Rock chic

Terveisiä Ranskasta! Enhän minä mitään postauksia ehtinyt ajastaa, mutta ankaran shoppailun uuvuttamana vietämme koti-iltaa ja ehdin lyhykäisesti tulla teitä moikkaamaan. Olen tänään kieriskellyt materialismionnen ja ostoskrapulan välimaastossa, sillä iskeydyin vaatekauppoihin ja Sephoraan aikamoisella voimalla. Hammasta purren ostin viimein kauan haavelistalla olleen Naked-luomiväripaletin sekä Narsin Orgasm-kulttiposkipunan. Ja vähän kaikkea muutakin. Meikit on ihan naamattoman kalliita enkä siis juuri koskaan raaski ostaa niitä ns. Oikeita Merkkejä. Nyt tsemppasin. Kävin tosin palauttamassa Nakedin hyllyyn ja hakemassa sen sieltä uudestaan kahdesti, ennenkuin sisuunnuin ja päätin olla ajattelematta sen päivän ostosten kokonaissummaa. Sitäpaitsi tarvitsin materialohdutusta siitä hyvästä, että olin joutunut menemään sanomaan myyjille ”I’d like to have the Orgasm but I can’t seem to find it” – varsinkin kun en voinut lausua Nars-merkin nimeä siten että ranskattaret olisivat tajunneet mistä puhun. HUOH. Ja voin vain kuvitella millaisilla hakusanoilla blogiin tämän postauksen jälkeen päädytään…

Siirrytäänpäs asiaan, tai ainakin sen viereen. Ranskalaiset naiset ovat kovin huoliteltuja ja tyylikkäitä päästä varpaisiin, joten lienee osuvaa esitellä tämän päivän postauksessa klassinen, tyylikäs, rohkea ja itsevarma punainen. Kyseessä on Kauneudenkaupalta saatu OPI:n Over and Over a-Gwen.

OPI Over and Over a-Gwen
OPI Over and Over a-Gwen

Miten saan jonkin klassisen ja tyylikkään näyttävän minulta, te kysytte. No tietysti lisäämällä siihen päin naamaa nauravia, kaikin puolin liiallisia elementtejä, tässä tapauksessa ylenpalttisen määrän niittejä. Hieman liikaa on juuri sopivasti minulle.

.
.

OPI:n Over and Over a-Gwen on Gwen Stefani -kokoelman keräilykappale, jota myydään ainoastaan omassa erityisessä pakkauksessaan. Lakka lepää tukevassa miniholvissa kynsiliiman ja niittien kanssa. Sävy imitoi tietysti Gwen Stefanille ominaista punaista huulipunaa.

.
.
.
.

Ei sävyssä tietenkään mitään uutta ole, mutta ei siitä ole kysymyskään. On kyse ikonisista, vahvoista naisista, kulttituotteista, lakkalaatikon kulmakivistä, tyylikkyytensä säilyttävistä meikkituotteista…ja toki myös hyvästä brändäyksestä, joka uppoaa meikäläiseen kuin veitsi voihin. Kaikilla kosmetiikasta kiinnostuneilla naisilla pitäisi olla se punainen lakka, joka tekee olon naiselliseksi ja itsevarmaksi. Kuten Mad Men -sarjassa osuvasti sanottiin; ”men want her and women want to be her”. Over and Over a-Gwen kuvastaa juuri tuota lausetta.

.
.

Kuvissa Gweniä on kaksi kerrosta ja lisänä yksi kerros HK Girl -päällyslakkaa. Levittyvyys on hyvä ja vaivaton, lopputulos todella kiiltävä jo ilman päällyslakkaakin. En hirveästi joutunut kynsinauhoja siivoamaan, onneksi, koska punaisten lakkojen puhdistaminen kuivilta kynsinauhoilta ei yleensä ole mieltäylentävää puuhaa. Gwenin kanssa selvisin ilman erityisiä ongelmia. Niitit ovat paketin mukana tulleita ja kiinnitin ne kirkkaalla lakalla, jolla ne eivät pysyneet. Ei sitten tullut mieleen, että paketissa oli myös se liima… Gwenin sävy on tumma ja mehevä, jostain syystä se kuitenkin kuvissa näyttää vaaleammalta kuin onkaan. Esimerkiksi China Glazen Hey Sailor on Gweniä oranssimpi ja vaaleampi. Gwen on yksinkertaisesti vain Punainen isolla Peellä.

.
.

Jokainen tätä blogia yhtään pidempään lukenut tietää, että olen heikkona punaisiin lakkoihin ja heittäydyn aina sentimentaaliseksi ja mahtipontiseksi niitä kuvaillessani. Lienee siis päivänselvää, että lakan saaminen esiteltäväksi ei mun mielipiteisiin tälläkään kertaa ole vaikuttanut. Ranskanmatkan viininkulutuksen vaikutuksesta en ole niinkään varma. Sen tiedän että mua kyllä vähän harmittaa, etten ottanut Gweniä mukaan Ranskaan, tänne se olisi sopinut kuin patonki kainaloon.

Jos teidän kosmetiikkavarastoistanne itsevarma punainen vielä puuttuu, voitte ostaa Gwenin täältä. Yli 30 euron ostokset kulkeutuvat kotiin postikuluitta, ja koodilla kalenteri2014 saa OPI-seinäkalenterin kaupan päälle. En hyödy linkkien klikkailusta, mahdollisista ostoksista ja äkillisistä itsetunnon puuskista punaista lakkaa käyttäessänne.

Translation: I adore red nail polish. To me a proper red symbolizes strength, confidence,  attitude and powerful women who have outrageous laughter and don’t need validation from anyone. If you’ve watched Mad Men, you probably know the phrase ”men want her and women want to be her”. That’s what OPI Over and Over a-Gwen is all about. I got this polish for review from OPI’s Finnish importer BM International and I’m really glad I did. I’m a sucker for red polishes and good packaging and Over an Over a-Gwen delivers. It has a really excellent formula that spreads evenly to the nail and covers with two generous coats. The shade is perfect for Gwen Stefani and any other self-respecting woman :) Over and Over A-Gwen dries to a glossy finish on it’s own, here I used HK Girl top coat to maximize the shine. Studs are from the package and yes, there are too many of them. That was exactly my point. A little bit too much is just the right amount for me. Thanks for visiting and have a great day! :)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Sun pitäis laittaa alkuun joku varoitus. Niinku ”Alä juo teetä/kahvia/mitään, kun luet tätä blogia!!” Meinasin tikahtua teeheni ensimmäisen kappaleen aikana =P Tosin pitäisihän jo tietää jättää kuppi pöydälle =P

  2. Sun postaukset on kyllä aina niin kivasti kirjoitettuja, eroavat hyvin massasta – niin tykkään!
    Ihan mieletön tuo lakkauskin. :)

  3. Enemmän on enemmän! Sun kynsilläsi toi lakka on kyllä nyt jotenkin paremman näköinen kuin mulla. Mulle se oli Pettymys, kun se olikin kynsillä sitten paljon tummempi ja vähemmän hehkuva kuin kuvissa. Möks.

    Nauttikaa lomasta! ♥

  4. Voi ei. Ei olis pitänyt lukea tätä töissä. Nyt Ne tuijottaa mua… Ihan vaan lohkopolymeereistä tässä lueskelen, hehheh.
    Mä niin kykenen kuvittelemaan sut siellä Sephorassa. Ihanaa lomaa ja elä suotta pode ostoskrapulaa, lomalla kuuluukin shoppailla.

Vastaa