Vahinko-LE

fun lacquer superstar

Aina ei mene ihan putkeen lakkavalmistajillakaan. A England on tunnettu historiallisista referensseistään lakkakokoelmissa, murretuista sävyistä, a-luokan laadusta ja huolellisesti brändätystä imagosta, mutta joskus lipsahtaa heilläkin. Merkki julkaisi tovi sitten Sparks Divine -lakan, jonka piti olla toffeensävyinen hololakka. Kävi kuitenkin niin, että yhteen erään unohtui lisätä sellainen pieni detalji kuin holopigmentti, ja kaiken lisäksi nämä lakat lipsahtivat myyntiin saakka.

.
.

Toffeenvärisen holon sijaan mulla on siis kynsillä punaruskea shimmerlakka, joka tarvitsee kolme kerrosta peittävyyteen. Oikeanlainen versio Sparks Divinesta peittää kuulemma kahdella kerroksella ja holopigmentin vuoksi sävykin on hieman erilainen, vaaleampi siis. Kaikkea sitä :) Näitä virheellisiä lakkoja on maailmalla erittäin vähän, joten keräilijöille ja harvinaisista lakoista kiinnostuneille vinkiksi, että kannattaa kysäistä omaa kappalettaan CesarsShopista.

fun lacquer superstar
.

Paritin vahingossa harvinaiseksi muuttuneen Sparks Divinen kanssa F.U.N Lacquerin Superstarin, joka on yksi kauneimmista hologlitterlakoista IKINÄ.

.
.
.
.

Superstar on pohjasävyltään luumunvioletti, ja se on tykitetty täyteen holopigmenttiä ja hologlittereitä. Peittää kahdella helpolla kerroksella. Aivan rikollisen kaunis lakka.

.
.

Leimasin Sparks Divinen päälle viivoja Dashican tummanvioletilla leimauslakalla. Kuvio on MoYou Londonin laatasta Holy Shapes 01. Lakkauksesta tuli minusta vähän kummallinen, mutta kummallinenhan se lähtökohtakin oli kun käsissä oli epämääräinen vikalakka ja häkellyttävän kaunis glitter.

.
.
.
.

Onko teistä kenelläkään sitä oikeaa versiota Sparks Divinesta? Tarvitsisinko mä sen?

(A England ja F.U.N Lacquer saatu Cesarsilta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Did you know there’s a tiny batch of faulty A England Sparks Divine polishes floating around? I got my hands on one of them. Apparently some of the Sparks Divine polishes were accidentally left without holo pigment entirely and the result can be seen above: reddish brown shimmer polish that needs 3 coats for opacity. The real version is a golden brown holo polish which is opaque after 2 coats. So this is an accidental LE polish :D I paired the faulty Sparks Divine with F.U.N Lacquer Superstar which is pretty much the most beautiful holo glitter polish ever. If you don’t own it already, shame on you. :)

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. Oho, mä en ollu kuullukkaan tällasesta! Oon kyllä himoinnu sitä varsinaista, hololla varustettua, lakkaa, koska se näyttää niin hienolta. Tuo viallinen ei niinkään sovi lakkamakuuni, mut jännä miten paljon holo muuttaa lakan väriä, kun se varsinainen lakkahan on ihan erivärinen tuohon verrayyuna :D

  2. Mulla on mennyt tällainen lapsus ihan ohi, oon kyllä halunnut kovasti sitä holoversiota. Oikein on nätti lakkaus, ei yhtään kummallinen:)

  3. Ohhoh, mullakin mennyy ohi tammoinen juttu ihan taysin. :D Multa loytyy se holoisa versio ja se on kylla ihana. Toi vahinkoversio on kylla aika erikoinen, mutta ihan hyvan kombon sait aikaan. :)

  4. Erikoisen upeat sanoisin, hih, nyt sulla on yhtäkkiä keräilykappale, josta pian kaikki taistelee. :D Jännä, että ehti myyntiin asti ilman, että kukaan huomasi. :o

  5. Onpa erikoisen värinen lakka, joten kyllä täydellisen sopiva sun värimaailmaan =) Siis ei mitenkään, että olisit erikoinen! Okei, mä syytän flunssaa! Apua, yritin googlata tuon normaalia väriä, mutta en ainakaan vielä löytänyt. FUNin glitter, kuten aina, on aivan järkyttävän hieno!

  6. Enpäs tiennytkään että Sparksin kuuluisi olla holo ja kahdella kerroksella peittävä, mulla on siis myös tämä LE Sparks- lakka. Haluan kyllä ehdottomasti hankkia myös sen oikean version, mutta odotan ehkä vielä hetken jotta en vahingossa tulisi tilanneeksi toista LE:tä :). Toi FUNin lakka on aivan huikea ihanuuslakka ja koko lakkaus on todella onnistunut!

Vastaa