Kuurankukkia

Toivottavasti teillä muillakin alkaa otsikon vuoksi soimaan Joel Hallikaisen hitti päässä. Mulla nimittäin soi se nyt toista päivää ja alkaa olla sietokyky koetuksella, laitan siis vahingon kiertämään otsikon (ja lakkauksen) muodossa. Ei kestä kiittää!

.
.

Mitähän Joel Hallikainen muuten tekee nykyään? Ja miksi osaan Kuurankukkien sanat lähes kokonaan edelleen? Apua.

.
.

Tein radikaalin ratkaisun ja päätin yrittää jotakin varioitua ranskalaista manikyyriä, vaikka mun kynnet on railakkaan värjäytyneet ja tämä seikka vielä korostuu valokuvissa jostain syystä. Oikeasti kynsipeti ei näytä tuollaiselta oranssilta kun nyt näitä kynsiäni katson (tämä lakkaus siis edelleen on mulla kynsillä). Ilman lakkoja näky on kyllä aika mehevän oranssi. Note to self: niin mainio hoitolakka kuin Orlyn Nailtrition onkin, värjäytymiseltä se ei suojaa. Yhtään.

.
.

Päätin hylätä pakkomielteen testaamattomien lakkojen läpikäynnistä ja toteuttaa lakkauksen, joka on mulla mielessä ollut jo pitkään. Pääkaupunkiseudun kuratalvi ei näytä tästä mihinkään muuttuvan, joten kuurankukkia pitää saada edes kynsille ikkunoiden sijaan. KUURANKUKKASIA PIIRTYNEEN SUN IKKUNAASI NÄIN TRALALAAAAA! (Oikeasti, en suostu olemaan ainoa jolla tämä biisi soi päässä.)

.
.

Lakkasin ensin kynnet Essien Sugar Daddylla, The Ranskislakalla. Kolme ohutta kerrosta vaimensi kynsien värjäytymiä sen verran, että rohkenin jatkaa eteenpäin. Leimasin Konadin valkoisella leimauslakalla kukkakuvion kynsien kärkiin laatasta BM-316. Loppusilauksen kynsille antoi itseoikeutetusti vuoden kaunein glitterlakka, KBShimmerin I Only Have Ice for You.

(…kuurankukkia nyt kannan sisälläääääin, lämpö päivänkään ei niitä sieltä pois voi sulattaa…)

KBShimmer I Only Have Ice for You
KBShimmer I Only Have Ice for You
.
.

(…ne siellä kukkii mihin varjo lankeaa…)

Korvamatomusiikista huolimatta tykkään näistä kynsistä tosi paljon. Viime aikoina on tullut käytettyä paljon tummia värejä, joten tällaiset hentoisen hempeät kynnet on mukavaa vaihtelua.

Nyt menen kuuntelemaan jotakin musiikkia, ihan mitä tahansa, että saan tuon Hallikaishyökkäyksen pois mielestäni…

Translation: I was in need of a palette cleanser after all the dark colors I’ve been using and these nails did the trick. I used 3 thin coats of Essie Sugar Daddy, stamped the flowers with Konad White and added The Best Glitter Topper of last year, KBShimmer I Only Have Ice For You. I really like how this manicure turned out, it’s simple and delicate!

Kurkkasitko jo nämä?

32 kommenttia

 1. Voi kamala, pelkkä otsikko yksinään ois vielä mennyt mutta että piti alkaa puhua Joel Hallikaisesta!! BD Mulla sama kyseenalainen kunnia muistaa elävästi tämän laulun sanat ja sävel, joten eiköhän sen soiminen päässä oo tämän jälkeen varmaa… Että kiitti!

  Kynnet on kyllä ihan nätit. :)

 2. Juu kiitti, mä en tarvinnu ku otsikon tuohon korvamatoon. :D Nyt pitää kai käydä kuuntelemassa mitä kettu sanoo, ainaki kymmenen kertaa…. Miten ton kipaleen voi ees muistaa ulkoa…?

  Kynnet kyllä nätit :)

 3. Kiitti vaan.

  Aevan ihanat on kyllä nämä! Oon kans miettinyt, miksi kuvissa kynsien värjäytymät korostuu mutta niin se vaan on. Tyhmää.

  Lähdenpä tästä kuunteleemaan _mitä tahansa_ musiikkia.

  1. Olin ihan järkyttynyt kun katoin ottamiani kuvia koneelta ja samalla vertasin siihen miltä kynnet livenä näytti..älytön ero, tyhmää! Kiitti :)

 4. Pelkkä otsikko riitti tännekin, laulu soinut koko helkkarin aamun jo päässä…että kiitti vaan =D
  Kynnet ovat kyllä todella kauniit :)

 5. Hienot kynnet :) Tuo kuurankukkanen on kyl semmonen laulu, et tarttuu väkisin. Sisko on sanonut, että korvamadot lähtee kun laulaa Lappooniaa. Valitettavasti en osaa kun tasan sen Lapponia kohdan, mut josko sen hokeminen auttais.

  1. Hahaha :DD Kuvittelen nyt sut kulkemassa ympäri kämppää hokien maanisesti LAPPONIALAPPONIALAPPONIA…toivottavasti auttoi!

 6. Kuurankukka-korvamatoja voi torjua kuuntelemalla muutaman kerran M.A. Nummisen ”Kuinka saisin rikki kookospähkinän”. :)

  Ihanat herkkiskynnet! Sääli että mun keskareiden kynnet on edelleen pissankeltaiset, kiitos sen peel-off basen. Huoh.

  1. Katson niin Kuurankukkaset kuin Kookospähkinätkin ja korotan Cheekillä: KUKAMUUMUKAKUKAMUUMUKA JOS ET MUN TYYLII TAJUU SE MEINAA ETTEI SUL OO TYYLITAJUU (apua…)

  2. Voi ei älä :D
   Kiitos :) outoa kyllä, ei se Peel Off mulla värjännyt vaikka näköjään muuten kynnet imaisee kaikki värit itseensä..

 7. Kiitos vaan. (ja hiton Papu!!!! :D )
  Kynsistä piti kans jotain sanomani… Mitähän se oli.. Niin, oikein ovat kauniit! Ja mua ei värjäymät haittaa laisinkaan, ihastelen tuota leimaa, joka on tosi nätti ja herkkä =)

 8. Mun onneks radio on ollu koko ajan postausta lukiessani päällä, enkä saa mieleeni miten tuo kappale menee :D Sanat on kyllä tutut, mut sävel ei tuu mieleen, jes!

  On muuten todella kauniit kynnet ! :)

 9. Keltaiset kynnet mulla pelastaa pora + antrasiittiterä. Sillä ku rullailee kynnen päältä ja vapaan reunan alta nii kehtaa näyttää värjäytymisen merkkejä seuraavan kerran parin kuukauden päästä. Toki jos aluslakka tekee temput ja vaihto ei tuu kyseeseen ni ei oo porailuilta kynsiä jäljellä kohta ollenkaan :D

 10. Voi ei, tehdä nyt tämmöinen temppu viattomalle lukijalle, joka töihinpaluun aamuna tulee tätä blogia vilkaisemaan! Toi biisi soi nyt mun päässä KOKO päivän!
  Toi leimauskuvio on muuten tosi kiva ja kynnet kivan hempeät. Tätä tekisi mieli kokeilla! Itse tein mattaisena liukuvärinä tavallaan ranskalaisen. Näin sen jossain sivuilla ja siitä tuli myös aika hieno. =) Olisi ehkä kyllä sitten kaivannut jotain koristelua.

  1. Voi ei anteeksi! :D Kiitos! Kokeile ihmeessä, nää oli tosi nopeat tehdä. Mattaiset liukuranskikset on _ihania_, mulla on itseasiassa mielessä yks vastaava idea mitä pitäis kokeilla, saa nähdä onnistunko :)

 11. Hoh hoi. Äitini tykkäsi pienenä Joelin musasta, osaan sen koko pirkanan levyn ulkoa automatkojen takia. Pitää suunnata YTubeen, jotain yhtä tuttua mutta …no, jotain muuta. En vieläkään inhoa biisiä, mutta koko päivää se ei saa soida. Entäs jos antaisin hyvän takaisin ja mainitsisin että toinen biisi joka aikoinaan soi autossa paljon oli Kirkan Surun pyyhit silmistöni pois. Jos on laulu tuttu ni otsikko riittänee :D Kynnet on tosi södet!

  1. EI MITÄ SÄ MENIT TEKEMÄÄN!! Arvaa oonko nyt laulanu tuota laulua jo tuntikausia? :D ja olit oikeassa, pelkkä nimi riitti…:D

Vastaa