Juicy

Tänään vuorossa on lajinsa viimeinen, eli kuva-arkiston viimeinen epäonnistunut lakkaus. Oon päättänyt, että tästä lähin lakkaukset vaan yksinkertaisesti onnistuu. Jos meinaa mennä pieleen, niin sitten tehdään vielä yksinkertaisempaa. UGH. Tämän lakkauksen epäonnistuminen mua kyllä harmitti huomattavan paljon. Idea oli hyvä, lakat kauniita ja hyvälaatuisia ja toteutustapa simppeli. Mutta kun ei mee niin ei mee.

.
.

Tilasin tovi sitten Mi Nailsista vähän kynsirompetta, mm. Cadillacquerin tässä postauksessa esiintyvän Effervescentin sekä Dollhousen, joiden tekeminen on lopetettu ja Cadillacquerin omilta sivuilta ne ovat olleet loppu jo pitkään, kuten kaikkialta muualtakin. Ohitin lakat kun niitä oli vielä saatavilla, ja luonnollisesti aloin katua asiaa liian myöhään. Mun onnekseni Mi Nailsilla molempia oli (ja on) vielä myynnissä ja tällä kertaa en enää turhia aikaillut. Aivan turhia sydämentykytyksiä joutuu kestämään kun ei vaan HETI osta sitä mitä haluaa :D

Effervescent on paitsi älyttömän kaunis, myös omituisen vaikea kuvata. En ole nähnyt siitä vielä yhtään swatch-kuvaa, jossa väri toistuisi oikein. Luonnossa lakka on vaaleahko, koralliin taittava, lähes pastellinen oranssi (jos niin nyt voi edes sanoa), mutta kuvissa se näyttää aikalailla poikkeuksetta huomioliivioranssilta eli liian tummalta ja kirkkaalta. Pullokuvissa pääsin melko lähelle oikeaa sävyä haalentamalla värejä jälkikäteen, mutta kukkakuvassa ja makrokuvassa lakka näyttää aivan liian tummalta. Effervescentissä on erikokoisia persikkaisia/oransseja mattaglittereitä sekä ripaus pinkkiä shimmeriä. Paritin Effervescentin kahteen Kikoon, 482 ja 365, jotka ovat kyllä erivärisiä vaikka kuvissa aika samanlaisilta näyttävätkin. 482 on keltaoranssi ja 365 oranssinkeltainen, kaks täysin eri asiaa!

Effervescentin pohjasävy on tosi lähellä OPI:n Where Did Suzi’s Man-Go -lakkaa, joten laitoin sen pohjalle ja päälle kaksi ohutta kerrosta Effervescentiä. Tosi hyvälaatuinen lakka tämäkin, kuten Cadit yleensä on. Oranssimpaa Kikoa on kaksi kerrosta ja keltaisempaa kolme, sillä se vähän raidoittui.

Cadillacquer Effervescent
Cadillacquer Effervescent
.
.

Kuvista varmaan näkeekin, että lakkauksen ongelmat koski tuota leimauspuolta. Effervescentiin täydellisesti sopiva appelsiinileimakuvio löytyi BundleMonsterin laatasta BM-308, mutta se kuva ei noussutkaan kunnolla leimasimeen. Kuvitelkaa nyt tähän taustalle surullinen viulusoolo: mä yritin todella kaikkeni. Epäselvä, suttuinen ja ennenkaikkea haalea kuvio, jonka nyt kuvissa näätte, on mun neljästoista yritys. NELJÄSTOISTA. Toki jokainen yritys ei kynsille päätynyt, mutta 14 kertaa nostin kuvan stamperiin ja kolme kertaa käytin kynsillä vain todetakseni, että eipä toimi. Ymmärtänette miksi tyydyin kuvissa näkyvään versioon, vaikka jälki ei edelleenkään ole hääppöistä. Oon nähnyt tuota kuviota käytettävän kynsillä tuhat ja yksi kertaa, joten oon täysin vakuuttunut siitä että mun laatta on viallinen. Varsinkin kun neljäntoista yrityksen jälkeen vaihdoin laattaa numeroon BM-004, ja sieltä appelsiinipariskunta nousi leimasimeen ihan normaalisti. Osaan kyllä leimata joten ei takuulla ollut mun kämmäilystä kysymys. Okei, väite ”osaan kyllä leimata” tuntuu vähän typerältä kun katsoo noita kuvia, joissa se toimivakin kuvio on kohdistettu miten sattuu (etusormi) ja leimattu kynsille vaillinaisena (pikkurilli), mutta voin kertoa että nejäntoista yrityksen jälkeen ei kiinnostanut enää hevonhelevettiäkään nuo loput leimat. Lähinnä teki mieli vaihtaa harrastusta :D

.
.
.
.

Tästä lakkauksesta on jo aikaa, mutta vieläkin harmittaa ettei mun visio toteutunut, sillä kaikki lakat on niin herkullisia. Siksipä kysynkin, että onko jollain tuo kyseinen BM-308 -laatta toimivana versiona? Jos on ja haluat myydä sen mulle järkevään hintaan niin laita kommenttia tai sähköpostia. Haluan kunnolliset appelsiinikynnet!!

Translation: This was my attempt of doing juicy orange nails. I finally got my hands on Cadillacquer Effervescent, a soft mango orange crelly with peachy glitters and a touch of pink shimmer. Effervescent was discontinued a while back and I thought I missed it for good, but luckily found it on Finnish webshop Mi Nails. I layered it over OPI Where Did Suzi’s Man-go and combined it with two KIKO cremes, 482 (index) and 356 (pinkie). All polishes were so juicy and saturated that I just had to combine them with orange stamping – or at least I tried to. I used my BM-308 plate for the first time and quickly noticed there was something wrong with it. I tried to stamp the orange image (the one in my ring finger) FOURTEEN times and did not succeed. Image just didn’t transfer properly to my stamper and the one you see in these pictures is the best result I got, and it’s still very faded and smudged. I’ve seen people using this image a lot so I know that some of the plates do work. Mine doesn’t. Oh joy. I switched the plate to BM-004 that also has oranges in it, but was so furious after the fourteen failed attempts that I just didn’t care anymore and that’s why my index and pinkie also have crappy stamps on them. Whatever, maybe I should just quit and find some other hobby :D …unless someone wants to sell me their BM-308? 

Thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. Olipa historiallinen postaus! :D Mutta joo, mulla on tuo 308 ja toimii muistaakseni ihan jees, pitääkin testata taas.. :D en kyllä luovu, sori!

 2. Aivan ihanat kesävärit! Mä tiedän miten turhauttavaa on kun ei saa leimoja nousemaan kunnolla vaikka mitä tekis! Mullakin on noissa BM:n seteissä ollu laattoja jotka ei vaan toimi. Ja koska en suostunu uskomaan että omissa taidoissa olis ollu vikaa, laitoin palautetta asiasta ja sain uudet laatat tilalle. :)

  1. Mahtava kuulla, pitää kyllä itekin laittaa. Ongelma on vaan se että en muista onko laatta ostettu Bundlelta, Amazonista, Adeninasta vai kirppikseltä :/

 3. Huomasithan ottaa siitä laatan päältä sinisen muovikalvon pois?
  Ahhah, sori oli pakko:P

  Tosi tyhmää että tälleen vastusti koska idea on kyllä mainio ja näistä olis tullu niin kivat ilman kompurointia. Tarpeeksi kaukaa kun kattoo niin ei noita kyllä niin huomaa *lohdute*

  1. Haha :D Huomasin!!

   Niinpä, minustakin idea oli mainio! Saakeli. Todella kaukaa pitää kyllä kattoa :D

 4. Musta nää on ihanat! Voin kuvitella, että tekijän silmään pistää kaikki mahdolliset puutteet, mutta me muut katsomme noita ihan eri tavalla. Tosi kivat kynnet, vaikka vastustikin niin kovasti :)

  1. …paitsi etusormen ja pikkurillin kohalla…:D Kunnon appelsiinit oli kyllä! Ehkä pitää tehdä joskus uusintakierros paremmalla onnella…

Vastaa