Big News!

Jes VIIMEINKIN saan kertoa tästä asiasta teille! Tiedättehän bloggaajalakkakokoelmat, joita isot indiemerkit ovat maailmalla tehneet yhteistyössä bloggaajien kanssa? Nyt sellainen on tehty myös Suomessa ja meitsi on mukana hämmentämässä soppaa! CesarsShop ja Dollish Polish julkaisevat yhteistyössä bloggaajien kanssa lakkakokoelman, joka sisältää kuusi lakkaa. Minä ja Sissi  suunnittelimme yhteisen lakan, ja muut mukana olevat bloggaajat ovat Saara SarvasSonnela, Black Salivan Viivi, Polishaholicin Ria ja Charming Nails.

En tiedä ollenkaan millaisia lakkoja muut leidit ovat suunnitelleet, joten elämme jännittäviä aikoja! Tässä pieni vilaus mun ja Sissin lakasta, joka kantaa nimeä Better Not Waste:

betternotwaste
Better Not Waste

Kokoelma julkaistaan ensi viikolla, tarkempia tietoja, swatcheja ja muuta mukavaa tiedossa myöhemmin, joten kannattaa seurailla Cesarsin sivuja ja Facebookia!

Mitä pidätte? :) *koittaa pysytellä nahoissaan*

EDIT: Lakkasuunnittelijoiden listasta uupui yksi blogi, nimittäin Polishaholic! Korjasin asian :)

Translation: I’ve got some VERY exciting news for you today! Dollish Polish and CesarsShop are launching a blogger collection and I got the opportunity to be a part of it! Me and my ”sister from another mother”, Sissi from Better Nail Day, created a polish called Better Not Waste and above you can see a sneak peek of it! Other bloggers in this collaboration are Sonnela, Saara SarvasViivi from Black Saliva, Ria from Polishaholic and Charming Nails. The collection launches next week, more information and swatches to come! What do you think, are you as excited as I am?! 

Kurkkasitko jo nämä?

52 kommenttia

 1. Uuuuu mama, mitä uutisia! Woop woop! *_*
  Ääreest’ mielenkiintoista nähdä millainen kokoelma on kursittu kasaan! :) (Odotan ainakin yhtä hysteeristä yksisarvislakkaa, mutta nähtäväksi jää mitä kaikkea se on syönyt.)

 2. Oijoi!! Sä taisit jossain postauksessa puhuakin, että jos suunnittelisit lakkaa, niin siinä olisi minttua ja valkoista glitteriä. Ja vielä vaaleanpunaista lisäksi. Hieno!

 3. Vaude näyttää hyvältä! Tää on kyllä ihan teidän näköinen lakka hento lila = Sisi ja minttu = sinä :oD

  1. Joo, tuli tosi meidän näköinen! Tai siis mähän en ole nähnyt lakasta kuin tuon yhden kuvan, mutta silti :D huomenna saan varmaan lakan käsiini!

 4. Ihan huikean hienoa ja lakka näyttää myös toosi nätiltä! Voi olla, että nyt tarvii allekirjoittaneenkin hankkia ensimmäiset lakkansa Dollish Polishilta ;) Pakko olla vähän kateellinenkin, mutta iloinen myös bloggaajien menestyksestä, onnea siis :)

 5. Vau, mitä huippu-uutisia! Better not waste näyttää upealta. Ja kuten muutkin jo totesivat, nimi on mitä parhain.

 6. Aivan mahtavaa!!! Ja aivan täydellinen nimi! :)
  Ihanalta näyttää myös tuo ”teaseri” lakasta. Toivottavasti näitä tulee sen verran myyntiin, että kaikille halukkaille riittää..

  1. Kiitos!! Toivottavasti joo, en tiedä yhtään minkäkokoinen erä näitä on tehty, mutta luulis että lisääkin olis mahdollista saada mikäli kysyntää on enemmän ku tarjontaa :)

 7. Jumalauta! Mahtavaa! Onneksi olkoon! Lisäkuvia odottaessa, ainakin lupailee hyvää! Saaran blogia olen lukenut alusta asti, en malra odottaa mitä se nainen on keksinyt myös! :)

  1. Jumalauta todellakin!! :D Kiitos! Mä kans odotan Saaran lakkaa hulluna, se on varmaan aika yksisarvismainen! :D

 8. SOU KHUUL!! Aivan mahtava juttu, lakka, värit, NIMI, kaikki! Kävin jo heittämässä Sissin blogiin huutomerkkejä joten jatkan samaa linjaa:
  !!!!!

 9. Ooh vai tämmönenkin:o Käy ihan kateeksi, kun moiseen upeuteen olette mukaan päässeet;) Mutta tuo teidän lakkakin on tosi kaunis, uniikki. Harmi kun oon Saksassa näiden ilmestyessä:/

Vastaa