NCLA Swatches pt. 2

Heippa! Olen työstänyt blogin kulisseissa swatch-kuvia NCLA:n lakoista CesarsShopin sivuille ja tuumin, että varmaan jotakuta kiinnostaisi lukea myös arviot lakoista. Ensimmäinen satsi NCLA-lakkojen swatcheista ja arvioista löytyy täältä. Cesarsin NCLA-valikoima on kasvanut lyhyessä ajassa valtavasti, joten mulla on tässä todella työsarkaa. Voin jo nyt luvata, että kolmaskin osa on tulossa!

ncla_swatches2-40-edit
NCLA Born on the Fourth, one coat over black

Born on the Fourth on kirkaspohjainen glitterlakka. Joukossa on hopeisia ja punaisia glittereitä sekä isompia sinisiä glittereitä. Hyvä koostumus, ei liian paksu lakkapohja kuten glittereissä usein saattaa olla. Yksi kerros mustan päällä.

ncla_swatches2-41

NCLA Miss Sunset Strip
NCLA Miss Sunset Strip, 1,5 coats over black

Miss Sunset Strip on kirkaspohjainen glitteri, jossa on erikokoisia violetinsävyisiä glittereitä sekä hologlitteriä. Ohuehko lakkapohja, helppo lakattava. Kuvassa noin 1,5 kerrosta lakkaa mustan päällä.

ncla_swatches2-50-edit

NCLA Don't Sugarcoat It, 3 coats
NCLA Don’t Sugarcoat It, 3 coats

Don’t Sugarcoat It on deniminsininen tekstuurilakka. Lakka kuivuu kevyen rosoiseksi, ei yhtä rouheaksi kuin karheimmat tekstuurilakat. Hyvä, jämäkkä koostumus. Kuivuu nopeasti. Kuvissa kolme kerrosta.

ncla_swatches2-37-edit

NCLA Bel Air Trophy Wife, 2 coats
NCLA Bel Air Trophy Wife, 2 coats

Bel Air Trophy Wife on violettiin taittava platinansävyinen metallilakka. Helppo lakattava, säntillinen koostumus joka ei valu kynsinauhoille. Kaksi kerrosta.

ncla_swatches2-26-edit

NCLA Lakodom Red Square, 2 coats
NCLA Lakodom Red Square, 2 coats

Red Square on suunniteltu yhteistyössä venäläisen LakoDom-kynsilakkaverkkokaupan kanssa. Red Square on kirkkaanpunainen, vadelmaisen sävyinen hololakka. Mahtava koostumus! Kuvissa kaksi kerrosta.

ncla_swatches2-4-edit

ncla_swatches2-10-edit
NCLA Call My Agent, 2 coats

Call My Agent on kirkas oranssinpunainen creme. Todella hyvä koostumus. 2 kerrosta.

NCLA Back to Black, 2 coats
NCLA Back to Black, 2 coats

Back to Black on musta creme. Ensimmäinen kerros oli ihmeen läpikuultava, mutta 2 kerros peitti täysin. Hyvä, helppo koostumus.

NCLA Poolside Mimosas, 3 coats
NCLA Poolside Mimosas, 3 coats

Poolside Mimosas on vaaleankeltainen creme. Hieman ohut koostumus, joka raidoittuu helposti. 3 kerrosta toi liki tasaisen pinnan, mutta ei täysin.

NCLA Beverly Hills Bunny, 2 coats
NCLA Beverly Hills Bunny, 2 coats

Beverly Hills Bunny on kirkas fuksianpunainen creme sinisellä flashilla. Tosi miellyttävä ja täyteläinen koostumus. 2 kerrosta.

Että näin! Mun suosikki näistä on Call My Agent ja Miss Sunset Strip, mitkäs teidän? Koko tämänhetkinen NCLA-valikoima löytyy Cesarsin sivuilta täältä :)

(Lakat saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Tämä merkki on jäänyt mulle kovin etäiseksi vaikka hetkittäin on vähän kiinnostellutkin.. Tämän palaan postauksen pari ekaa glitter-lakkaa näyttää mieluisimmilta.

    1. Mulla oli sama juttu. Olin kuullut merkistä jo aiemmin ennenkuin se Cesarsille rantautui, mutta ei siihen oikein mitään kosketuspintaa ollut kun blogeissakaan sitä ei juuri oo näkynyt. Oon nyt kahlannut ainakin parikymmentä lakkaa läpi tuosta valikoimasta ( tai no varmaan enemmänkin ) ja kyllä ne tuntuu tosi hyvälaatuisia olevan pääosin. Kausikokoelmiakin tulee, löytyy hoitotuotteita sun muuta. Kokeile ihmeessä :)

    1. Jaa, pahan pistit. Mä en nimittäin nyt muista ollenkaan, kuinka hyvin eka kerros peitti… Sanoisin että vois toimia, mutta aika nopeasti toi kuivui joten vikkelä saa olla.

  2. Voi argh miten kauniita! Mä en oikeasti kestä, eihän mun rahat vaan riitä kaikkeen mitä haluan :D :D Mutta Red Square taitaa olla ihan ehdoton, se on kyllä pakko hankkia. Niin kaunis, ja jotenkin tosi omaperäinenkin tapaus ♥

Vastaa