100 uutta pahetta Urban Decaylta

Huulipuna on minusta jotenkin tosi kaunis esine. Sellainen naisellisuuden multihuipentuma, kuten huikentelevan korkeat korkokengätkin. Pusuhuulia mulla ei ole enkä niitä klassisia korkkareitakaan osaa käyttää, mutta muotokieli viehättää. Huulipunia on kiva kuvatakin kun ovat niin mahdottoman sieviä!

Urban Decay julkaisi tänä vuonna 100 uutta Vice-huulipunasävyä erilaisin koostumuksin, joten punien lanseeraustilaisuudessa riitti pällisteltävää. Sadassa uudessa punassa on todellakin jokaiselle jotakin, värisävyjä on mustasta turvalliseen nudeen ja koostumuksia täysmatasta kiiltopunaan.

urban_decay_vice_lipsticks-2

Aloin kyllä tosissani harkita jotain botoxpläjäystä omiin huuliini siinä telineen edessä sävyjä äimistellessä…ohuet huulet on silkka riesa noin niinkuin huulimeikkiä ajatellen, kun esimerkiksi tosi tummat punat saavat suun näyttämään viivalta ja ilmeen kireältä. Onneksi meille huuliköyhille ja vahvaa huulimeikkiä arkailevillekin on sopivia sävyjä olemassa. Tässä postauksessa esillä on yksi mulle mahdoton sävy ja kaksi todella käyttistä sävyä.

urban_decay_vice_lipsticks-3

Sain lanseeraustilaisuudesta mukaani kaksi sattumanvaraisesti valittua sävyä, violetin Pandemoniumin ja korallipinkin Streakin. Myöhemmin postissa tuli vielä yksi puna, jokin kolmesta omasta suosikkisävystä jotka itse tilaisuudessa listattiin. Mun top kolmosen ykkösenä oli rusehtava nude Liar, joka ilokseni postipaketista paljastui.

urban_decay_vice_lipsticks-5

Pandemonium edustaa Mega Matte -sarjaa ja on sävynä aivan mieletön. Syvä, kylmä violetti. Jos en olisi näin lämminsävyinen naamaltani ja huuleton, käyttäisin tuota hulluna. Mun kylmäsävyisellä, granny-tukkaisella siskolla Pandemonium näytti ihan mielettömän hyvältä!

urban_decay_vice_lipsticks-14

Streak ja Liar ovat molemmat Cream-sarjaa eli pigmenttisiä, helppokäyttöisiä ja kauniisti kiiltäviä huulipunia. Molemmat tuntuvat huulilla mukavan kosteuttavilta ja pehmeiltä ja sävyt ovat enemmän kuin sopivia arkeen, ja miksei juhlaankin. Olen käyttänyt kumpaakin sävyä ahkerasti töissä. Punien hylsyt ovat harmillisen köykäisen oloisia ja niistä puuttuu se femme fatale -fiilis, joka painavista luksuspunien hylsyistä usein tulee, mutta onneksi sisältö on ihan dimangia.

urban_decay_vice_lipsticks-11

UD avaa muuten Helsingin Stockalle 2.11. myyntipisteen! Käykäähän kurkkaamassa, jos olette lähistöllä. UD on julkaissut nyt ihan älyttömän houkuttelevia uutuuksia ja mua harmittaa ihan possuna ettei nyt ole ylimääräistä hömppärahaa käytettävissä. Iso Naked Ultimate Basics -mattaluomiväripaletti houkuttelis nimittäin ihan hitokseen. Ilona esitteli juuri näitä kuolausreaktion aiheuttavia uutuuksia omalla tontillaan, kattokaa jos ette usko että se paletti on ihana!

(Tuotteet saatu.)

Translation: Have you ever noticed how beautiful items lipsticks really are? You have? Thought so. 

Kurkkasitko jo nämä?

11 kommenttia

  1. No wau – Urban Decay kiinnostaa kyllä, enkä näistä mitään vielä tiennytkään. Täytyypä muistaa käydä kurkkimassa, jahka tulee Helsingin päässä pyörähdettyä!

  2. Toi Streak näyttää ihan superihanalle sävylle <3 Täytyy muistaa kurkata se livenä seuraavaksi kun Helsinkiin lähtee shoppaamaan. Myös UD:n iso nakupaletti kiinnostelisi ihan älyttömästi :3

  3. Mä etein monta kuukautta tumman lilaa huulipunaa, ku kaikissa oli aina joku vika mukamas :D Halusin ihan just sen täydellisen sävyisen minkä päässäni kuvittelin ja tuo Pandemonium oli sit just se! Tosin en ole vielä uskaltanut käyttää sitä ihmisten ilmoilla, kun olen tottunut vähän vaaleampiin puniin :D

Vastaa