L’Occitanen joulukalenteri – kannattiko?

Loppiainen oli jo, mutta mä pysyn jouluaiheissa vielä pienesti. Taisinkin mainita, että tänä vuonna joulukalenterin virkaa toimitti L’Occitanen kalenteri, joka vastoin kaikkia odotuksia ilmestyikin Suomeen myyntiin. Kalenterit suorastaan vietiin käsistä, joten ehkäpä ensi vuonna myynnissä on vähän suurempi määrä…toivottavasti ainakin!

Kalenterin takana on kuvineen päivineen tarkkaan kuvailtu koko sisältö, joten pakotin luonnollisesti IT-tuen teippaamaan pahvinpalan kuvien päälle, etten vahingossakaan näkisi vilausta tuotteista. Nyt kun joulukuu on turvallisesti takana päin, on tilinteon aika. Kannattiko kalenterista maksaa 39 euroa?

.
.
.
.

Käsivoiteita kalenterissa oli määrällisesti eniten, yhteensä viisi. Tuoksuina voiteissa oli edustettuna manteli, pioni, ruusu, kirsikankukka ja lisäksi mukana oli perinteinen sheavoide. Mua käsivoiteiden suuri määrä ei haittaa, koska noi pienet tuubit on ihan loistavan kokoisia käsilaukkuun sujautettavaksi. Tuoksutkin on mieluisia, tuota mantelia lukuunottamatta. Matkakokoinen mantelisuihkuöljy tosin ilahdutti, sillä tuo suihkuöljy on tosi toimivaa tavaraa (aiempi postaus täällä).

.
.
.
.

Voiteita tuli myös jaloille, kasvoille ja vartalolle, kaikki sheavoita sisältävinä versioina. Ja sehän sopii mulle! Sheavoi ja minä ollaan ylimpiä ystäviä. Varsinkin näillä järjettömillä pakkasilla.

.
.

Kaksi kalenterista tupsahtanutta palasaippuaa ilahduttivat tosi paljon. Mulla on pahalaatuinen palasaippuamania meneillään ja nämä saippuat on juuri sopivan kokoisia (eli kuluvat joskus poiskin normaalilla käytöllä). Toivoin kirsikankukkasaippuaa, mutta kyllä shea- ja jasmiini & bergamotti -saippuatkin kelpaavat enemmän kuin hyvin!

.
.

Shea-huulivoide oli uusi tuttavuus mulle, ja hyväksi on osoittautunut. Tälläkin hetkellä levitän kyseistä huulivoidetta ympäri naamaa. Typerät hirmupakkaset, mun iho ei kestä tätä.

.
.

JEE VERBENAA! Pirskahtelevan sitruunainen Verbena-sarja on mun suosikkeja ja matkakokoinen suihkugeeli ja vartalovoide oli kalenterin parhaimmistoa.

.
.

Jouluaaton luukusta löytyi Pivoine Flora Eau de Toilette, eli pionituotesarjan hajuvesi. Tämä oli tosi kiva yllätys! Pullokin on niin tolkuttoman suloinen :) Vielä enemmän olisin hihkunut kirsikankukkasarjan tuoksusta, mutta pioni on kans kiva. Taidan säästää kesäksi.

.
.

Eteerisiä öljyjä sisältävät shampoo ja hoitoaine tulevat käyttöön ehdottomasti. 35 ml pullot on loistavan kokoisia reissuun.

.
.

Ja sitten se säläosio. Seitsemän kalenterin luukkua sisälsivät jouluun liittyvää pikkusälää: joulukuusenkoriste, paikkakortteja joulupöytään, pakettikortteja, tarroja, pieni kynsiviila, pussillinen pikkutähtiä ja piparimuotti. Pakettikortit eivät ole kuvassa, koska ne tulivat sentään käyttöön. Nämä muut…eih. Olisin mielelläni maksanut kalenterista vaikka 50 euroa, jos jokaisesta luukusta olisi tullut kosmetiikkaa. Ennemmin vähän korkeampi hinta kuin turhaa ryönää luukkujen täytteenä. Maksaisin maltaita kalenterista, jos siinä olisi mukana vaikkapa jotakin kausituotteitakin tai sellaisia tuotteita, joita saa vain ja ainoastaan joulukalenterista. Se jos mikä olisi myyntivaltti.

Säläosiosta huolimatta vastaus otsikon kysymykseen on, että kyllä kannatti. 39 euron hinta 17 laadukkaasta ja järkevän kokoisesta kosmetiikkatuotteesta ei ole todellakaan liikaa. Oon tutustunut L’Occitaneen sen verran perusteellisesti, että tiesin jo etukäteen ettei kovin montaa mulle täysin sopimatonta tuotetta kalenterissa voi olla ja oikeassa olin. Toisaalta tutun kosmetiikkabrändin valinta joulukalenteriksi voi olla vähän tylsääkin, kun uusia tuttavuuksia luukuista ei juuri tupsahda. Puolensa ja puolensa :) Odotan mielenkiinnolla millainen ensi vuoden kalenteri tulee olemaan. Jos se on hintatasoltaan ja kokoluokaltaan samanlainen kuin tämä, voi olla että valitsen jonkun muun, ihan vain sen takia että pääsisin tutustumaan ihan uusiin tuotteisiin. L’Occitaneen vasta tutustuvalle tää on erinomainen valinta, kalenterin avulla saa aika laajan katsauksen valikoimaan.

Olitteko te tyytyväisiä omiin joulukalentereihinne?

Translation: Here are all the products that were inside L’Occitane Christmas Calendar. Quite a good bunch considering the price was only 39 euros :)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Tykkäsin kyllä kalenterin tuotteista, mutta en krääsästä. Ilahduin varsinkin kun viimeisestä luukusta paljastui tuoksu mitä olinkin toivonut kalenterista hartaasti♥ Noi krääsät kyllä aiheutti sellaisia spontaaneja ”vippaan tän koko homman kohta ikkunasta!”-kohtauksia :-D

  2. Tämä oli kyllä munkin mielestä todellakin hintansa arvoinen :) Mä tiesin krääsästä etukäteen ja pääsin osan käyttämäänkin joulupaketoinnissa, joten se ei tullut yllätyksenä. Maanantai-luukkujen krääsät jo vähän ärsytti :D

  3. En kerennyt saada tuota kalenteria itselleni, mutta luettuani kuinka paljon tuota turhaa krääsää se sisälsi, olen ollut ihan tyytyväinenkin siihen ettei näitä mulle asti riittänyt… Meni ne rahat ihan täysi kokoiseen tuotteeseen ja hyvä niin :-)

  4. Mä tykkäsin tästä tosi paljon, oli hintansa väärti ja nyt pitäisi enää raaskia käyttää tuotteita….kun ne on niin söpösti kauniilla lautasella vessassa ja niitä on kiva katsella… :D

    1. Täähän maksoi Briteissä 39 puntaa ja sillä perusteella luulin että Suomihinta olis ollut 55 euroa (punnan kurssin mukaan). SIT tilpehöörit vasta oliskin harmittaneet :D

  5. Juhuu, mulla oli Make Up Revolution-kalenteri ja diggasin. Ennestään kun en montaa heidän tuotettaan omistanut, yhden luomiväripaletin ja jotain huulihommia joten tuplia ei tullut ensimmäistäkään. Hinta oli maltillinen 29.90 ja joka luukusta tuli kosmetiikka täysikokoisena. Sanoisin että oli hyvä diili sekin. Onneksi sentään tilasin itselleni ja vähän muillekkin lahjaksi näitä L’occitanen ihanuuksia niin pääsin nuuskuttamaan ihania saippuoita ja käsivoiteita <3

    1. Mä kans harkitsin sitä! Mulla ei oo yhtään niiden tuotetta, mutta oon kuullut hyvää. Se näytti kyllä tosiaan hyvältä kokonaisuudelta :)

  6. Mulle isko joku ihmeellinen oikosulku, enkä tajunnut hommata mitään kalenteria! Pyhä tarkoitus oli hommata Body Shopin kalenteri, koska heidän tuotteet sopii mun rajoittuneeseen elämään lähes poikkeuksetta. Sitten menin ja unohdin, kunnes sitten tajusin jossain vaiheessa joulukuuta asian :D

Vastaa