Neulekynnet ja tuomio Speed Setterille

Kun lakkailin OPI:n Iceland-kokoelmalla, sormet oikein syyhysi päästä tekemään kivoja koristeltuja lakkauksia, tarkemmin ottaen talvisia neulekuviokynsiä. Ryhdyin tuumasta toimeen heti viikonloppuna ja samalla ajattelin testata uudemman kerran essien uutta Speed Setter -päällyslakkaa leimauspuuhissa, kun ensimmäinen kokeilu jäi vähän epävarmaksi.

Ensimmäisenä tartuin tummaan luumunviolettiin Suzi & the Arctic Foxiin, koska ihastelin sitä kovasti jo swatchausvaiheessa. Valinta oli kyllä aika vaikea, koska kokoelmassa on niin monta hykerryttävän pehmeää talvisävyä. Mä en oikeasti usko että käytän mitään muita lakkoja enää ennen ensi kevättä :D Laataksi valikoitui se ainoa neulekuviolaatta jonka omistan, eli MoYou Londonin Fashionista 03. Cesarsista löytyy sama laatta isommille (tai siis normaaleille) kynsille tarkoitettuna versiona.

Leimasin neuloskuvion kynsille Dashican vaaleanvioletilla leimauslakalla. Mun leimaustatsi on kyllä hukassa, koska onnistuin jyräämään kuviot epätarkoiksi melkein joka kynnellä. Kiukutti, mutta leimakuvioiden epätarkkuus unohtui nopeasti kun laitoin leimauksen päälle kerroksen Speed Setteriä…..

…joka sitten iloisesti levitti leimat melkein joka kynnestä. Katsokaa vaikka etusormen ja pikkurillin leimoja. PERHANA. Keskisormen lakkasin suurinpiirtein levitoiden ja suti hädintuskin kosketti kynttä, ja siinä leviämisvaurioita ei juuri olekaan. Muut kynnet onkin sitten toinen tarina.

En oikein ymmärrä tätä, koska ekassa kokeilussa levisi vain ne leimat, joissa oli alun alkaenkin liikaa leimauslakkaa ja kuvio jäi märäksi. Tottakai sellainen leviää. Nyt sitten levisi kaikki.

Viimeksi sanoin, että uskallan varovasti suositella Speed Setteriä leimojenkin päälle, mutta nyt joudun ottamaan sanani takaisin. Speed Setter on tosi hyvä ja nopeasti kuivuva päällyslakka, mutta ei siitä leimojen päälle ole, tai ainakin on aika tuurissaan että onko lopputulos sitten onnistunut vai ei. Suosittelen edelleen leimojen päälle Seche VIVEä, siitä en pitkäaikaisessakaan käytössä ole löytänyt kertakaikkiaan mitään vikoja ja siihen luotan kuin kallioon. Tai kuin HK Girliin.

Toivottavasti kovin moni ei ehtinyt hankkia Speed Setteriä yksinomaan leimauksia varten mun ekan arvion perusteella. Plääh, miksi on niin vaikeaa tehdä leimauksille sopivaa päällyslakkaa?! KYSYN VAAN.

(OPI-lakka ja Speed Setter saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: I swear I’ll do no other manicures except ones featuring OPI Iceland polishes until next Spring. Also, essie Speed Setter ain’t no good with stamped designs, goddammit. 

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Nätit, harmi, et toi päällyslakka ei toimi, kyllähän tuon leviämisen näkee, kun lähikuvaa katsoo. Mutta enpä usko, että moni luonnossa huomaisi. :D

  1. No ei ehkä luonnossa tosiaan…mutta tuskallista oli niin kieli keskellä suuta lakata. Ja hitto miten ärsyttävää on se että oot tunnin väkertänyt jotain lakkausta ja oot valmis viimeiseen silaukseen, joka sitten pilaakin koristelut kokonaan :D

 2. Ma oon luopunu minkaan vahaakaan pikakuivattavaan viittaavien paallyslakkojen kaytosta leimausten kanssa (paitsi ennen leimoja varikerrosten kuivattamiseen), laitan leimojen paalle mieluiten jotain paksua, geelimaista paallyslakkaa.

  1. Mut onhan Gel Setterkin sellainen eikä toimi…ja seche ja hk girl taas on pikakuivattajia ja ne toimii! En mä nyt osta tätä sun teoriaa :D

 3. No en mä ehkä taida Speed Setteriä sitten testiin ostaa, ainakaan vielä kun tota Poshea vielä hetkeksi riittää.. Luotan myös Viveen. ^^

 4. Oikein nätit villapaitakynnet anyways! ♥

  Tosi harmi kyllä, että Speed Setter teki tepposet. Ehkä mä en sit tarvi sitä, ennestäänkin löytyy pari päällyslakkaputelia joita ei voi tietyille koristeluille käyttää :/

 5. Pitäydyn siis minäkin vanhoissa hyväksi koetuissa päällyslakoissa. Vive on vielä koittamatta. Sen voisi tilata seuraavaksi. Viten loppu on jo niin paksua, että uutta pitäisi katsella. HKta on ikävä. :/

  1. Sanopa muuta, HK oli kyllä omaa luokkaansa. Mutta Vive ei paljoa sille häviä, eikä ainakaan toistaiseksi oo mulla paksuuntunutkaan :)

Vastaa