MoYou-saaga jatkuu

Vähän jo hävettää tämä saman MoYou aiheen pyörittäminen, mutta koska olen lakkausten postaamisen kanssa lähes reaaliajassa, joudutte vaan kestämään tätä (osa 1, osa 2). Arkistossa ei ole oikein mitään. En ole ehtinyt lakkaamaan varastoon, mikä on aivan ennenkuulumatonta ja myös ärsyttävää. Pitää vissiin viikonloppuna pitää jotkut lakkaustalkoot…

.
.

Testausvuorossa oli MoYoun Pro-06 -laatasta kuvio, joka koostui pelkästään ohuista viivoista. Leimauslakkana käytin Barry M:n Gold Foilia. Valmistauduin henkisesti katastrofiin, mutta taaskaan leimaus ei tuottanut mitään ongelmia, eikä leviämisestä ollut tietoakaan. Eli käytännössä mulla ei ole mitään kirjoitettavaa! Olin varma että pääsen mellastamaan, mutta ei väkisin.

.
.

Pohjalakkana on Catricen Steel My Soul, hieman lilaan taittava ruskeanharmaa punaisella ja kultaisella shimmerillä. Aivan ihana lakka, siitäkin huolimatta että Catricen jättimäinen lieriökorkki ja räjähtäneen tupsun muotoinen suti aiheuttavat pieniä haasteita lakkaamiselle. Lakka kuivuu mattapintaiseksi, mutta tykkään siitä enemmän kiiltävänä, kun shimmer tulee paremmin esiin.

.
.

Etusormessa ja pikkusormessa Catricen päällä on OPI:n Pure, valkokultaa ja hopeaa sisältävä topper. Sanoisin, että paljon melua tyhjästä. Lakasta kohistiin kovasti muutama kuukausi sitten, eikä vähiten sen vuoksi, että sen hinta on 30 euron luokkaa. Valitettavasti osa lakoista ei ollutkaan kirkaspohjaisia vaan kellertäviä. Mun lakka on juuri tuollainen keltapohjainen ja sen vuoksi sain sen Suryalta tosi halvalla. Kaunis lakka, mutta ei ehkä aivan myyntihintansa väärti.

.
.
.
.

Takaisin otsikon aiheeseen: Huono MoYou – hyvä MoYou 1-2. Pieni miinus tosin siitä, että en parhaalla tahdollakaan saanut noita laatan oikean alareunan pieniä hituloita nousemaan kokonaisena stamperiin. Onko joku teistä onnistunut niiden kanssa? Luulen, että noin pienen kuvion kanssa kova stamper toimisi paremmin, mutta en omista sellaista enää. Noh, harjoitukset jatkuvat.

Translation: Another success with MoYou stamping plates. I’m starting to think that the only bad plate was the Pro Plate 14 – and I’ve only tested one image on that plate. Another try coming up soon. Polishes used here were Catrice Steel My Soul, Barry M Gold Foil (stamping) and OPI Pure (topper on my index and pinkie).

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

  1. Mullakin toi samainen kuvio toimi ilman ongelmia. Olisin tosin jäljen toivonut olevan aavistuksen ohuempaa, mutta aina ei jaksa nillittää, se kuitenkin toimi. :D En mäkään ole saanut noita pikkuruisia nousemaan tuolta nurkasta, mutta olen vain pikaisesti sitä testannutkin.

    1. Sinänsä lohduttavaa ettei kyse ollut mun taitamattomuudesta, mutta harmittaa kyllä ettei ne toimi, koska voikukka hituloineen oli iso syy siihen että ylipäänsä juuri tämän laatan valitsin :/

    1. Kiitos – musta nää oli vähän synkeät, tartuinkin heti seuraavassa lakkauksessa pinkkiin :) Pitäis! MoYou Uk:n sivuilta vaan tilaat suoraan, postaritkaan ei oo pahat :)

  2. Aivan ihanat! Värit sopivat ihan täydellisesti toistensa seuraan :) Toi Catrice näyttää ihastuttavalta, mutta ei – en osta vaivoikseni yhtään lakkaa, jossa on karsea suti :P

    1. Kiitos :) Tuo Catrice myös on ihastuttava, tosi hyvälaatuinen ja helppo levittää. Mulla on ollut Catriceja joissa on huomattavasti parempi suti, ilmeisesti tässä pullossa se on mennyt jotenkin kasaan ja takkuun :D

Vastaa