MoYou London Swatches

moyou london ginger rust swatch

MoYou London lienee kaikille kynsien leimausta harrastaville tuttu merkki. Yrityksen leimauslaatat ovat mun suosikkeja ja niitä on kertynyt laatikkoon jo kymmeniä. MoYou Londonilla on myös leimauslakkoja valikoimissaan iso läjä, ja CesarsShop on ottanut ne hiljattain valikoimiinsa. Joukossa on tavallisten leimauslakkojen lisäksi kaksi duochromeleimauslakkaa sekä tavallisia kynsilakkoja. Sain Cesarsilta duochromet ja tavalliset kynsilakat ja otin niistä tyypit – pitihän se nyt testata, että onko niillä normikynsilakoilla mitään potentiaalia leimaushommissa.

Mutta aloitetaan duochromeilla. Duochromet ovat tyypillisesti ohuita ja huonosti peittäviä, joten nämä MoYou Londonin superpeittävät yksilöt olivat erittäin positiivinen yllätys. Kuviin en saanut värivaihtelua juuri tallennettua, mutta kyllä se livenä näkyy.

Today I’m sharing a few swatches of MoYou London duochrome stamping polishes and regular nail polishes. I originally thought MoYou London had only stamping polishes in their range so when I learned they carry regular nail polishes as well, I was curious to test if they stamp at all. Luckily CesarsShop gave them to me for review so here are the swatches!

moyou london royal up
Royal Up
.
Royal Up

Royal Up on tummansinisestä violettiin sävyä vaihtava lakka. Leimaa kuin häkä ja sävy on kaunis ja intensiivinen.

Royal Up is a dark blue – violet duochrome which stamps like a dream. The shade is really pretty and intense. 

moyou london ginger rust
Ginger Rust
moyou london ginger rust swatch
Ginger Rust

Ginger Rust on oma suosikkini. Lakan sävy muuttuu kullanruskeasta kultaiseen ja vihreään katselukulmasta riippuen. Pigmenttiä on ihan mahdottomasti ja etenkin näin mustan päällä leimausjälki on tosi skarppia ja nättiä.

Ginger Rust is my favorite of all the MoYou polishes I’ve tried. It’s a classic golden brown – gold – green duochrome and has a crazy amount of pigment. I really like the way it looks when stamped over black. 

Mutta miten kävi tavallisten kynsilakkojen kanssa?

But how about the nail polishes?

moyou london midnight green
Midnight Green

Midnight Green on sinivihreä creme. Helppo lakattava, peittää kahdella kerroksella. Leimaa kivasti vaalealle pohjalle ja näkyy oikein hyvin myös mustan päällä.

Midnight Green is a teal creme. Easy to apply and opaque after two coats. Stamps easily over white and shows pretty well over black as well. 

moyou london meadow green
Meadow Green

Meadow Green on kirkas jadenvihreä creme. Hyvä koostumus tässäkin, peittää kahdella kerroksella. Leimausjälki on valkoisen päällä ihanan kirkas ja yllättävän hyvin näkyy mustallakin pohjalla.

Meadow Green is a bright jade green creme. Good consistency and covers well after 2 coats. Shows up pretty well over black.

moyou london baby blue
Baby Blue

Baby Blue on kirkas keskisininen crelly. Peittää kahdella kerroksella melko hyvin, mutta ehkä olisin kolmannenkin lisännyt jos olisin ihan yksiväriset kynnet tehnyt. Leimaa hyvin ja näkyy mustankin päällä, joskaan ei kovin kirkkaasti.

Baby Blue is a bright mid-blue crelly. Again good formula. I used 2 coats. Stamps well over white and black but it’s not particularly bright on a black base. 

moyou london violet
Violet

Violet on nimestään huolimatta kirkas laivastonsininen jelly. Ohut koostumus, mutta helppo lakattava. Kynsillä kaksi kerrosta. Ei toivoakaan että näkyisi mustan päällä, mutta vaalealle pohjalle leimaa kivasti.

Violet is a bright navy blue jelly. Thin formula but easy to apply. 2 coats. Doesn’t show up over black but otherwise stamps fairly well for a jelly. 

moyou london palatinate purple
Palatinate Purple

Palatinate Purple on hyvin tumma luumunvioletti creme. Peittää kahdella kerroksella, koostumus oli hieman tahmea ja lakka kaljuuntuu melko herkästi. Tummuutensa vuoksi ei tietenkään mustan päällä näy, mutta vaalealle pohjalle leimaa kauniisti.

Palatinate Purple is a dark plum creme. Covers well after two coats but the formula is a bit sticky. Stamps well over lighter base. 

Moyou London Dark Violet
Dark Violet

Dark Violet on käytännössä identtinen Palatinate Purplen kanssa. Koostumus oli tosin tässä parempi ja peittää kahdella kerroksella. Ulkonäöllisesti ja leimausominaisuuksien suhteen saa kyllä aika hyvää mielikuvitusta käyttää että näistä kahdesta mitään eroja löytää.

Dark Violet is basicly identical with Palatinate Purple with the exception that this one has better formula. 

moyou london brilliant rose
Brilliant Rose

Brilliant Rose on fuksianpinkki crelly. Koostumus oli aika ohut ja sen vuoksi leimausjälkikin herkästi suttaantuu ja leviää. Ei näy tummalla pohjalla lainkaan. Kynsillä lakattuna kaksi kerrosta.

Brilliant Rose is a fuchsia crelly. The formula was quite thin and that’s why it smudges the lines easily when stamped. I used 2 coats. 

moyou london cerise pink
Cerise Pink

Cerise Pink on vadelmainen pinkki creme. Erittäin hyvä koostumus ja peittävyys, kynsillä on vain yksi kerros lakkaa. Leimaa mahdottoman kauniisti ja näkyy yllättävän hyvin mustankin päällä.

Cerise Pink is a berry creme. Excellent formula and fully opaque after only one coat. Stamps really well. 

moyou london electric crimson
Electric Crimson

Electric Crimson on kirkkaanpunainen jelly. Ohut mutta helppo koostumus, jellyjen tapaan on kahden kerroksen jälkeen vielä läpikuultava. Leimaa vaalealle pohjalle kyllä, mutta leimausjälki suttaantuu helposti ja on sekin läpikuultavaa.

Electric Crimson is a bright red jelly. Thin but easy to apply. I used 2 coats and there’s still some VNL. Can be used for stamping over a light base but it smudges easily and isn’t very pigmented.

moyou london metallic maroon
Metallic Maroon

Metallic Maroon oli hienoinen pettymys, koska yleensä metalliset lakat ovat älyttömän peittäviä ja leimaavat kuin pienet porsaat. Metallic Maroon oli kuitenkin ihmeen ohutta koostumukseltaan ja vaikka peittikin kynnet kahdella kerroksella, leimausjälki jäi helposti suttaantuvaksi ja utuiseksi. Ihan nättiä jälkeä sinänsä, mutta olisin kyllä odottanut että tällä olisi tummallekin pohjalle voinut leimata.

Metallic Maroon was a bit of a disappointment for me. Usually metallic polishes are really pigmented and they tend to stamp well but this one was really thin and although it was opaque after 2 coats the stamping doesn’t look too good. Metallic Maroon smudges really easily and doesn’t show over black at all. 

Kynsilakkoina nämä ovat hyväkäytöksisiä, joskin sävyiltään aika tavanomaisia. Moni näistä leimaa oikein pätevästi. Toivottavasti mun kuvat auttavat jotakuta valinnoissa :) Royal Up- ja Ginger Rust -duochromeja suosittelen aivan varauksetta, leimausjälki on todella kaunista ja säväyttävää eikä markkinoilla ole kovin montaa vastaavaa leimauslakkaa. MoYou Londonin varsinaisia leimauslakkoja kokeilin täällä, mutta olen tosiaan testannut vain kyseisessä postauksessa näkyvää kahta sävyä. Leimauslakkojen joukossa on tosi monta pirteää yksilöä ja niitä olisi kiva joskus koittaa. Koko CesarsShopin MoYou London -valikoima on nähtävissä täällä.

Mutta miltäs nämä teidän silmään näyttää?

(Lakat saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

As nail polishes these are easy to apply but the colors are pretty basic. Many of them stamp surprisingly well though. The duochromes are top notch and I recommend them to everyone who likes stamping. But what do you think? 

All products are press samples and provided to me in exchange of my honest review. 

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. Mulla nyt jäi tietenkin se olennainen mieleen tästä postauksesta, eli mun päässä nyt pyörii vain mielikuva pienistä porsaista leimaamassa. :D

  2. WOW miten upeita kynsiä! Hirveä homma ollut tässä postauksessa. :o Tykkäsin ihan simona noista molemmista vihreistä ja yllättäen Metallic Maroonit oli kans makeet. :)

  3. Hyödyllinen postaus, kuten muutkin ovat kommentoineet. Kaksi ekaa ovat todella kauniita, mutta loput ei minua vakuuta :)

  4. Missä vois olla vika ,kun en saa lakkoja siirrettyä laatasta ..tyynyyn…ei tartu ,ei millään ! Kokeiltu useilla lakoilla!

    1. Leimaamisessa täytyy olla aika nopea, muuten lakka kuivuu laattaan eikä tartu enää leimasimeen. Leimasinta ei tarvitse hirveästi painaa laattaan, vaan yleensä napakka mutta kevyt pyöräytys tai painallus kuvan päälle riittää. Mikä leimasin sulla on käytössä? oletko käyttänyt leimauslakkoja vai tavallisia kynsilakkoja?

Vastaa