OPI Color Paints

opi color paints nail art

Leadlight-tekniikka on ollut kovasti tapetilla jo jonkin aikaa (esimerkkipostaukset tässä ja tässä), ja useampikin lakkamerkki on julkaissut omia vesivärilakkojaan harrastajien innostuneiden kättentaputusten saattelemana. OPI:n Sheer Tints -lakat taisivat olla ne jotka vesivärilakkabuumin aloittivat, ja nyt Sheer Tintsien perillisenä on julkaistu Color Paints -kokoelma. Sain kokoelman CesarsShopista esiteltäväksi ja koska kuvia on PALJON, aloitetaan ilman sen kummempia jorinoita.

.
.

Color Paints on 9 lakan kokoelma, joista kahdeksan on värikkäitä, läpikuultavia jellylakkoja ja yksi on jellyille pohjasävyksi tarkoitettu peittävä lakka, hopeinen Silver Canvas. Color Paintsit eivät peitä yksinään ilman lukuisia kerroksia, mutta nämä lakat onkin tehty nimenomaan kynsien koristelua varten. Sheer Tintsien rihmainen ja liisteröityvä hunajakoostumus on tiessään, ja tilalla on ihanan ohut ja itsekseen tasoittuva laatu. Värisävyissäkin on hylätty pastellit ja hypätty reippaasti kirkkaiden ja iloisten värien puolelle. Color Paints -lakat ovat myös peittävämpiä kuin Sheer Tintsit, jotka näkyvät lähinnä valkoisen lakan päällä. Paintseilla sävyjä saa erottumaan värilliselläkin pohjalla ja lisäksi lakkoja voi sekoittaa keskenään ja luoda siten uusia sävyjä. En swatchannut lakkoja kynsille yksi kerrallaan, koska siinä ei ole kauheasti järkeä. Sen sijaan värkkäsin vesivärilakkauksen ja swatch-kuvat saatte tikuilla, pullojen perusteella sävyjä kun on aika vaikea arvioida. Tämä vesivärilakkaus on tosiaan vasta ensipuraisu Color Paintsien maailmaan ja lisää kokeiluja on tulossa :)

opi color paints nail art
.

Lakkauksen pohjana on valkoinen creme, ja sen päälle töpöttelin kolmea Color Paintsia (Magenta Muse, Turquoise Aesthetic ja Purple Perspective) meikkisienellä. Näin intensiivisiin sävyihin tarvittiin vain yksi töpötelty kerros! Värisävyt sekoittuivat hauskasti keskenään ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Lakkaus on myös ihan älyttömän nopea tehdä, senkun vaan sattumanvaraisesti riehuu meikkisienen kanssa pari minuuttia niin pirteä lakkaus on jo valmis. Ei paljoa vaivattomammaksi enää kynsien koristelu mene.

.
.

Lakkakerrokset jäi ihanan ohuiksi (toisin kuin Sheer Tintseillä) ja muutenkin kaikki oli jotenkin…helppoa. Color Paintsit päihittää Sheer Tintsit kyllä ihan 100-0. Mutta horinat sikseen ja tässä teille tikkukuvat! Tuo Silver Canvas oli muuten ihan tolkuttoman peittävää, joten aion kokeilla sitä leimauksessa mahdollisimman pian.

opi silver canvas
.
opi chromatic orange
.
opi primarily yellow
.
opi landscape artist
.
opi Pen & pink
.
opi magenta muse
.
opi indigo motif
.
opi turquoise aesthetic
.
opi purple perspective
.

Pen & Pink ja Magenta Muse on todella samankaltaisia, molempia tuskin tarvitsee. Magenta Muse on vähän tummempi ja sinisempi, mutta ero on niin pieni että olisin mieluummin nähnyt toisen tilalla vaikkapa peruspunaisen jellyn. Muuten kokoelman sävyt on ihanan monipuolisia. Koostumus on tosiaan varsin helppo ja lakat kestävät työstämistäkin muuttumatta seittirihmastoksi. Katsotaan mitä keksin seuraavalla korkkauskerralla! Ainakin Silver Canvasilla leimaamista koitan ensi tilassa. CesarsShopista kokoelma löytyy täältä.

Ja kuten aina, haluan nytkin tietää mitä te ajattelette! Iskeekö? Inspiroiko? Ja miten meni juhannus? :)

(Lakat saatu, linkkien klikkailuista tai ostoksista en hyödy.)

Translation: Here’s OPI Color Paints 2015 for your viewing pleasure! I got Color Paints as a press sample and was freaking out with excitement because there hasn’t been much info about this collection on the blogs I follow. I really like this collection. I’m a sucker for leadlight technique and bright colors so this collection is right up my alley. I know leadlighting would’ve been an obvious choice for this post but I decided to go in another direction and ended up dabbing three of the colors randomly over a white base using a make-up sponge. I really like the watercolor effect it created! Color Paints are SO MUCH BETTER than Sheer Tints: the colors are vibrant and much more opaque and the formula is completely different. There’s no sight of the gooey honey-like formula that Sheer Tints had. Color Paints are thin, self-leveling and really easy to use. Thumbs up OPI, you nailed this!

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Mä en meinannut eka syttyä näille, ehkä tuon hopeisen lakan hämäämänä. Tilasin kuitenkin minikitin ja ihastuin värien pigmenttisyyteen. Näähän on ihan ”tavallisia” vesivärilakkoja :). Oli pakko alkaa heti väkertämään kynsiä, kun sain lakat eteeni. Puhdas punainen olisi kyllä ollut ehdottomasti parempi lisä kokonaisuuteen kuin tuo magenta mutta muuta huonoa näistä ei voi sanoakaan. Mä en malta odottaa mitä sä seuraavaksi keksit! Tuo leimausidea olikin hyvä, pakko kokeilla vaikka Color Clubin On the Rocksin voittajaa tuskin tältä planeetalta löytyy :).

  1. joo! Ne ekat promokuvat oli jotenki tosi kummallisia enkä tajunnu yhtään mistä tässä kokoelmassa on kyse :D onneksi mun ekat mielikuvat oli virheellisiä, mä tykkään näistä ihan tosi paljon!

 2. Tosi nättejä sävyjä kyllä:) Olisin ehdottomasti ainakin minisetin verran kiinnostunut näistä ellen olisi tilannut Essieitä:P

  1. Mä oon jotenkin välttynyt niiltä Essieltä, siis ne ei oo osuneet mun silmään blogeissa (koska en oo ehtinyt lukea blogeja..). Oon kyllä nyt haalinut niin paljon vesivärilakkoja että saa kyl riittää vähäksi aikaa :D

 3. Multa löytyy vielä korkkaamattomana tuo minisetti, en osaa päättää minkälaiset kynnet tekisi niin ehkä lätkin vaan kaikki kynnet erilaiseksi :’D

  Hieeeenot töpstöppelyt!

  1. Haha mä istuin lakkoja tuijottaen vaikka kuinka kauan, ku en vaan osannut päättää mille alkaisin :D liikaa vaihtoehtoja! Onneks on tosiaan kymmenen kynttä :D

 4. Onko nämä sellaisia, että voi käyttää mustia leimoja värittelemään, kuten niitä Sheer Tintsejä? Sano joo!! Jooko? Jos on niin haluan näitä heti =)

Vastaa