Polishers Inc.: Negative Space

Puuh. Mulla on nyt vähän blogistressi. Tai oikeastaan aika paljonkin. Oon päässyt käymään tosi kivoissa tapahtumissa, tehnyt kivoja ostoksia ja saanut uutuuksia esiteltäväksi, mutta en ehdi lakata niillä uutuuksilla tai muutenkaan tehdä blogin eteen mitään. IT-tuki on ollut reissussa useamman päivän, joten mun hoidettavana on ollut molemmat koirulaiset. Riehalla on joku maaginen kyky saada paskahalvaus, pissavahinko, kakkahätä, raivokohtaus tai itsetuhoinen kuningasidea tasan sillä hetkellä kun istahdan työpöydän ääreen ja tartun kynsilakanpoistoaineeseen tai lakkapulloon. Ensi viikollakaan tää ei helpota, koska mun on palattava töihin…olispa jo kesäloma!

Eilen oltiin kyläilemässä perheessä, jonne muutti Riehan veli ja se vierailu sentään väsytti herhiläisen niin totaalisesti, että sain illalla tämän Polishers Inc. -lakkauksen tehtyä. Mikäli Polisher’s Inc. ei ole teille tuttu, kurkatkaa tämä postaus. Ryhmän jäsenistössä on tapahtunut jonkin verran muutoksia, Cubbiful ja Paulina’s Passions ovat tauolla kiireiden vuoksi ja uutena jäsenenä ryhmässä on Simona Light Your Nails -blogista. Tämän päivän teemana oli Negative Space, eli lakkaus jossa osa kynnestä on paljaana. Jotenkin vahingossa tein jo edellisellä kerralla negative space -lakkauksen, joten nyt piti keksiä jotain erilaista. Päädyin pelkkään leimaukseen ilman pohjaväriä.

Welcome to another Polishers Inc. challenge! If you are new to Polishers Inc. and want to know more, check out my first Polishers Inc. post here :) We’ve had some changes in our group: Cubbiful and Paulina’s Passions decided to step out at least for a while and we have a new member, Simona from Light Your Nails! Today’s theme is Negative Space and since I accidentally already did a negative space mani last time around I had to come up with something new this time. I decided to stamp with two colors but without a base color.

rica ain't it peachy
.

Laitoin alle yhden kerroksen Lumenen CC-lakkaa, joka on mun ehdoton suosikki kynnen pinnan tasoittamiseen. CC ei yhdellä kerroksella näytä ranskislakalta vaan tasoittaa kynnen värin ja näyttää tosi luonnolliselta. Leimaukseen käytin Rican persikanväristä Ain’t It Peachya ja pastellinkeltaista Mellow Yellowia. Leimauslakat on yksi mun lukuisista heikkouksista ja kiinnostun aina uusista vaihtoehdoista, vaikka mulla on leimauslakkoja kyllä enemmän kuin kukaan tarvitsisi. MUTTA Rican valikoimassa on sävyjä, joita mulla ei oikeastikaan ole, kuten nyt juuri nämä kaksi pastelliväriä…sekä kirkas minttuun nojaava vaaleanvihreä, jonka myös ostin. Tilasin lakat Harlow & Co:lta.

I used my newest stamping polishes for this mani. I have a soft spot for stamping polishes and I’m always interested in trying out new brands and colors. I have a few Rica stamping polishes and I’ve really liked them so I ordered a few more from Harlow & Co. Today I used Ain’t It Peachy and Mellow Yellow and they both stamped beautifully. The stamping design is from MoYou London Kaleidoscope-10 plate. 

.
.

Negative space -lakkaukset ei yleensä hirveästi muhun iske ja siksi en niitä juuri ole tehnytkään, mutta tällainen peittävähkö leimauskuvio toimikin yllättävän kivasti. Värivalinnat oli ehkä vähän epäonnistuneet, mutta halusin päästä korkkaamaan nuo uutuudet :) Oon tykännyt Rican leimauslakoista tosi paljon, ovat toimineet ku junan vessa ja sävyt on kivoja. Leimauskuvio on MoYou Londonin laatasta Kaleidoscope 10.

I’m not usually too keen on negative space manis but I actually liked the outcome here. I’ll admit that these colors are not the best ones for my skintone but I like the stamping design a lot and I was eager to use my new Rica’s :)

.
.
.
.
.
.

Jaha, riiviö osoittaa heräämisen merkkejä, joten on aika mennä heivaamaan se pihalle.

Toivottavasti olette kärsivällisiä, vaikka en välttämättä saakaan postauksia ihan entiseen tahtiin julkaistua. Yritän kuitenkin parhaani :) Mites tää negative space teihin iskee? Muistakaahan käydä kurkkaamassa myös muiden naisten postaukset alla olevan linkin kautta :)

Thank you for visiting and as usual, click the link below to see what the other ladies created today!

Kurkkasitko jo nämä?

34 kommenttia

 1. Iskee, todellakin. Tykkään ihan hulluna negative space -lakkauksista ja tää sun on ihan parhaimmistoa. Oivallisen kauniit ja värit on just nappi, niin kuin heräävä luonto keväällä :).

 2. Kurkkasin illalla nää IG:n puolella ja hetken ihmettelin, et mitens nää oikein on tehtykään :D Tosi jännät ja kivat, erilaiset :) Sävyt on kun mehujäätelöä :)

 3. Tosi kaunis lakkaus ja vähän erilainen toteutus negative spacesta! :) Minusta onnistuit värivalinnoissa kyllä ihan mainiosti, mukavan keväinen fiilis tuli tästä lakkauksesta. :)

 4. Tuo Lumenen CC-lakka näyttää tasoittavan ihan kivasti kynsiä. Nyt kun en enää uskalla tasoittaa kynnen pintaa viilalla, niin ehkä pitäisi hommata tuollainen. Tuo keltainen leimauslakka näyttää muuten upealta. Persikka on mulle aina vähän vaikea =P Mun pitää ehkä kokeilla tällaista Negative space-lakkausta. Se kuulostaa niin hienolta!
  Oli muuten kiva tavata =)

  1. Joo, suosittelen! Tosi toimiva lakka :) Persikka ON vaikea, ihonsävy vaikuttaa tosi paljon siihen miltä se näyttää!

   Oli ihan huippua tavata, kiitos vielä karkeista ja seurasta <3

 5. I like your take on the theme! Doing the bigger pattern on the tips is a perfect choice. I didn’t think of that haha. And I also love the colours, they are perfect for Spring!

 6. Ihan älyttömän hienot ja kekseliäät! Mulla tulee negative spacesta aina automaattisesti mieleen musta lakkaus, tämä on positiivisella tavalla erilainen kuin NS-lakkaukset yleensä <3

 7. This is a really interesting idea, I’ve not tried negative space stamping but I can see the possibilities with this technique. I have some Rica stampers and I’m delighted with them … Robins Egg Blue is really pretty and there is a nice deep grey as well. I’m yet to try the ones you’ve used today, but I particularly like the soft yellow one. :)

  1. Thank you :)

   I have that grey one too, it’s one of the few grey stamping polishes I’ve seen! Also the dark brown is gorgeous, I think it was called Mother Earth or something like that. I’ll make a mental note about that Robins Egg Blue!

 8. Beautiful manicure! I’ve never tried gradient stamping, but it looks so cool, it’s defenitely something I have to try soon!

 9. Onpa ihanat kynnet! Negative spacen suhteen mielipiteet vaihtelee, jotkut iskee ja jotkut ei. Nämä menee ehdottomasti ensimmäiseen kategoriaan. :) Rican leimauslakat myös kiinnostaa kovasti, täytyy ehkä hankkia kokeiluun…

Vastaa