Heureka!

Kymmenen tunnin työpäivä takana ja ajatus laukkaa yhtä vikkelästi kuin rampa koala. Eli aika hitaasti. Onneksi on valokuvat, niin mun ei tarvitse kiduttaa teitä päättömällä jorinalla…

Tässä männä päivänä testailin kokeilemattomia lakkoja, yhtenä niistä OPIn jo kovin harvinainen lakka Done Out in Deco. Sain kyseisen Hard to Find -lakan käsiini vaihdossa erään mukavan kanssaharrastajan kautta, ja onneksi sain, koska Done Out in Deco on kauniin sävyn lisäksi myös varsin hyvälaatuinen tapaus. Likaisensävyinen violetti lakka on jämäkkää muttei paksua ja peittää ongelmitta kahdella kerroksella.

Seuraavana käsiini osui Misan Genie in This Bottle, ja sain oikein älynväläyksen yhdistää nämä kaksi lakkaa. Aatella, älynväläys! Mulla! Rasti seinään!

IMG_7836
.

Misan Wishes-kokoelman lakat on kaikki tuollaisia erikoisia shimmerlakkoja, jotka peittävät kyllä yksinäänkin mutta sopivat näköjään erinomaisesti myös kerrostamiseen. Oikeastaan jopa paremmin kuin yksikseen käytettäviksi.

IMG_7841
.

Done Out in Deco on simppeli creme, joten Misa toi siihen nättiä hehkua ja kimmellystä. Tykkään kovin!

IMG_7844
.

Tuhersin vielä perhossiirtokuvat kynsille ja lakkaus oli valmis. Helppoa ja kivutonta, kerrankin.

misa genie in this bottle over opi done out in deco
.

Kynsillä siis kaksi kerrosta Decoa ja yksi kerros Genietä. Toimii!

Uhh mitä kaapelia tämä tekstinmuodostus nyt on, olen aavistuksen pahoillani. Taidan mennä kumoamaan kupillisen (tai pannullisen) kahvia, jotta jaksan testailla uusia Kikon lakkoja…:)

Translation: I had a Heureka moment: I layered Misa Genie in This Bottle over OPI Done Out in Deco, and it actually works! Go me!

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. Kas mullahan löytyy tuo samainen OPI hyllystä. Pitääkin kaivaa se esille kun kätevästi muistutit sen olemassaolosta. :D Kauniit kynnet jälleen kerran!

  2. Piti kurkata ihan swatchit, kun näytti sun kuvissa niin samalta kuin OPI Rumple’s Wiggin’. Aika lähellä nuo näyttää olevankin toisiaan, mut tää Deco on ehkä vähän likaisemman värinen… Kaunis on kuitenkin ja Genie antaa hauskan lisämausteen :). Tykkäilen :)).

  3. Nämä ovat kyllä todella nätit :) Vitsit kun en itse tajunnut, että tuota lakkaa voisi kerrostaa. No, onneksi se sai sulta hyvän kodin :D

    1. Kiitti:) Onnea vaan metsästykseen, ebayssa näitä oli pari kappaletta kyllä mutta ”hieman” suolaiseen hintaan…

  4. Pitäisköhän munkin saada aikaiseksi ja lakata lopultakin tuolla Done Out in Decolla? Mä lähetin sulle omistani ylimääräisen, en tiedä mihin Papu on omansa postittanut :D

Vastaa