Ryppyangstiin Clarins Multi-Activea

Mulla on tullut nyt joku äkillinen ryppyyntymispaniikki. Ikäkriisin kourissa olen kärvistellyt jo vuosia, mutta olen silti ollut hyvilläni nuorekkaasta ihostani. No se on mennyttä näköjään. Silmäkulmat ja silmänaluset on yhtäkkiä samannäköiset kuin kuivuneen joen pohja, posket on matkalla ja niiden määränpää näyttää olevan varpaat, ja kulmakarvojen välissä on pitkittäiset Angry Birds -rypyt. MIKSI MINULLE KÄY NÄIN? Munhan piti olla ikuisesti babyface ja toki kuolematon myös.

clarins_multi_acting_voide

Ryppyvoiteet ei oo väräyttäneet mussa mitään viisareita, koska olen ajatellut että kyse on joka tapauksessa geeneistä sekä ihon kosteuden määrästä – ja toki myös väistämättömistä ihon muutoksista, jotka tapahtuvat kosmetiikasta huolimatta joka tapauksessa. Eli ryppyjä tulee sen verran kuin on tullakseen, joskin huolellisella kosteutuksella ja auringolta suojaamalla niiden tuloa voi hidastaa.

Helppohan se on ajatella noin niin kauan kun ryppyjä ei ole.

clarins_multi_acting_voide-3

Anti-aging -tuotteita olen käyttänyt jo iät ajat ihan vain niiden kosteutustehojen vuoksi, kuivaihoinen kun olen. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että nämä Clarinsin Multi-Active -voiteet valikoituivat kosmetiikkajemmoistani käyttöön tasan sen takia, että epätoivo heräsi ja toivoin ”targets fine lines” -kuvauksen olevan totta. Jospa sittenkin rypyt katoaisivat.

clarins_multi_acting_voide-7

Clarinsin Multi-Active -voiteissa on ylellinen tuntu. Painavat lasipurkit tuntuvat kädessä suorastaan lohdullisen jämäköiltä ja sekä päivä- että yövoiteen koostumus on samettisen pehmeä. Voiteet imeytyvät melko nopeasti eivätkä jätä ihoa huomattavan kiiltäväksi. Tuoksu on pehmeän puhdas. Clarins on kovasti mieltynyt tähän kyseiseen purkkimalliin, mikä on kyllä kaunis ja simppeli, mutta loppujen tuotteiden kaapiminen purkista on spaattelinkin kanssa työlästä.

clarins_multi_acting_voide-4

Sain voiteet maahantuojalta ja mun versiot on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Ajattelin ettei ne voi toimia mun aavikkonaamalla mitenkään, mutta kesällä kosteutustehot riittivät hyvin. Nyt ilmojen kuivuttua ja kylmettyä olen joutunut lisäämään voiteen sekaan tipan L’Occitanen sheakasvoöljyä.

clarins_multi_acting_voide-6

clarins_multi_acting_voide-5

Juonteet naamassa eivät ole kadonneet, mutta eivät pahentuneetkaan. Voiteet jättävät ihon napakan tuntuiseksi ja heleäksi, mikä jo sinällään toki antaa nuorekkaamman vaikutelman ihosta. En tietenkään osaa arvioida mikä tilanne nyt olisi mikäli olisin käyttänyt voiteena jotakin muuta. Kasvovoiteiden arviointi on minusta muutenkin varsin vaikeaa; tarpeita on yhtä monia kuin on ihmisiäkin ja koska ihoni ykkösongelma on lähinnä kuivuus, voin varmuudella arvioida oikeastaan vain sitä, onko voiteen kosteutustehot riittäviä vai ei. Näköjään olen nyt saanut seurakseni sitkeät juonteet, joten lienee aika hyväksyä se, että olen ryppyvoiteiden kohderyhmää.

(Tähän pari kirosanaa. Haluan nuoruuteni takaisin.)

clarins_multi_acting_voide-2

Mikä teidän suhde on ryppyvoiteisiin? Uskotteko vai onko humpuukia? Ja miten mä saan nuoruuteni takaisin, oisko ehdotuksia??

(Voiteet saatu maahantuojalta.)

Translation: I guess it’s time to accept that I fit the target group for anti-ageing products. Seems unfair considering I was supposed to be forever young. I’m not ready to accept this! >.<

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Olen kokeillut ryppyvoiteita, siis anti-age ja anti wrinkle -tuotteita ja mitä niitä nyt onkaan, vaikka kuinka ja paljon. Suurin osa ei ole tehnyt yhtään mitään olennaista ryppyjen ja juonteiden suhteen. MUTTA yhden erittäin lupaavan tuotteen olen löytänyt eli Medik8 Retinol -seerumit, joita on ainakin paria kolmea eri vahvuutta. Medik8:lla on myös paljon muita tuotteita, mutta olen itse aloittanut sieltä järeimmästä päästä, kun olen jo sii aika vanha. Medik8 myydään hoitoloissa ja ainakin Yliopiston Apteekin Ego-myymälässä Vantaan Jumbossa (jos asut siis asuu pk-seudulla).

  1. Okei tän mä laitan ylös. En ole nimittäin kuullutkaan. KIITOS vinkistä, käyn ehdottomasti tutustumassa! Jumbo on suht lähellä :)

 2. No jotkut voiteethan täyttää koostumuksellaan niitä juonteita, joten iho näyttää tasaisemmalta, mutta se efekti lähtee, kun kasvot pesee. :D Joten ei, sellaista voidetta ei ole joka poistaisi rypyt, mutta voi häivyttää väliaikaisesta, kunnon kosteuttaminen on se juttu, mikä niitä ryppyjä sitten pysyvämmin häivyttää. Tässä ikäkamppailussa olisi paras olla rasvoittuva iho, heille ei pahemmin tämän vuoksi ryppyjä tule, koska ihossa on rasvaa omasta puolesta. Valitettavasti omalla kohdalla iho kiristelee pintakuivana ja öljyä saa ainakin juuri nyt laittaa litrakaupalla. :D

 3. Mä löysin nykyisen työmaan kautta tuotteet, joilla siskoni auringossa rääkätty ja kuivuuteen näivetetty 45+ iho muuttui viikossa ihan hämmästyttävän sileäksi ja samettiseksi (tekisi ihan hirveästi mieli sanoa kumimaisen näköiseksi, mutta en sano koska se ei ole ammattimaista), mutta omalla ihollani sama tuotesarja sai aikaan reaktiivisen katastrofin.

  Tietyntyyppisillä tuotteilla on ihan silminnähtävä nuorentava vaikutus ihoon, mutta me ohutihoisina vaan ei oikein sovita kohderyhmään. :/ Itse olen kipuillut vielä ihon oikuttelevan herkkyyden kanssa, joka rajaa antiage-toimenpiteet öljyllä höystettyyn hyaluronihapporutiiniin ja kerran kuussa hormonikierron oikeaan mutkaan ajoitettuun kemialliseen kuorintaan. Ja tietty niihin olennaisimpiin asusteisiin kuten värikkääseen huulipunaan ja navanalushuumoriin. ;)

  1. No toi viimeinen on luojan kiitos hallussa, muutenhan tilanne olisi täysin toivoton :D Mulla on saletisti jokin hyaluronihappovaje. Vastahan mä vuoden päivät olen sitä Lumenen hyaluronihapposeerumiakin suunnitellut ostavani :D

 4. Täällä hep! Myöskin yht’äkkinen vanheneminen täräyttänyt naaman uuteen juovaiseen kuosiin. Vanhat luottomeikit ja tuotteet ei oikein toimikkaan enää. Vielä vuosi sitten kysyttiin aina paperit, nyt alkon täti vaan vilkasee ja pyytää maksukorttia. Nyyh.

  1. Siis tuo Alkojuttu!!!!!! Oon kironnut sitä samaa jo pitkään! Masentavinta on, että nehän (ainakin virallisen kannan mukaan) kysyy paperit kaikilta alle 30-vuotiaan näköisiltä. NO EI OO PALJO KYSELTY.

 5. Mäkin enemmän uskon kunnon kosteuttamisen voimaan. Ja vähän retinoliin. Mutta siinäkin on se, että kun käytön lopettaa, iho palautuu ennalleen.

 6. Samoja ongelmia täälläkin; ikääntymisen ensimerkit alkavat näkyä, kiitos varmaan tuon puolen elämän savukkeiden vetämisen.. Luulen, että sen lopettaminen voisi vielä hieman pelastaa tilannetta, mutta aiheutuneet vauriot eivät liene korjattavissa enää kuin kirurgisin toimenpitein. Mutta kiitos tuotteiden esittelystä, kyllä tällaiset ikääntymisen ensimerkkeihin tehdyt tuotteet alkavat pikkuhiljaa olla kiinnostuksen kärkipäässä! :)

  1. Jotenkin lohduttavaa etten ole ”ongelman” kanssa yksin, vaikkei muiden juonteet mun omia vähennäkään :D

 7. Miks tää tuntuu jotenkin niin ajankohtaiselta. Muuten ei vielä niinkään, mutta oon kiinnittänyt noihin silmänalusten ryppyihin nyt viime aikoina aikalailla huomiota ja yrittäny korjata tilannetta maanisella rasvaamisella. Se rasvaaminen vaan olisi ehkä pitänyt aloittaa sellaset vähintään viisi vuotta sitten, niin toivo ei ehkä olisi menetetty..

  1. Silmien ympärille ne juonteet näemmä ekana tosiaan tulee…Yöksi pitäis hankkia joku superkosteuttava silmänympärysvoide varmaan, nyt mulla on yks voide sekä päivä- että yökäyttöön eikä se tunnu näin kuivilla ilmoilla ihan riittävän. Samaa muuten oon jupissut, että ois voinu herätä tähän silmänympärysasiaan VÄHÄN aikasemmin….-.-

 8. Ne silmänympärysrypyt… =( Mä nykyään lotraan mielettömiä määriä silmänympärysvoidetta. Pitää hankkia jotain tuhdimpaa yöksi ja se Lumenen h-happojuttu, jonka nimeä en osaa vieläkään! Käytin yhden putelin, sitten ostin jotain kuvaa toisella kertaa, mutta haluan sitä h-happoa! (Kuulostaa ihan joltain muotihuumeelta =( )

Vastaa