L’Occitanen pirteät uutuudet

Moi! Minä täällä taas! Edellisestä päivityksestä hurahti näemmä 10 päivää jo, en tiedä mihin ne päivät katosivat yhtäkkiä. Muuttolaatikoiden seassa aika tuntui pysähtyneen, mutta ilmeisesti se oli harhaa vain :) Kiitos kaikista ihanista kommenteista joita edelliseen postaukseeni jätitte. On pysähdyttävää huomata, kuinka paljon empatiaa olen vastaanottanut tavallaan ihan tuntemattomilta ihmisiltä eli teiltä. Varmasti olen jotakin tehnyt oikein, kun kuljette mun kanssa tätä matkaa blogin parissa. Iso kiitos. <3

Ajattelin ottaa nyt tauon telkkarin toljottamiselta (mulla ei ole näkynyt tv-ohjelmat yli vuoteen, joten nyt olen haltioissani katsonut KAIKEN mitä telkkarista tulee. Kiss Bang Loven kohdalla tuli jo olo, että tarvitsisin jonkinlaisen intervention) ja tulla höpisemään teille pitkästä aikaa kosmetiikasta. Luonnollinen valinta on esitellä lempparimerkkini L’Occitanen sitrusuutuuksia :)

loccitane_verbena_uutuudet-4

Lokki-Tane täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi useita tuotelinjoja on julkaistu uudelleen pienin tai isommin muutoksin, ja lisäksi kokonaan uusia tuotteita on tullut markkinoille. Mulla on kosmetiikan jemmakaapissa iso läjä kaikkea uutta ihanaa Lokkitanelta, joten tämä postaus on vasta esimakua!

Verbena-sarja on mun ykkössuosikki koko Lokkitanen valikoimasta ja tänä vuonna tuotesarjaan on tullut uusia tuotteita, joiden tuoksua on hieman muutettu vakkariVerbenaan verrattuna. Uuden hajuveden esittelinkin jo kesällä täällä. Uutuutena sarjaan on tullut Moisturizing Body Mousse ja Exfoliating Fresh Shower Gel.

loccitane_verbena_uutuudet-17

Body Mousse on vinkeä tapaus. Kyseessä on vartalovoide, joka on nimensä mukaisesti moussea. Ihan kuin levittäisi muotovaahtoa iholleen. Vaahto tuntuu iholla suorastaan hellivältä ja tuoksuu tietenkin huumaavan kirpeälle ja raikkaalle sitruunalle. Mun sisko, joka jakaa innostukseni Verbenaan, meinasi pudottaa silmät (ja nenän) päästään kun esittelin tuotteen hänelle :D Moussen kosteutusteho on aavikkoihoisen näkökulmasta aika kevyt, eikä varmasti tule mulle talvella riittämään, mutta ihan sama. Tätähän levittää iholleen ihan silkasta mielihyvästä. Mousse sulaa ihoon ja imeytyy salamannopeasti, joten tämä on laiskan rasvaajan unelma.

loccitane_verbena_uutuudet-21

Kuorivassa suihkugeelissä on sama ihana tuoksu kuin moussessakin. Suihkugeeli vaahtoaa kivasti ja sisältää pieniä kuorivia nökkösiä. Kuoriva efekti on maltillinen ja sopii minusta herkällekin iholle. Tosi virkistävä tapaus, paras herättäjä aamusuihkussa :)

loccitane_verbena_uutuudet-25

Aromachologie-linja on ollut tähän saakka kokolailla kokeilematta, mutta nyt siihenkin asiaan tuli muutos. Aromaterapiaa hyödyntävään tuotesarjaan kuuluu erilaisia tuotekokonaisuuksia, joista osa on rentouttavia, osa virkistäviä ja osa tasapainottavia. Tuotteissa hyödynnetään erilaisia eteerisiä öljyjä. Minä valitsin kokeiltavaksi virkistävän vartalokuorinnan sekä tasapainottavan huone- ja tekstiilituoksun, koska niiden tuoksukuvaukset houkuttelivat eniten.

loccitane_verbena_uutuudet-5

Home & Linen Purifying Mist on IHANA TUOTE. Suihkepulloon on pakattu sypressin, katajan, timjamin, eukalyptuksen ja sitruunan eteerisiä öljyjä, jotka yhdessä muodostavat ihmeellisen metsäisen ja raikkaan kokonaisuuden. Kyllä katajainen kansa tykkää! Suihketta voi pössäyttää ilmaan huonetuoksuksi, tai suoraan vaikkapa lakanoihin. Olen pari kertaa suihkutellut tuoksua petiin ja tuntuu tosiaan ihan siltä, kuin menisi pienenä menninkäisenä metsän mättäälle uinumaan!

loccitane_verbena_uutuudet-8

Revitalizing Body Scrub on sokerikuorinta, jonka tuoksucoctail sisältää greippiä, appelsiinia, sitruunaa, rosmariinia ja minttua. Vänkä yhdistelmä, johon rosmariini tuo säpäkkää potkua. Kuorivien rakeiden koko on juuri sopiva mun makuun ja kuorii tosi tehokkaasti ilman semmoista tunnetta että rouhisi sepelillä itseään. Aluksi vähän hirvitti että mitä herkkä ihoni näin tehokkaasta kuorijasta sanoo, mutta kuorinta liukenee iholle öljypohjaiseksi ja huuhtelun jälkeen iho on tosi pehmeä ja kosteutetun oloinen.

loccitane_verbena_uutuudet-13

loccitane_verbena_uutuudet-7

Purkkikin on kaunis kuin wanhan ajan nekku :)

loccitane_verbena_uutuudet-12

loccitane_verbena_uutuudet-15

Nämä on kaikki minusta sellaisia hyvän mielen tuotteita, jotka tuovat virkistyneen, raikkaan ja kotoisan olon ihon kautta mieleenkin. Suosittelen erityisesti kurjien ja väsyneiden päivien keskelle :)

Mitäs teille kuuluu?

(Tuotteet saatu.)

Translation: L’Occitane hit my sweet spot again! These products are like sunshine and happy days in bottle form. I just can’t get enough of these citrus scents <3

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Kuorinta kuulostaa tosi hyvältä!

  Tännä kuuluu ihan hyvää, aika väsynyt fiilis, mutta onneksi tänään on perjantai ja saunapäivä. :)

  1. Totta muuten, sokerikuorinnat on tosiaan usein kuivalle iholle parempia. Miten en oo tajunnut asiaa ennen tätä sun kommenttia?! :D

 2. Apua, jostain syysta olin tyystin missannut edellisen postauksen. Tsemppitoivotelmat siis talleen jalkijunassa!

  Mua vahan kutkuttais nyt toi vaahto ja kuorinta, mut hitto ku en kylla tarttis yh-taan mitaan! :D

 3. Ihania lokkitaneja, voi nam! Mä oon tuoksunut lahjakkaasti sitruunalle, kun kesällä viimein sain citrus verbenan, nam :)

  Kuuluu hyvää ja huonoa, töissä uusia kivoja tuulia mutta muuten elämässä murheita, läheisten ja koiran vakavia sairauksia.

 4. Herkullisia ja houkuttelevia tuotteita nää. Hmm, kuulumisia, terveys nyt vähä krenkkaa, mutta muuten jees.

 5. Voi mua vähän harmittaa, että jotenkin missasin tuon kuorinnan. Mulla on myös kuorintavajetta, mikä on aika uskomatonta kun miettii kylppärin purkkimäärää. Olis varmaan ihan mun tuote. Ja Verbenat nyt vaan on rakkautta pullotetussa muodossa <3

 6. Siis vaahtokosteusvoide? Hei WAU! Haluaisin kokeilla ihna vaan siksi, että haluan! Sitäpaitsi sun kuvauksena tuo vartalokuorinta kuulostaa ihanalta! Onneksi on messut ensi viikolla, niin ehkä voisin ostaa pari purkillista jotain ihanaa!

 7. Mun on ehkä nyt _pakko_ saada tuo mousse. Kiva ku muistutit, eipä mee rahat vahingossa säästöön :D

Vastaa