WL Lärväkirjassa!

Uutisia, pieniä sellaisia: nukkumisen sijaan tuhisin Facebookin parissa intopiukeena viime yönä ja ihanan bloggaajakollegani (ilmianna itsesi jos haluat :D) suosiollisella avustuksella värkkäsin blogille oman sivun. Tadaa: http://www.facebook.com/Wastinglifestyle

Käykäähän tykkäämässä, linkitän Facebookiin uudet postaukset ja päivitän sinne pikkujuttuja, joista ei postaukseksi saakka asiaa riitä. Muutakin sisältöä sinne varmasti tulee, kunhan keksin mitä kaikkea sinne laitan :) Blogikirppistä vois ainakin joskus pitää Fb:n puolella. Koska korruptio on tosi jees, voisin myös järkkäillä jossain vaiheessa arvontaa lukijoille ja siinä Fb olisi hyvä apu, mulla kun ei sitä Googlen lukijapaneelia blogissa näy.

IMG_7834
.

(Kynsillä American Apparel The Valley sekä nimettömässä Essien Blancin päällä China Glazen It’s a Trap-Eze.)

Olisko teillä toiveita Facebooksivuston sisällön suhteen?

Translation: Wasting Lifestyle is now also on Facebook! http://www.facebook.com/Wastinglifestyle

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Olin aamulla ihan et ai tommonenko siitä sit tuli:D

  Trapetsilakasta on todettava, että se näyttää paremmalta minkä tahansa lakan päällä sen sijaan, että esiintyisi yksinään. Pirtsakat kynnet, mii laiks!

  1. oliko se positiivinen vai negatiivinen yllätys? :D Joo, yksinään tuo trapetsi ei toimi yhtään. Luovuin siitä tämän lakkauksen jälkeen, koska koostumus oli aivan sietämätön…

   1. No se oli ekaks semmoinen ”oho” ja sit ”no jaa, kai toi ny si menee…” :D

    Jos tuo lakka on samanlainen kuin JJ:n halpisversio 115, ja varmaan onkin, niin en mäkään siitä tykkäis. Tavallaan on aina harmittanut, että miksi ne teki siitä tuommoisen, kun siitä olisi voinut saada niiiiiin paljon kivemmankin.

    1. No mä ainakin tykkään siitä :D Jep, samaa mieltä lakasta. Ihan liikaa glitteriä ja pohjassa liian vähän valkoista.

Vastaa