Eteen ja ylös

Pahoitteluni muutaman päivän blogihiljaisuudesta. Sille on syy, jota en ole halunnut enkä jaksanut aiemmin blogissa jakaa.

muutto-2-2

Takana on tähänastisen elämäni raskaimmat kuukaudet. Olen muuttanut pari päivää sitten pois siitä unelma-asunnostani, jonne IT-tuen kanssa muutettiin vasta reilu vuosi sitten. Nyt muutin sieltä pois yksin, sillä 11 vuoden suhde on ohi. Eron syistä ja seurauksista tai muista siihen liittyvistä asioista en puhu nyt enkä myöhemmin tämän enempää, koska tämä ei kosketa yksin minua ja haluan kunnioittaa sekä minun että muiden yksityisyyttä.

muutto-4-2

Luulis että tavaran määrä olisi maltillinen kun omaisuus jaetaan ja edellisestä muutosta on aikaa vasta vuosi, mutta ehei. Ihan helevetisti tätä ryönää näyttää edelleen olevan. Muutto meni onneksi varsin sujuvasti, kiitos ihanien ystävieni jotka riensivät apuun.

Ihmisten ystävällisyys ja avuliaisuus on ollut todella vaikuttavaa. Olen loputtoman kiitollinen kaikille, jotka ovat mua auttaneet. Nyt istun täällä tavarakasojen keskellä ja yritän sopeutua ajatukseen kerrostaloelämästä useiden vuosien rivitaloasumisen jälkeen. Uskon, että tästä asunnosta tulee vielä koti ja kiva sellainen, kunhan nuo säkit ja laatikot nyt vaan purkaisivat itse itsensä. Kaikki ei tietenkään ole ihan putkeen mennyt, oli nimittäin lähellä etten polttanut koko rakennusta jo siinä vaiheessa kun yhtään huonekaluakaan ei oltu sisään saakka kannettu.

muutto-7-2

Talokansio jäi nimittäin hellalle ja kun hellan sulake napsautettiin samaan aikaan päälle, oli katastrofin ainekset kasassa. Hupsista saatana. No mut hei, palovaroitin on nyt todettu toimivaksi.

Asukasohjeissa sanottiin, että seiniä saa maalata vaaleilla ja neutraaleilla sävyillä. Olisin ehkä noteerannut kyseiset maalausohjeet, jos en olisi polttanut niitä. No nyt on musta liitutauluseinä. Ajattelin, että on helpompi pyytää anteeksi kuin lupaa.

muutto-6-2

Ai nii ja viritin telkkarinkin. Löytyi yksi kanava, nimittäin tämä:

muutto-5-2

Ite kun tekee, saa just sitä mitä sattuu tulemaan :D

muutto-3-2

Summa summarum, mulla on pikkusen tässä työsarkaa joten blogi joutunee jäämään tauolle muutamaksi päiväksi. Sillä aikaa minä kuljen kohti parempia aikoja ja uusia kujeita. Olen toiveikas ja optimistinen tulevaisuuden suhteen, vaikka viime kuukaudet ovatkin olleet vaikeita. Maailmassa ja ihmisissä on hirveästi hyvää. Suruja ja kipua tulee väistämättä vastaan, mutta ne on vain lusittava jotta tulee tilaa uudelle. Kuten Winston Churchill sanoi, if you’re going through hell, keep going. 

Palataan kohta. :)

Translation: I moved. Again. If you’re going through hell, keep going. See you on the other side. :)

Kurkkasitko jo nämä?

60 kommenttia

 1. <3Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen! Ja hei, aina sen seinän voi maalata piiloon :D Kun me muutettiin vuokra-asuntoomme, maalaa päräytettiin seinälle Kekkonen. Eikä kysytty lupaa, sillä vuokrafirmalta tuskin olisi sitä herunut. Maalaamme sen seinän sitten jollain hillityllä värillä ennen pois muuttamista :'D

 2. Kovasti voimia raskaan ajanjakson keskelle, aika auttaa kyllä varmasti <3. Nauti ilostuttavista asioista ja tapaa ystäviä, tai murjota villasukkien ja suklaarasian kanssa sohvannurkassa. Ihan mikä vaan parhaalta tuntuu. Oot huippu :).

 3. Tsemppiä kaiken tohinan keskelle! Mehän ei täältä minnekkään kadota. Odotellaan ihan kiltisti, että joudat ja jaksat taasen ilostuttaa jutuillasi ja kynsilläsi meitä :)

 4. Onnea uuteen asuntoon Emma, kyllä sä siitä vielä kodin teet <3 Paljon voisin sanoa ja jaaritella tähän, mutta tyydyn lyhyesti toivottamaan tsemppiä uuteen ajanjaksoon elämässäsi; ovet on vaan avoinna :3

 5. Ei varmasti ole ollut helppoa kun tuollainen ratkaisu on ollut edessä. Jokainen ymmärtää kuinka suuri muutos noin pitkän ajan jälkeen on sopeutua uuteen elämään, joten ei huolta että täältä kadotaan! :)

  Toivotaan, että tulevaisuus tuo aurinkoisia päiviä ja löydät sen onnen jonka ansaitset. ^_^

  1. No ei tosiaan oo ollut helppoa ja paljon setvittävää on vielä edessäkin, mutta eiköhän se tästä. Kiitos kauniista sanoista :)

 6. Ikinähän ei voi oikeasti sanoa, että tietää miltä toisesta tuntuu. Itse kuitenkin viime vuonna 10 vuoden suhteesta lähteneenä voin sanoa, että vaikka se on kamalaa ja surullista, niin niitä pieniä pilvien hopeisia reunuksia on myös hyvin monessa paikassa. Jaksele! <3

 7. Tsemppiä ja onnea uuteen asuntoon. Muutot on aina niin syvältä ja erotapauksissa vielä syvemmältä. :(

  Hyvä, että palohälytin toimi, ettei kämppä ollut heti maantasalla. :D

  Jaksamista. <3

 8. Ollaan sitten samiksii tällain vähän ikävämmissä merkeissä. Mäkin tässä odottelen muuttoautoa torstaille kimpsujeni kanssa. Tuntuu, että koko elämä on ohi, kun jouduin luopumaan kaneista. Onneksi rotat ja hamsu sentään mahtuvat uuteen kämppään mun mukaan. Mä en varmaan enää osaisi olla ellen kuule juomapullon kolinaa aina välillä. Jotenkin tyhjä olo, eikä varmaan ihan heti helpotu. Nyt on onneksi niin paljon säätämistä muuton kanssa, ettei ehdi paljon tunteille antaa tilaa, mutta totuus luultavasti kolahtaa sitten, kun tohina loppuu. Tsemppiä ja kanssaelämistä täältä suunnalta <3.

  1. Katoinkin instasta tai jostain että ollaan tosiaan samassa elämäntilanteessa. Tosi, tosi kurja kuulla että kaneista oli luovuttava :( Niinhän se just on että käytännön toimet valtaa tilan ajatuksilta ensin, mutta sitten kun hiljenee niin niitä romahduksiakin tulee. Mutta varmasti tulee iloja ja onneakin, meille molemmille. Voimia sinullekin. Vertaistukea on tarjolla täällä mikäli tarvitset. :)

 9. Kovasti tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen! <3 Ei me täältä mihinkään kadota ja varmasti jaksetaan odotella, vaikka välillä olisikin vähän hiljaisempaa täällä blogin puolella.

 10. Voi kun tuli paha mieli sun puolesta :( Harmi että näin kävi, mutta onneksi osaat nähdä valoa tunnelin päässä. ”The only thing constant in life is change”.

  Haleja! ♥

 11. Tsemppiä sinulle! Ja voimia myös rakentaa omaa kotia. Auringonpaistetta elämääsi toivon lämpimästi!

 12. Ei voi muuta sanoa kuin voi harmi elämälle, joka heittelee välillä kohdalle näitä ikävämpiä sattumia. Hyvin pureskellen läpi vaan kohti parempaa! Sun asenne rocks!

  1. Niinpä, eipä näiltä vastoinkäymisiltä voi kukaan kokonaan välttyä. Onneksi elämää on (toivottavasti) vielä paljon edessäkin. :) kiitos <3

 13. Voi Emma, tsemppiä kovasti! Kyllä se siitä vähitellen helpottaa, ja kerrostaloelämäänkin tottuu. Itse kävin saman prosessin hetki sitten läpi ja nyt olen sitä mieltä että juuri näin tämän piti mennäkin. Ja tämä (vuokra-)asunto tuntuu nyt enemmän kodilta, kuin mitä edellinen tuntui loppuaikoina.

Vastaa