O.P.I Venice Collection Swatches pt.1

opi worth a pretty penne swatch

Juuri kun pari kuukautta myöhässä olevat kesähelteet löysivät Suomen, rantautui kauppoihin myös OPI:n suuri syksykokoelma nimeltään The Venice Collection. Venetsiateemainen lakkasatsi saapui innosta hikisiin hyppysiini CesarsShopista. Kokolmaan kuuluu pöyristyttävät 15 uutta lakkaa, joten jaan swatch-postauksen kahteen osaan, ettei kenenkään tarvitse ottaa virkavapaata ehtiäkseen kahlata kaikki kuvat ja tekstit läpi. Lakoista 12 siirtyy suoraan OPI:n perusvalikoimaan, ja kolme lakkaa on Limited Edition -julkaisuja (merkitty swatch-kuvien teksteihin lyheenteellä LE), jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Valmistajilla on näemmä kova luotto kokoelmaan, sillä yleensä kausikokoelmien sävyjä siirtyy vakiovalikoimaan vain pari, jos sitäkään! Tämän päivän postauksessa esittelen kokoelman lämpimät sävyt ja kylmät sävyt näätte ensi kerralla. Kaikissa swatcheissa on käytetty alus- ja päällyslakkaa.

Hello! Are you ready for Fall collections yet? You should be, because OPI Venice is here and it is HUGE. Collection includes 15 shades in total and three of those shades are Limited Edition polishes (marked ”LE” in the swatches) and the rest of them are going straight to OPI’s core collection. 12 additions to core collection – OPI must really believe in this Fall collection of theirs! I’ve split these swatches in to two posts and today we start with the warm shades of this collection. All swatches include base and top coat.

opi worth a pretty penne swatch
.
.
.

 

Worth a Pretty Penne on kultakuparin sävyinen foil-lakka. Erikoinen ja kaunis sävy, joskaan ei minun ihonsävylleni paras mahdollinen. Helppo ja miellyttävä koostumus, joka ei valu yhtään kynsinauhoille. Kuvissa kaksi kerrosta.

Worth a Pretty Penne is a gold-copper foil. An unusual shade that unfortunately doesn’t suit my skintone too well. The formula was really good, firm but thin in a good way. I used two coats.

opi its a piazza cake
.

It’s a Piazza Cake on murrettu oranssi creme. Jos tämä ei ole syyssävy, en tiedä mikä on. Koostumus on miellyttävä ja helppo. Kahdella reilulla kerroksella pärjää hyvin, mutta aloitin niin ohuella kerroksella että päädyin laittamaan niitä kolme.

It’s a Piazza Cake is a dusty orange creme. If this isn’t THE Fall shade I don’t know what is. Great formula and good coverage with two coats, although I used three thin coats for this picture. 

opi be there in a prosecco
.

Be There in a Prosecco on keltapohjainen beige creme. Ensinnäkin, ihana nimi! Hyvä prosecco on paras asia sitten hyvän roséviinin! Lakan koostumus on miellyttävän ohut, mutta lakka on myös herkkä raidoittumaan eikä tasoitu itsekseen, joten suosittelen tuhteja kerroksia mahdollisimman vähin siveltimenvedoin. Pigmentin puolesta kaksi kerrosta riittää, mutta jouduin lakkaamaan kolme, jotta sain tasaisen pinnan aikaiseksi. Tästä tulee mieleen My Vampire is Buff niin sävyn kuin koostumuksenkin puolesta.

Be There in a Prosecco is a yellow-based beige creme. Let me just start by saying that I absolutely love the name! Prosecco and rosé wine are my favorite drinks! :D The formula is thin in a good way, but it’s also streaky and doesn’t self-level. I recommend thicker coats and fewer brush strokes with this one. This reminds me of My Vampire is Buff, both in terms of color and formula. I used three coats.

opi tiramisu for two swatch
.

Tiramisu for Two on punapohjainen nude creme. Jos Be There in a Prosecco aiheutti minulle vaikeuksia, niin Tiramisu oli sitten senkin edestä helppo. Todella miellyttävä lakattava ja erittäin peittävä tapaus myös. Kuvissa kaksi kerrosta.

Tiramisu for Two is a red-based nude creme. Awesome formula that applies like a dream, no problems whatsoever. I’m so bummed that Be There in a Prosecco didn’t apply like this one! Two coats.

opi baroque but still shopping swatch
.
.
.

Baroque…But Still Shopping! (LE) on shampanjansävyinen frost-lakka, jossa on runsaasti kultaista shimmeriä ja kultaisia glittereitä. Lakka peittää kahdella kerroksella, mutta kaljuuntuu ensimmäisellä kerroksella helposti mikäli sutii monta kertaa samaa kohtaa. Olisin itse valinnut ennemmin cremepohjan tälle lakalle jotta glitterit ”uppoaisivat” lakkapohjaan paremmin eikä siveltimen jälkiä jäisi näkyviin. En ymmärrä tätä frostin ja glittereiden yhdistelmää enkä ymmärtänyt sitä Hawaii-kokoelmassakaan (muistatteko keltaisen Pineapples Have Peelings Too -lakan?). Cremepohjaisena tämä sävy olisi ihan mieletön!

Baroque…But Still Shopping! (LE) (another great name, btw) is a champagne-shade frost with a lot of golden shimmer and glitters. It’s opaque with two coats but it’s prone to balding so remember to use a light hand. I don’t really get this frost+glitters combination, it looks seriously fugly (remember Pineapples Have Peelings Too from the Hawaii collection?!). This would’ve been an amazing polish had the base been a creme!

opi a great opera-tunity swatch
.

A Great Opera-tunity on murrettu persikansävyinen nude creme. Oikein hyvä ja vaivaton koostumus, kuvissa kaksi kerrosta.

A Great Opera-tunity is a peachy nude creme. The formula was effortless. Two coats.

opi gimme a lido kiss swatch
.
.
.

Gimme a Lido Kiss on kirkkaanpunainen shimmer, ei ihan niin pinkkiin taittava kuin kuvat antavat ymmärtää. Vastaavia sävyjä OPI on julkaissut aiemminkin, mutta tykkään tästä siitä huolimatta. Erinomainen koostumus, kuvissa kaksi kerrosta.

Gimme a Lido Kiss is a bright red shimmer, not as pink as it appears here. I know OPI has done a lot of these but I still like them every time! Gimme a Lido Kiss had an amazing formula too and it was opaque with two coats. 

opi amore at the grand canal
.

Amore at the Grand Canal on tumma, verenpunainen crelly (jellylakan kiiltävyys mutta cremelakan peittävyys). Vaivaton lakattava, mutta värjää (kuivat) kynsinauhat herkästi, kuten kuvista näkyy…joten kannattaa olla levitysvaiheessa huolellinen. Kaksi kerrosta.

Amore at the Grand Canal is a dark blood-red crelly. Easy to apply and surprisingly opaque. I used two coats. This stains cuticles like a mofo, as you can see, so be careful when applying.

Siinä ensimmäinen puolisko. Omat ajatukseni voisin summata näin:

Paras sävy: Be There in a Prosecco. Älyttömän kaunis ja tyylikäs kermanvaalea, sopii kaikkeen ja kaikille.
Paras koostumus: Sanoisin, että Baroqueta ja Proseccoa lukuunottamatta kaikki muut olivat tasalaatuisia ja hyviä.
Suurin pettymys: Baroque. En nyt vaan pääse yli siitä, että OPI teki Pineapples Have Peelings Too -lakan uudelleen. MIKSI? Samaten Proseccon kinkkinen koostumus harmitti, mutta toisaalta keltapohjaisilta vaaleilta cremeiltä ei kyllä juuri muunlaista koostumusta tarvitse odottaakaan.
Ilmankin pärjää: Kokoelman kaksi punaista ovat kauniita ja hyvälaatuisia, mutta mikäli OPI:n lakkoja on kertynyt kotiin enemmän kuin muutama, vastaavia punaisia todennäköisesti löytyy muistakin kokoelmista.

Mitäs te olette mieltä? Huomenna sitten vuorossa kylmät sävyt!

CesarsShopin sivuilta kokoelma löytyy täältä. Samalla voitte muuten käydä katsomassa miltä Cesarsin uusi nettikauppa näyttää! Mä olen ainakin ihan mielissäni uudistuksista, nyt verkkokauppa on jotenkin paljon helppokäyttöisempi, ainakin näin ensikokeilulla :) Linkkien klikkailuista tai ostoksista en hyödy, lakat olen saanut.

Here’s the first half of this collection. As a summary I would say that Be There in a Prosecco is my favorite in terms of color, but the formula isn’t what I hoped it would be – although let’s keep in mind that these kind of shades are pretty much always tricky. The biggest disappointment in the bunch was definitely Baroque…but Still Shopping. I just can’t get over the fact that OPI actually did Pineapples Have Peelings Too all over again. WHY?! Anyway, tomorrow I’ll show you the second half so see you then!

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Pari ehkä… Opera ja Tiramisu houkuttelis ainakin näin äkkiseltään. Prosecco kiinnosti koostumuskuvailuun saakka, mun nudekokoelma on jo niin massiivinen, että ei ole aikaa eikä halua taistella huonojen nudejen kanssa.

  1. Hyvät valinnat :) Ei Prosecco mahdoton ole, mutta tosi on että nudepuolella riittää vaihtoehtoja merkistä riippumatta :)

 2. Ihanaa kun joku sano tuosta Baroquesta sen, mitä olin siitä koko ajan ajatellut! Mitä ihmettä ne oikein miettii, kun tekevät tuollasia lakkoja. Tiramisu ja Prosecco on näistä varmaan ne, mitkä joutuu jossain vaiheessa hankkimaan. Sitä ennen kyllä pitäis laittaa omasta kokoelmasta muutama nude kiertoon, niitä on ihan hullu määrä.

  1. Joo, mä en vaan käsitä :D

   Miten niitä nudeja kertyykin niin hirveästi? kummallista. Mun pitäis käydä ne kans läpi, kun vaan viitsisi…

 3. Mua on valehtelematta koko kesän kiinnostanut tuo Piazza Cake, mutta nyt en enää ookaan ihan varma… Syyssävyhän se olisi ja ihan mun värinenkin, mutta mutta harkitaas nyt vielä hetki kuitenkin. Pretty Penne alkoi houkuttelemaan muös vähän myöhemmin; se on supersievä kuvissa, mutta mitä useampi kirjoittaa että ”se ei sovi ihonvärilleni” niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä uskon sävyn riitelevän oman ihonikin kanssa.

  Prosecco ja Baroque ovat nimiensä puolesta lempparit, mutta pyrin olla ostamatta niitä vain sen takia. :)

  1. Sanoisin, että osta ihmeessä Piazza! Se on tosi erikoinen sävy ja lisäksi se on todella vaikea kuvata täysin oikean sävyisenä. Omaakin kuvaa jouduin muokkaamaan jälkikäteen enkä vieläkään ole ihan varma onko se niinkun color correct. Kannattaa nähdä se omin silmin :D käy cesarsilla kattomassa :)

   Penne kyllä tuntuis sun sävyltä :) se on toki silleen vähän haastava että tuota hopeista shimmerjuttua on Pennessä aika paljon, mikä vaalentaa lakan pohjasävyä ja tekee sen ehkä siksi vähän haastavaksi tosi vaaleaihoisille kuten mulle. Tää on mun hypoteesi. :D

 4. Nuo kaksi nudea on ehdottomasti hankittava! Onneksi lakat jäävät perusvalikoimaan, niin ei ole niin kiire hankkia, vaan voi odottaa lompakon paksuuntumista :D

 5. Käsittämätöntä kuraa tuo Baroque. Ananaskakka… eikun -lakka tuli auttamatta mieleen. Vaikka tää on vähän hillitympi sävy niin miten ne voi vieläkin kuvitella, että frost ja glitterit toimisivat yhdessä. Mä oon vähän heikkona noihin nuden sävyihin ja Piazza Cake näyttää kauniin uniikilta sävyltä. Saas nähdä eksyykö näistä joku omaan lootaani :).

  1. Hehe, niinpä :)

   Tosi onnistuneita nudesävyjä tässä satsissa kyllä on, ja Piazza on tosiaan sellainen että tuskin ihan heti dupea löytyy :)

 6. It’s a Piazza Cake on mulla kynsillä tällä hetkellä ja vaikka en ole muilla kokoelman lakoilla lakannut, tämä on suosikkini. IHANA. Mutta noin kautta linjan kokoelma on kyllä varsin onnistunut, tässä on jokaiselle taatusti jotain.

 7. Mun suosikki on ehdottomasti Be There in a Prosecco tästä puoliskosta. Muuten koen nämä lämpimät sävyt jotenkin vieraaksi itselle. Toisaalta tuo It’s a Piazza Cake on värinä aivan upea, vaikka ei mulle sovikaan. =) Pitää vilkaista nuo toiset myös.

  1. Prosecco on kyllä nätti, jos vaan kestää ton koostumuksen :D Mä kyllä kuvien perusteella uskoisin että Piazza sopis sulle! :)

 8. Kauniita swatcheja kuten aina sulla <3 En itekkään ymmärrä, mitä OPI:lla on ajateltu Baroquen kohdalla. Ei ei ja ei. Muuten kokoelma on mun mielestä tosi onnistunut, Piazzaa himoitsen eniten, omnom :P

  1. Voi kiitos <3

   Joo, ei tässä montaa hutia ollut todellakaan! Ihania cremejä pullollaan :) Piazza on kyllä yks mieleenjäävimpiä sävyjä tässä!

Vastaa