Money Well Spent: LUSH Full of Grace

lush full of grace

Ostin taannoiselta Tallinnan matkaltani Lushista Full of Grace -palaseerumin, ja tämä vaatimattoman näköinen mötikkä kiilasi nopeasti ihonhoitotuotteideni kärkiviisikkoon. Full of Gracea käytetään kuten mitä tahansa seerumia, eli puhdistetulle iholle ennen kasvovoidetta. Jotkut onnekkaat rasvanaamat pystynevät käyttämään Full of Gracea myös kasvovoiteen sijaan, mutta me kuivaihoiset tuskin lukeudumme siihen joukkoon.

lush full of grace
.

Olen sanonut sata ja yksi kertaa, että mulla on todella kuiva iho ja kasvojen alueella kuivuus tuo tietysti haasteita myös meikkaamiseen, kun ihon hilseily korostuu hirveästi meikkivoiteiden kasautuessa kuiviin kohtiin. Pahimmillaan iho näyttää suomuiselta (ja on myös kipeä). Full of Grace on auttanut ihan hirveästi pintakuivuuteen ja nimenomaan siihen ihon hilseilyyn, joka oli mulla pahimmillaan nenässä ja otsassa. Palaseerumin ja aiemmin ylistämäni L’Occitanen puhdistusöljyn yhdistelmä on kokolailla ratkaissut mun kasvojen iho-ongelmat. Aikaisemmin iho tuntui kosteutuksen jälkeenkin jotenkin kovalta ja karkealta, ja finnejä oli jatkuvasti. Nyt kasvojen iho on pehmeä, joustava ja totaalisen finnitön (no nyt kun mä sanoin tämän, niin varmaan seuraavaksi keskelle naamaa tulee joku hullu joulufinni).

.
.

Kasvojen pesun jälkeen lämmitän palaa hetken käsissä, jolloin se muuttuu kovasta ja vahamaisesta pehmeämmäksi ja liukkaammaksi. Sitten hinkutan antaumuksella palaa otsaan, nenään ja poskipäihin, minkä jälkeen lisään kasvorasvan. Full of Gracen tuoksu on tosi mieto, ei erityisen hyvä mutta ei kyllä häiritseväkään. Aluksi mua hirvitti kuinka nopeasti pala tuntui kuluvan, mutta ekan palani ostin lokakuussa ja se loppui maaliskuun alkupuolella. Puoli vuotta! Yllättävän pitkään kesti, ottaen huomioon että pala on tavallista käsisaippuapalaa pienempi ja käytän Full of Gracea aamuin illoin. Tämä kappale kosteutta maksaa 18,70 euroa, ei paha hinta puolen vuoden käyttöiälle. Helsingissä liikkuvat voi käydä tutkailemassa Lushin tuotteita kivijalkaliikkeissa Mannerheimintiellä ja asematunnelissa, ja tuotteita saa myös tilattua verkkokaupasta.

Translation: LUSH Cosmetics Full of Grace Serum Bar is my go-to serum at the moment. This is the only serum I’ve tried that really helps with extremely dry skin and now that I’ve combined this with L’Occitane Shea Cleansing Oil, my problematic skin has transformed completely. It used to be hard, rough and dry no matter what I tried but now it’s soft and healthy. I really recommend this Serum Bar to everyone who has dry and sensitive skin. Thumbs up, money well spent!

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

  1. Tää vois kyllä sitten sopia sulle ihan kosteusvoiteeksikin :) mut tosi tehokkaasti auttaa nimenomaan pintakuivuuteen! Joulufinnin pitäis olla universaali termi :D

 1. Mua kiinnostaa tää kovasti koska olen (vihdoinkin) koettanut opetella käyttämään seerumeita. Pysyykö tää ihan käyttiksenä loppuun asti ettei siitä tule sellainen epämääräinen riekale, johon ei tee mieli tarttua?

 2. Rasvanaamoila on myös ongelmansa, meikit on kahden tunnin kuluttua jossain muualla kun pitäisi. En ole ennen kuullut moisesta seerumin köriläästä. Kiva lukea tällasista itselle uusista jutuista :)

 3. Mulla on ollut tämä sama palanen vuoden päivät kaapissa, ja silloin tällöin oon muistanut sitä käyttääkin – jonkin muistikatkelman perusteella dekolteelle, vaikka miksipä ei tosiaan kasvoihinkin.. Voisinkin kokeilla. :)

 4. Mä en ole päässyt vielä kyytiin tähän seerumikärryyn. =S Pitäisi varmaan tehdä joku ammattilaisen ihoanalyysi ennen kuin alan lätkimään kaikkea naamaani. Tämä on tuotteena mulle niin outo, etten osaa kuvitella ketään hinkuttamassa saippuapalan näköistä palikkaa kasvoihinsa =P Ja että se tekis vielä hyvää!

  1. Minäki oon aika seeruminyyppä :D ei ne ihoanalyysitkään aina auta, yrityksen ja erehdyksen kautta varmaan pitää mennä joka tapauksessa kun tuotevalikoimaa on niin hulluna :)

 5. Ah KYLLÄ. Käytin tätä ekaa kertaa eilen, oli lojunut muuton jäljiltä jossain piilojemmassa. Onneksi löytyi, tää paransi yhdessä yössä mun flunssan kuivattaman naamaraukan. En tiedä miksi olen ollut idiootti enkä ole käyttänyt tätä useammin- vakiokäyttöön jäi. Kyllä vaan.

  1. Mä oon säilyttänyt tuota ihan vaan saippua-alustalla kylppärissä, eikä se siinä kuivu saati muutu niljakkaaksi :) Matkoille oon ottanut tän mukaan metallirasiassa. Mut joo, ei mua haittais jos Full of Gracesta tulis myös pumppupulloversio :D

 6. Ihan kuule tän sun postauksen valaisemana mä hankin itselleni palan tätä Lushin Berliinin liikkeestä tänään. Mulla on just sellainen inhottava sekaiho, otsa kuoriutuu palasina irti mutta silti tatteja kasvaa naama puolillaan. Odotukset on korkeat!

Vastaa