ja vaikka pidänkin tuollaisesta puuterisesta mustasta, en oikein pääse yli siitä että musta lakka vaatii kolme kerrosta peittääkseen.
Ilmankin pärjää: My Gondola or Yours edellä mainituista syistä. Myös O Suzi Mio on sävy joka löytynee vähänkään isommasta harrastajan lakkakokoelmasta jo entuudestaan, mutta toisaalta läheskään kaikki tummat luumut eivät peitä yhtä hyvin kuin tämä.

Venice-kokoelma on nyt ostettavissa Cesarsilta, kas täällä. Lakat olen saanut, linkkien klikkailusta tai ostoksista en hyödy.

Mitkäs teidän suosikkeja on?

As a summary I would say that my favorites form this half are Gelato on My Mind and I Cannoli Wear OPI. I love anything mint and I’m super happy OPI finally did that light grey :D What are your favorites? 

Polishes are press samples. 

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. Katselin jo aiemmin tuota I Cannoli Wear OPIa ja kyllä mun nyt vaan on varmaan pakko se ostaa… Se taitaakin olla sitten ainoa hankinta tästä kokoelmasta. :)

  1. Se on hyvä valinta ainoaksi hankinnaksi :) on vieläpä tosi nätti harmaan sävy, ei sellanen likainen tai tunkkainen :)

 2. Nää tämän päivän sävyt vetoaa muhun huomattavasti enemmän kuin eiliset; voisin huolia vaikka kaikki :) Etenkin postauksen ensimmäinen ja viimeinen lakka ovat valloittavia <3

 3. Tää toinen puolisko on kyllä enemmän mun mieleen kuin toi edellinen. Gelato on My Mind näyttää aivan upealta! Muita suosikkeja ovat Purple Palazzo Pants ja I Cannoli Wear OPI. Tämä viimeisin voisi olla kyllä ihan hankkimisen arvoinen, sillä mulla ei taida olla yhtään vaaleanharmaata.
  Pakko muuten sanoa, että vaikka nuo molemmat metalliset siniset näyttää ihan hyviltä, en vain jotenkin syty kummallekaan. Ne näyttää jotenkin niin vanhanaikasilta mun silmään. Taidan olla vähän pöhkö.

  1. Gelato on ihan rakkautta! Kyllästynköhän mä ikinä tollasiin sävyihin :D

   Totta muuten. Vanhanaikainen on aika osuva kuvaus!

 4. Yllättäen meillä on samat suosikit:) Mulla on ripaus Gelatoa juuri nyt kynsillä ja kyllä siinä on aika selväkin ero Essieen. Aion siis pitää molemmat:)

 5. Kaksi tai kolme näistä voisi olla sellaisia, mitkä voisin jossin vaiheessa hankkia. Ei ehkä kuitenkaan kovin monta sellaista koko kokoelmassa, jotka olisi pakko olla heti tilaamassa.

 6. Kyllä tässäkin puoliskossa on kaunokaisia :) Etenkin I Cannoli Wear Opi on aivan ihana ♥

  Kiitos loistavista swatcheista, sä se vaan osaat :)

Vastaa