Green Piece

Meillä on vieraita kotopuolesta ja ollaan tänään oltu koko päivä ulkona höntsäilemässä, kun viimeinkin on kesäsäät. Käytiin vähän shoppailemassa, kauppatorilla kahvilla ja munkilla, Suomenlinnassa, näköalaterassilla lasillisella ja omalla takapihalla pitsalla. Pää on ihan pehmeä auringonpaisteesta. Yritin muuten ostaa jotain kesähattua pääkoppani suojaksi, mutta valikoima oli aika heikko. Joko tarjolla oli jotai kudottuja antennipipoja tai sitten satelliittilautasen kokoisia lierihattuja, joiden alta en eteeni nähnyt. Kätevää. Mitä hattuja trendikkäät ihmiset käyttää?? En kuulu trendikkäiden joukkoon, mutta haluaisin edes mahdollisuuden. Huomennakin pitäis olla ulkona tuntikausia ja päänahka tuntuu yhden päivän jälkeenkin jo palaneelta. Au.

Mut hei, tänään lisää Color Clubin Modern Mosaic -juttuja ja ikisuosikkiani minttua!

.
.

Mahdottoman söötissä pullossa oleva Rojo-merkkinen lakka on IT-tuen siskon tuliainen Espanjasta. Ikinä en ole merkistä kuullut, mutta lakan sävy on ihan napakymppi. Koostumus on ohutta ja vähän vetistä, päädyin kolmeen ohueen kerrokseen (etusormi ja pikkurilli).

.
.

Keskisormessa ja nimettömässä on Julie G:n kesäkokoelman Tahiti, hieman minttuun vivahtava vaaleanvihreä lakka hennolla sinisellä shimmerillä. Tykkäsin kovasti, vaikken yleensä normivihreisiin sävyihin tykästykään. Mukava koostumus, kaksi kerrosta riitti.

.
.

Mattaglittermuju on siis Color Clubin Modern Mosaic -kokoelman Green Piece, jonka olen saanut CesarsShopista. Lakassa on valkoista ja vihreää miniglitteriä kirkkaalla pohjalla. Edellistä Mosaic-lakkaa käytin vain aksenttikynnessä, nyt halusin koittaa toimisiko nämä teippailuissa. Toimiihan ne, mutta pieni vinkki: koska lakka on todella paksua, parhaan tuloksen saa töpöttelemällä lakkaa haluttuihin kohtiin meikkisienellä tai vanupuikolla, tässä käytin sientä. Rajasin alueet suorilla kynsivinyyleillä. Nimettömässä lakkaa on kaksi kerrosta Tahitin päällä. Kerrosten lakkaamisen jälkeen pyyhin sudin mahdollisimman kuivaksi ja pyyhin ylimääräistä lakkaa pois kynnen sivuista ja kärjestä, koska muuten kärkeen olisi tullut paksu lakkakasauma. Töpöttelemällä tätä ongelmaa ei tarvitse miettiä.

Color Club Green Piece
Color Club Green Piece
.
.

Mosaiikkilakat näyttävät kuvissa vähän röpelöisiltä, mutta yhdellä kerroksella HK Girliä sai jo mukavan tasaisen pinnan. Ainoa mikä näissä lakoissa harmittaa, on tuo kohtuuttoman paksu lakkapohja.

.
.

Uhhuh, pitänee mennä kaatamaan päähän jugurttia tai jotain joka lievittäis tätä päänahan kuumottelua…ja sen jälkeen voisin istua ja miettiä, miksi meidän taloudessa ei ole yhtään ainoaa päähinettä talvipipoja lukuunottamatta.

Color Club saatu Cesarsista, en hyödy linkkien käytöstä.

Translation: I know, another mint mani…but that’s my go-to color at the moment so be patient :D I used Julie G Tahiti and a nameless Rojo polish as a base for my tape mani. Rojo was a bit watery and thin so I ended up using three coats. Tahiti was a pleasant polish, very nice formula and good coverage (I used two coats) and the blue shimmer was a nice surprise. For the taping I used nail vinyls and Color Club Green Piece from the Modern Mosaic collection. Green Piece was just as thick as Love You to Pieces that I showed you in the previous post. I ended up dabbing the polish on with a make-up sponge, that way I didn’t have to deal with the thick base. On the ring finger I applied the polish normally. One coat of HK Girl Top Coat was enough to create a smooth surface.

Thanks for visiting and have a great day!

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

 1. Mä löysin tosi kivoja kesähattuja Myyrmäen maalaismarkkinoilta. Elikkä kannattaa vilkuilla torikojuja. Siinä oli vaikka millasta kivaa hattua, eikä aina sitä lierihattumallia.
  Mä olin varma etten tykkää noista mosaiikkilakoista, mutta kun.. Ne näyttää tässä niin kivoilta!

  1. Jaa, täytyypä pitää silmät auki torikojujen läheisyydessä :)

   On ne oikein kivoja kun niitä käyttää ns. oikealla tavalla, perustoppereina nää ei musta ihan hirveen hyvin ehkä toimi :)

 2. Nämä on hauskat! En ole vielä osannut käyttää noita mosaiikkeja mihinkään kun lakkapohja ei ohentamallakaan ohentunut:P

  Mä olen käyttänyt kammottavaa lippistä arskaa ottaessani mutta koska se ei tapahtu julkisella paikalla, niin se on ok. Mihinkään postilaatikkoa pitemmällä se päässäni en taatusti menisi. Joku huivi päähän?

  1. Mä en itseasiassa ees ohentanut, päädyin vaan töpöttelyyn :)

   Mä näytän huivi päässä ihan lypsäjämummolta.

 3. Haa ku ihanat kynnet. Mää oon hulluna vihreään ja silti multa ei kovin montaa vihreää lakkaa löydy. Ihmeellistä?!

  Sun häätyy käydä ostaan kaupoi-hattu. Semmonen on kätsä. Mitä pinkimpi, sen parempi… :D

 4. Hauskat! :)

  Ja hattupulaan ratkaisu on joko lippis tai huivi, jos ei sopivaa hattua löydä. Minä käytän lippistä, vaikkei se mikään tyylikkyyden riemuvoitto olekaan.

 5. Meillä rasvataan iho Bepanthol body lotionilla, jos näyttää siltä että on iho ottanu nokkiinsa auringosta. Ja d-vitamiini lisän syömisen aloituksen jälkeen ei oo ukkoni palanu auringossa ollenkaan, vähän iho punoittaa mutta ei pala niin kuin männä vuosina.

  Mulla on käytössä lippis, jos muistan sen päähäni laittaa. Ei sekään mikään tyylikkyyden multihuipentuma oo, niin kun ei kantajansakaan :D

  1. Mun pisamainen ja herkkä ihoni palaa aivan varmasti ilman tujua aurinkorasvaa, suojakerroin on aina vähintään 20. Päänahkaa vaan on aika vaikea rasvata :P Nyt en oo useampaan vuoteen enää palanut ollenkaan kun oon säntillisesti aurinkorasvoja käyttänyt. Nuorempana tuppasi vähän unohtumaan…:)

Vastaa