MoYou: take two

Mulla on ihan mahdoton arkipyhienloppumismasennus! Tuntuu aivan musertavalta puskea tässä pimeydessä monta kuukautta ennen seuraavia ylimääräisiä vapaita, eli pääsiäistä. Nyyh! Tunnen myös suurta haikeutta kaikkia herkkuja kohtaan, kun joudun eettisistä ja terveydellisistä syistä luopumaan lomaelintavoistani ja siirtymään arkielintapoihin. Maitorahka ja raejuusto, we meet again…

MoYoun leimauslaattojen aiheuttamia ristiriitaisia tunnelmia analysoin viimeksi tässä postauksessa. Halusin koittaa jotakin toista MoYoun laattaa pian uudestaan ja tällä kertaa valitsin vähän paksumpaa kuviota sisältävän kuva-aiheen laatasta Pro Plate 10.

MoYou Pro Plate 10
MoYou Pro Plate 10
.
.

Kuten näätte, ei mitään ongelmia. Scraper ei takertunut kuvioon, kuva nousi leimasimeen mukisematta ja siirtyi kynnelle ilman mitään leviämisiä tai muita ämpyilyjä. Jälki kestää lähempääkin tarkastelua, eikä yhtään kynttä joutunut uusimaan. Vaivatonta kerrassaan.

.
.

Toki kuvio on edellistä armeliaampi, koska seassa ei ole aivan ohutta viivaa. Pitää koittaa vielä joltain muulta laatalta ohutta viivaa ja sitten siltä ongelmalaatalta jotakin toista kuviota. Toivottavasti teitä kiinnostaa tämä aihe koska näköjään pari postausta olis vielä tulossa :D

Leimauksen pohjana on China Glazen Purr-fect Plum, jonka hankin vasta nyt. En ymmärrä miten en ole ostanut tätä lakkaa jo aikoja sitten. Väri on aivan täydellinen syksyyn ja talveen ja laatukin mainio, joskin ehkä hieman jämäkämpää lakka saisi olla jotta olisi aivan mun makuun. Helppo lakattava Purr-fect Plum joka tapauksessa on ja kahdella kerroksella sai kauniin, tasaisen ja peittävän pinnan aikaiseksi. Leimauksessa käytin Color Clubin Miss Blissiä, jonka leimausjälki onkin sitten henkeäsalpaavan huikaisevaa. Tyk-kään.

Color Club Miss Bliss stamping
Color Club Miss Bliss
.
.

Ei tarvitse paljoa auringonvaloa etsiä holoefektiä nähdäkseen! Koko kynnellä tämän kaliiperin efekti olis mulle aivan liikaa, mutta leimaukseen passaa erinomaisesti.

.
.

Huono MoYou – Hyvä MoYou 1-1. Jännitysnäytelmä jatkuu seuraavassa jaksossa.

Translation: Recently I had some issues with MoYou stamping plate and decided to give another plate a try. This time everything went according to plan and none of the problems I faced the last time were present this time. Of course the image I chose was a lot easier than the previous one, this time there were no thin swirly lines or anything like that. Testing continues :) China Glaze Purr-fect Plum was a great base for Color Club Miss Bliss, which stamped like a charm!

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

  1. Mäkin olen todennut osan kuviosta toimivan ok, kunhan leimaa vähän hitaanpuoleisesti. Tietysti ne kauneimmat kuviot leviää ärsyttävästi. Vieläkään en kyllä ole päättänyt vihaanko vai rakastanko näitä. :D

    1. En minäkään, peli on tasan – pitäis vielä uskaltautua sen Pro 14 -laatan kimppuun uudelleen…jaiks.

  2. I-ha-nat! Mun on ehkä pakko koekilla hololeimailua myös ihan pian. Ja voi olla, että toi Miss Bliss pitää jossain vaiheessa kotiuttaa.

    1. Jee kiitti! Mä oon aivan ihastunut hololeimaukseen, en muuta haluais tehdäkään :) Hopeisen leimausholon vielä tarttisin!

  3. Ah toi laatta näyttää ihanalta. Ja hyvin kyllä onnistuit näiden kanssa! Huomasin itsekin, että hieman kärsivällisyyttä vaatii Moyout, mutta hui hai.

  4. Nää on ihanat! Tykkään tommosista isoista ja selkeistä leimauskuvioista. Pääsee leimauslakka, kuvio ja pohjaväri hienosti oikeuksiinsa. =) Tuossa laatassa on aivan ihania kuvioita, ehkä mun pitäisi tuollainen hankkia sittenkin..

    1. Joo poistin, ei värjännyt yhtään! :o Ja kyllä se kuitenkin tais kolme päivää kynsillä olla. Tosin mun kynnet nyt on aavistuksen värjäytyneet muutenki..

Vastaa