L’Occitane Shea Violette ja joulukalenteri

Huh, mihinhän viime päivät oikein katosi? Kauneusmessuviikonlopun lisäksi höntsäilin siskojeni kanssa myös alkuviikon, joten blogi pysyi hiljaisena. Messuilla oli ihan huippua ja iso läjä uutuustuotteitakin kotiini eksyi, mutta niistä lisää myöhemmin. Ensin jotain ihan muuta!

Tykkäättekö Guerlainin meteoriittien tuoksusta? Tykkäättekö L’Occitanen Shea-tuotteista? Kiinnostaako orvokit? Jos vastasitte edes yhteen kysymykseen kyllä, suosittelen että työnnätte klyyvarinne uusiin Lokkitanen Shea Violette -tuotteisiin.

loccitane_shea_violette-2

Aiemmin jo mainitsin että nyt eletään Lokkitanen 40-vuotisjuhlavuotta, joten uusia Limited Edition -tuotteita on senkin vuoksi nyt tiuhaan tarjolla. Olen taas hieman myöhässä tämän postauksen kanssa, koska Violette-sarjan tuotteista osa on jo myyty loppuun, mutta kyllä monia juttuja kaupoista ja verkkokaupoista vielä löytyy! Joukosta löytyy myös tuttu Shea-käsivoide, joka on saanut uuden ”afrikkakuosin” ylleen Burkina Fason sheapähkinöitä keräävien naisten innoittamana. Lokkitanehan ostaa sheavoinsa näiltä paikallisilta naisilta ja tuotteesta maksetaan heille reilun kaupan hinta.

loccitane_shea_violette-12

Myös nämä Violette-erikoispainokset ovat burkinafasolaisten naisten kunniaksi julkaistu. Tuotteet sinänsä ovat isolta osin tuttuja, mutta nämä erikoisversiot tuoksuvat puuterilta ja orvokeilta eli käytännössä Guerlainin meteoriiteilta! Ei tuoksut ihan yksi yhteen ole, mutta kyllä mulla ensimmäinen ajatus oli ”UAAAAH METEORIITIT” kun tuotteita nuuhkaisin :D

loccitane_shea_violette-3

Ultra Soft Cream -vartalovoide on koostumukseltaan yhtä ihanan samettista kuin muunkintuoksuiset versiot. Ikisuosikkini on kirpeänraikas lime tietenkin, mutta Violette on ihana sekin. Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihmeellisen tehokkaasti näennäisestä keveydestään huolimatta.

loccitane_shea_violette-17

Käsivoide ja huulirasva ovat tuttuja tuotteita varmaan kaikille Lokkitanea käyttäville :)

loccitane_shea_violette-9

Minulle kokonaan uusi tuote on Solidarity Balm, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Kyseessä on kiinteä, ihon lämmön vaikutuksesta sulava balmi, joka on hyvä tehokosteuttaja kynsinauhoille, kyynärpäille, kantapäille ja muihin superkuiviin kohtiin kropassa. Kätevä 20 gramman purkki kulkee helposti matkoillakin mukana.

loccitane_shea_violette-15

Olihan mulla jotain mainittavaa vielä..mitähän se oli…NO TIETENKIN JOULUKALENTERI!!!!!! Ostin viime vuonna itselleni Lokkitanen joulukalenterin ja tykkäsin siitä ihan hulluna. Hakkasi kyllä minkä tahansa suklaakalenterin ihan 100-0. Tänä vuonna kalenterin hinta on hieman korkeampi, 44,90 euroa, mutta toisaalta tällä kertaa kalenteri sisältää pelkästään kosmetiikkaa eikä mitään oheistuotteita kuten viime vuonna. Viimeksi kalenteri vietiin käsistä ja ylimyyntiäkin tapahtui, mutta virheistä on opittu ja nyt kalenteria on isompi erä myynnissä. Nopeastihan nämä silti katoaa kauppojen hyllyiltä joten älkää empikö vaan hakekaa tai tilatkaa omanne vikkelästi. Kalenteri tulee myyntiin myös Sokoksille ja Stockmanneille (ellei ole jo, en ole päässyt tarkistamaan asiaa kauppoihin) ja nykyäänhän myös Jumbossa Vantaalla on oma L’Occitanen liike, joten sielläkin kannattaa piipahtaa.

loccitane_joulukalenteri-2

Olin jo henkisesti valmistautunut tyytymään johonkin kahden pennin pahvinmakuista suklaata sisältävään joulukalenteriin, koska elämäntilanteen muuttumisen myötä oon rahallisesti tosi tiukoilla. Henkisesti valmistautumisella tarkoitan siis sitä, että suurinpiirtein velloin itsesäälissä ja ripottelin tuhkaa päälleni, koska hei TÄMÄ ON TÄRKEÄ ASIA. Meinasin siis tirauttaa pienet ilonkyyneleet kun sainkin kalenterin pr-lahjana! Iso kiitos siis Lokkitanen pr-tonttutytölle ihanasta etukäteisjoululahjasta :)) Joulukuussa nähdään sitten blogissa kalenterin sisältöä ja siihen asti joudun olemaan todella varovainen, koska kalenterilootan takana on koko sisältö ihan kuvineen päivineen. Itsekuri, älä hylkää minua nyt!

loccitane_joulukalenteri-5

Joko teillä on joulukalenterit hankittuna tai suunniteltuna? Haluaisitteko mieluummin nähdä koko kalenterin sisällön kerralla joulukuun lopussa, vai ennemmin vaikkapa viikottaiset koonnit luukkujen sisällöistä?

(Tuotteet saatu.)

Translation: L’Occitane turns 40 years this year and to honor their fair trade collaboration with women of Burkina Faso the brand launches these special edition Shea Violet products. The scent is almost identical with Guerlain Météorites so you can imagine my enthusiasm :D Also, HELLO L’OCCITANE CHRISTMAS CALENDAR!! My December has been saved! 

All products are press samples. 

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Mä liputan viikoittaisten luukkukoontien puolesta:) Kun en itse raaski kalentereita ostaa, niin suurella hartaudella ja mielenkiinnolla luen kalenteripostauksia.
  Nuo Lokkitanen pakkauskuosit ovat kerrassaan upean nätit ja somat<3

 2. Hei hyvä kun muistutit, tilasin kalenterin! Huh, meinas livetä näpeistä! Kiitämme muistutuksesta lokki-tonttua yhdessä! :)

  Ja HEIIIIII, mä en nähnyt messuilla ketään! Siis melkein ketään, näin osan ihanista tytöistä mutta suurin osa purkkijengistä meni ihan ohi suun. Buu, olin ladannu koko vuoden halivarastot täyteen tätä viikonloppua varten!

  Jotta että missä ja milloin pääsen jakelemaan rutistuksia?

  1. Hyvä kun muistit, oisko VÄHÄ ollu kriisin paikka jäädä ilman!

   OLITKO SINÄ MESSUILLA. Mä niin muka tarkkasilmäisenä siellä kuljin enkä nähnyt sua! Piru :( Halipula on todellinen asia tällä hetkellä.

   Punkkua ja lakkaa -iltamat livenä mahdollisesti joskus? :)

 3. MäKÄÄN en nähnyt ketään messuilla koska sunnuntaina tein heti aamulla pikasprintin ja häivyin hiljaa samaa tietä kun tulinkin. Mä tykkäisin katella viikottaisia kalenterin räjäytyksiä, Emmuliini :)

 4. Kotiutin itse Kicksin kalenterin ja siinä on tekstinä sisältö takapuolella. Myyjä poimi kalenterin ja laittoi pussiin kaupassa (en suostunut menemään 2 metriä lähemmäs). Kotona heti puoliso teippasi paperit takakannen päälle, etten vahingossa kurkistele. :D

  Viikottaiset koosteet olisivat minustakin jees!

 5. Onneksi Lokkitontut muistivat sua! Itsellä ei tuu ihan joka päivä blogeja luettua, joten toi viikottainen luukkukoonti sopii mullekkin paremmin kuin hyvin :)

  Me käytiin perjantaina messuilla ja lauantana vasta iltapäivästä uudemman kerran piipahtaan, niin eipä tullut kyllä kynsishörhöjä bongattua. Mut Lokkitanen myymälässä Mannerrheimintiellä käytiin pariinkin otteeseen, ja sunnuntaina vielä ikkunoista kurkkimassa :´D Se kun oli siinä sopivasti matkan varrella hotellilta asemalle.

  1. Olen kyllä tosi kiitollinen :) Jees, värkkään viikkoraportit!

   Höh, ois ollut kiva nähdä sua! Tuntui etten nähnyt ketään vaikka messut oli ihmisiä täynnä…pisteet lokkitanevisiiteistä :D

 6. Nuo orvokkituotteet houkuttelee hulluna, ku rakastan orvokin vienoa tuoksua. <3 Ja kalenterista haluan viikkokoosteen ja tottakai kuun lopussa kokonaiskoosteen. :D

 7. Viikottaiset koonnit kuulostavat hyvältä! Itselläni on tarkoitus tehdä joulukalenteri vaihto, niin että teemme molemmat kalenterit toisille, jotka sitten lähetämme postissa :) Kaveri vain on vielä hakusessa :P

 8. Mä tilasin kanssa tänä vuonna ekaa tän kalenterin :) Vähän tyhmää, että ne tuotteet on listattu kuvineen päivineen kalenterin taakse. Mun oli pakko nopeasti vilkaista ne silti :’D

 9. Tässä joulukalenterissa on mun mielestä niin kaunis kuvitus, muistelen ihastelleeni viime vuodenkin kalenterin kaunista ulkoasua :D Viikkokoonnille liputan minäkin!

 10. Mä niin tilasin tuon kalenterin itselleni! Hyvä syykin löytyy, (ihan kuin tarttis?) mulla on ens kuun lopussa 4-kymppiset. Täytyyhän itselleen lahja ostaa ?

 11. Viikoittainen kalenteripostaus! Mä ostin Kicksin joulukalenterin ja pitää muuten teipata myös se takakansi piiloon, ettei satu vahinkoa! =)Loccitane kyllä houkutteli myös, mutta Kicks oli paremmin saatavilla. =)

Vastaa