piCture pOlish Sisters & 2001

Voi että mä sitten tykkään Picture Polishista! Toinen toistaan ihanampia 4-6 lakan julkaisuja tippuu tasaisin väliajoin markkinoille ja vaikka tahti onkin tiiviimpi kuin mihin isojen brändien kanssa on totuttu, tuo jokainen julkaisu silti kauppoihin ihan uniikkeja sävyjä. Jotkut ne vaan osaa.

Tämänkertainen lakkakokonaisuus sisälsi kuusi lakkaa, ja koska kaikki jälleenmyyjät julkaisevat lakat myyntiin samaan aikaan, päästiin me suomalaisetkin heti apajille CesarsShopin ansiosta. Sain valita kaksi lakkaa esiteltäväksi ja valinta oli helppo: Sisters ja 2001.

picture_polish_2001_sisters-11-edit

Sisters on tumma harmaanvioletti, olisiko malva ehkä oikea nimitys värille. No jotain sinne suuntaan kuitenkin. Mulla on kaksi ihanaa siskoa, joten olihan tämä lakka valittava jo nimensäkin perusteella :) Sistersissä on PP:lle ominaista holohippua ja vaaleita shimmerhituloita. Holoa on varsin maltillisesti joten kuvissa se ei tietenkään näy laisinkaan. Aivan ihana, rauhoittava syksysävy ja laatukin kohdallaan, kuten liki aina Picture Polisheissa. Kaksi helppoa kerrosta tuo peittävän lopputuloksen.

picture_polish_2001_sisters-10-edit

picture_polish_2001_sisters-15-edit

2001 on tumma siniharmaa lakka, jossa on samat holo- ja shimmerhitulat kuin Sistersissäkin. Tämä on Picture Polishille ominaisin lakkatyyppi ja ehdottomasti mun suosikki. Hitulat tuovat kivasti yksilöllisyyttä lakkoihin ja koska en ole superholojen ylin ystävä, nämä maltillisemmat versiot sopivat mulle mainiosti.

picture_polish_2001_sisters-3-edit

Laatu oli tässäkin moitteeton, kaksi kerrosta lakkasin. Epäilin ensin Winterin olevan tälle dupe, mutta 2001 onkin selvästi sinisempi. Sissi julkaisikin juuri mainion vertailupostauksen näistä uusista lakoista, käykää kurkkaamassa täällä :)

picture_polish_2001_sisters-2-edit

picture_polish_2001_sisters-7-edit

Kokoelmasta mua puhuttelee lisäksi vielä kauniin sininen Superior ja erikoinen Mossy, mutta budjettisyistä niiden hankinta jää jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Mites teillä, iskikö nämä uudet lakat?

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

 

Translation: Don’t you just LOVE everything piCture pOlish does?! I sure do. My picks from their newest release were Sisters and 2001. Both are insanely pretty and the quality is once again outstanding. Both nedd just 2 easy coats for full opacity. 

These polishes were provided to me as a press sample. 

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. Mossy oli pakko saada! Uudehkona kynsihörhönä oma kotikokoelma on vielä vaatimaton ja Mossy onkin ensimmäinen Picture Polish -lakkani. Ja mikä lakka! Ihanan metsäinen! Kynsille se pääsi tänään enkä ehkä halua ikinä ottaa sitä pois… ?

  1. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voisin veikata, että Mossy tuskin jää ainoaksi Picture Polishin lakaksesi! :D

 2. Miten olin ihan varma, että kommentoin jo tätä postausta kertaalleen?! Vai näinköhän unta. :D

  No eniveis, päädyin näköjään hommaamaan just tasan samat lakat kuin sullakin! Nämä kyllä oli juuri ne kaksi, jotka eniten pistivät silmään. :) Mossya jäin tosin vielä myös harkitsemaan ainakin…

  Todella kauniit kuvat!

 3. Uudet lakat oli ihania! Mossy niistä mun lemppari <3
  2001 on kans aivan ihana, mäkin luulin sitä aluks winterin dupeksi. Toi sisters on semmonen et en ihan tiedä tykkäänkö vai enkö, pitäis käydä Cesarsilla tuijottamassa sitä livenä.

Vastaa