Arviossa Avon Gel Finish + arvonta

Heip! Ensinnäkin, kiitos kaikille arvontoihin osallistuneille. Sain tosi kivoja postaustoiveita ja -ideoita Lumenearvonnasta ja käyn niitä läpi tarkemminkin myöhemmin. Arvontaa en ole vielä suorittanut, koska olen lähdössä muutamaksi päiväksi reissuun enkä kuitenkaan pääsisi tuotteita voittajalle vielä postittamaan. Hurraw-arvontahan on vielä käynnissäkin ja tänään käynnistyy taas uusi kisa!

Viimeksi kun Avonin lakoista kirjoittelin, moni kommentoi että swatcheja on huonosti saatavilla ja kuvastosta on joskus vaikea päätellä, miltä lakkasävy luonnossa näyttää. Avonilla tämä palaute kuultiin ja vähän aikaa sitten mulle saapui jättimäinen 20 lakan lähetys, mikä sisälsi kaikki Gel Finish -sarjan lakat. Tänään näätte kaksi lakkausta ja tikkuswatchit, ja lakkoja näkyy varmasti kynsilläkin myöhemmin.

.
.

Yhdistin kahteen lakkaukseen kuusi eri Gel Finish -lakkaa ja täytyy sanoa että laatu oli niissä kaikissa todella ilahduttava. Lakat ovat pigmenttisiä, tasoittuivat hyvin itsekseen, levittyvät helposti ja kuivuvat oikein kiiltäviksi myös ilman päällyslakkaa.

.
.

Mansikkakynsissä on etusormessa ja pikkurillissä Fire Cracker, pigmenttinen ja ihana oranssinpunainen creme, joka peittää täysin kahdella kerroksella. Valkoinen lakka on Avonin Iceberg White ja tässä on kuulkaa ihan tolkuttoman hyvä valkoinen lakka! Olin aivan äimistynyt kun lakkasin tällä. Koostumus on jämäkkä ja lakka on tosi peittävää, joten kaksi kerrosta peitti kynnet ihan vaivatta. Lakka myös tasoittui hyvin itsekseen, mikä on valkoiselle lakalle todella harvinaista. Jos suti vielä olisi vähän jämäkämpi, olisin lakkataivaassa!

Mansikat väritin OPI:n Landscape Artistilla ja Avonin tummanpinkillä jellyllä nimeltä Candy Apple.

.
.

Toisessa lakkauksessa käytin fuksiansävyistä Parfait Pinkiä (etusormi ja pikkurilli), jossa on ihan pienenpientä shimmeriä joka ei kuitenkaan kynsillä enää näy, sekä Fabulousia, joka on korallipinkki creme. Parfait Pink oli koostumukseltaan vähän ohuempi kuin oranssinpunainen Fire Cracker, mutta peitti kuitenkin helposti kahdella kerroksella, kuten myös Fabulous.  Leimaukseen käytin Avonin Snow Staria, jolla ei täysin peittävää leimaa saa, mutta tuollaisen huntumaisen leimajäljen kyllä.

.
.

Tässä kaikki 20 sävyä tikuilla, jokaista lakkaa on tikulla kaksi kerrosta. Päällyslakkaa en ole käyttänyt.

avon_gel_finish-16-Edit
.
.
.

Fabulous ja Candy Pink on luonnossa enemmän erilaisia, mutta kameralla en saanut värejä oikein eroteltua. Isoin ero on kuitenkin koostumuksessa, Fabulous on todella peittävä creme ja Candy Apple on läpikuultavampi.

Samaten Orange Crush ja Fire Cracker eroavat luonnossa toisistaan enemmän kuin kuvassa, Orange Crush on selkeästi oranssi ja Fire Cracker taas oranssiin taittava punainen.

.
.
.
.
.
.

Siberia on niin hieno, että siitä piti ottaa erikseen yksilöpotretti!

.
.

Syy miksi halusin tunkea mahdollisimman monta lakkaa (eli kaikki) tähän samaan postaukseen on se, että huomenna 9.7. alkavassa kampanjassa kynsilakat maksavat 3,95 euroa /kpl, kun ostaa minkä tahansa muun tuotteen kuvastosta. Kampanja on voimassa 9.7.-29.7. Avonin tuotteita voi siis tilata konsulttien kautta (bloggaajien joukostakin löytyy useita, mm. Nonnulan Jonna ja Talk and Baken Mimosa), mutta myös verkkokaupasta ostaminen onnistuu. Tuotteet tilataan laskulle. Tarkemmat ohjeet löytyvät Pirita’s Beauty Blogista.

Myös veikkaamalla voi voittaa, sillä arvon yhdelle lukijalle kolme Gel Finish -lakkaa. Kerro kommenteissa mitkä kolme sävyä valitsisit, ja onnettaren suosikki saa ne toivomansa kolme sävyä. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, osoite näkyy vain minulle. Arvonta päättyy 19.7. sunnuntaina klo 00.

(Lakat ja tuleva arvontapalkinto saatu Avonilta. Ostoksista tai linkkien klikkailusta en hyödy.)

Translation: I got the chance to try Avon Gel Finish polishes and boy was I pleasantly surprised! The quality is really good. The white creme called Iceberg White is an amazing white! If you are a NPA like me you know how difficult it is to find a decent white creme, so you’ll probably understand how excited I was when Iceberg White turned out to be AMAZING. Two easy coats and you’ve got a shiny and even surface. Loving it!

Kurkkasitko jo nämä?

99 kommenttia

 1. Hmm, kolme sävyä! Itseltä löytyy jo Limoncello sekä Lavender Sky, ja tykkään kyllä laadusta ! Tuota valkoista pitäisi kyllä ehdottomasti päästä kokeilemaan, kaveriksi ottaisin Pardait Pinkin sekä Snow Starin !

 2. Valinta oli melko helppo. Dazzle Pink, Orange Crush, Lavender Sky. Vaaleet sävyt on mun suosikki. Tylsää? Ei kai…

 3. Roses Are Red, Candy Apple ja Iceberg White! Jellyt vesiväreiksi ja hyvä valkoinen on aina plussaa. En ole uskaltanut ostaa tätä valkoista, kun en tiennyt sen ominaisuuksista enempää. Onpa kyllä huippua nähdä Avonin lakkoja vihdoin tikuilla ja kynsillä :).

 4. Oih mitä lakkoja! Kauniit lakkauksetkin olet tehnyt jälleen :)

  Jos sattuisin arvonnassa voittamaan, valitsisin seuraavat kolme ihanuutta: Roses Are Red, Dazzle Pink ja Candy Apple :)

 5. Kolme sävyä? Helppoa kuin heinän teko. :)
  Parfait Pink, Siberia ja Candy Apple.

  Tuo mansikkamani on kyllä herrrkullinen!

 6. Kiva että Avon on uudistanut lakkavalikoimaansa! :)
  Kolmeksi lakaksi valitsisin varmaankin valkoisen Iceberg Whiten, keltaisen Limoncellon ja vaaleanvioletin Lavender Skyn.

 7. Enkö osaa laskea vai onko tikkuja vain 16? Tekstissä kun puhut 20 lakan tikkuswatcheista :o

  Mutta näistä tikutetuista kivoimmat ovat Fabulous, Limoncello ja Siberia :)

  1. AAArgh olin jättänyt lataamatta postaukseen yhden kuvan! Ootpa tarkkasilmäinen, mä en itse tajunnut ollenkaan että jotain puuttuu…no, nyt se puuttuva kuva löytyy joukosta ja arvonnan voittaja saa tottakai muuttaa valintojaan jos haluaa :) Kiitos että huomautit asiasta ja pahoitteluni että hoidin asian näin viiveellä!

 8. Olisipa kiva tutustua itselle uuteen lakkamerkkiin.
  Limoncello, Siberia ja Purplicious kiinnostaisivat eniten ;)

 9. Limonzello, candy apple ja purplicious miellyttävät eniten! Sellaiset sävyt vielä puuttuvat lakkavalikoimastani :)

 10. Kaikki on ihania niin valinta on hankala! Very berry,siberia ja orange crush kiilaa kyllä muiden ohi! :)

 11. Mun oli pakko hankkia viisi Avonin Mineral Crush -tekstuurilakkaa kun esittelit ne blogissasi aiemmin ja kyllä nämäkin ovat aivan ihania lakkoja ja varsin edullinenkin on tuo tarjoushinta. Mun suosikkeja on Siberia, Limoncello ja Royal Vendetta.

 12. Kolme suosikkia ovat Candy Apple, Roses are red ja Wine and Dine Me. Punaisella linjalla siis mennään. ;)

 13. Kauniita lakkoja ja kaunis lakkaus! =) Piti oikein pähkäillä mut valinta olis Siberia, Limoncello ja Very Berry. =)

 14. Ihanat kynnet ja kuinka ihania värejä… Jos vaan kolme niin Parfait Pink, Fabulous ja Iceberg White, koska hyviä valkoisia ei ole koskaan liikaa ja punaiset vaan on niin herkullisia…

 15. Oon tykännyt Avonin lakoista jo monta vuotta. Mun suosikki on musta (jota ei tosin enää saa), joka peittää hyvin. Hienoa, että viimein on kunnon swatchit! Näistä kolme kivointa (ei muuten ole helppo valinta) ovat Red Velvet, Snow Star ja Siberia.

 16. En olekaan kokeillut Avonin lakkoja. Kiinnostaa kyllä. :) lempparit on Iceberg White, Parfait Pink ja Dazzle Pink.

 17. Omat lempparit on wine and dine me, roses are red ja kolmas…. En ole yhtään keltaisen ystävä, mutta haluan silti limoncellon. :D

 18. Apua, kommentoin aiemmin tahan, missa mun kommentti =O No, jos voittaisin, valitsisin Orange crushin, Lavender skyn ja Siberian =) p.s kiva arvonta!

 19. Very Berry, Wine and Dine Me ja Siberia ois mun valinnat.

  Ja voi miten ihanat mansikat! Tänään perkasin niitä 10litraa pakkaseen ja ajattelin, että kiintiö ois täynnä, mutta ehei! :D Taidanpas hakea vähän yöpalaa :P
  Musta nuo leimat on juuri täydelliset noin, sopii kokonaisuuteen :)

 20. Sheer love..niinkuin herkkä vaahtokarkki ; Snow star…joka lähtee moshaamaan…ja Iceberg white…olen tunteettomalla päällä :)

 21. Menen kyllä ostamaan jos ei tästä irtoa, buy buy pennoset!
  Fabulous, Fire Cracker ja Siberia tulisivat tarpeeseen :3

 22. Yleensä kallistun tummien lakkojen puoleen, mutta toi Royal Vendetta vaan näyttää niin hyvältä. Lisäksi valitsisin Wine and Dine Me ja Barely Theren.

 23. Lavander Sky ehdottomasti, koska Olen hurahtanut Lilan värisiin kynsiin. Kaksi muuta voisivat olla Iceberg white ja Candy apple. Mukavaa kesää!

 24. Orange Crush, Very Berry ja Snow Star täyttelisivät kynsilakkalaatikkoani mukavasti ;D haluaisin päästä kokeilemaan kun näitä ilman uunia kovetettavia geelilakkoja niin monelta eri valmistajalta on tullut.

 25. Hyvin vaikeaa oli valita vain kolme kun kaikki sävyt ovat niin nättejä. Mutta kolmen kärki on siberia ,roses are red ja parfait pink.

Vastaa