Ihmeellinen CND Garden Muse

Peachy Polish -blogi lienee monille jo tuttu? Blogin upeat swatch-kuvat ovat koituneet mun lompakon turmioksi jo moneen kertaan. Tällä kertaa lompakko ei turmioitunut, mutta silmäni avautuivat merkille, jota en ole juurikaan noteerannut aikaisemmin. CND:n olemassaolon olen kyllä tiennyt, mutta olen mieltänyt sen enemmän geelilakkausmerkiksi (CND Shellac soittaa varmaan teilläkin jotain kelloja) enkä ole koskaan omistanut yhtään CND:n kynsilakkaa. NOH, eräs ilta selailin Peachy Polishia ja vastaan tuli CND:n Garden Muse -kokoelma, tämän kesän uutuus. Sävyt ovat ihania, ja koostumusta sekä peittävyyttä kehuttiin mahdottomasti. Tuumin, että ainakin pari lakkaa pitää hankkia kokeiluun. Sitten sain kutsun CND:n blogitapahtumaankin, johon en valitettavasti päässyt ja ajattelin että ostan lakkoja joskus toiste. Pari kuukautta myöhemmin sain kuitenkin viestin, jossa kerrottiin että Garden Muse -kokoelma on saapuva syliini Tanskasta maahantuojalta. Nii että mun ja Garden Musen yhteiselo on ihan kohtalon sanelemaa. Se oli mun pointti koko tässä ylipitkässä introssa.

Ensimmäisenä kynsille pääsi puutarhateemaisen kokoelman ehdoton helmi, Beckoning Begonia. Shimmerinen kylmä pinkki/vaalea lila (kumpi tuo nyt on?) on yksinkertaisesti valloittava ja juuri sellainen sävy, johon aina lankean.

.
.
.
.

Beckoning Begoniaa oli hyvin helppo hallita, se ei valunut kynsinauhoille tai oikutellut muutenkaan. Päädyin lakkaamaan kolme ihan ohutta kerrosta, mutta kahdella paksulla kerroksella olisi saanut yhtä hyvän lopputuloksen.

.
.

Leimasin keskisormeen ja nimettömään viivakuvion MoYou Londonin laatasta Pro Collection 02. Lakkoina käytin Konadin kahta violettia. Näemmä sen verran tuhinoissani olin, että onnistuin turaamaan nimettömän leiman epätarkaksi heti kättelyssä.

.
.

Lakkauskokemus oli tosiaan helppo ja vaivaton, mutta sitä osasin arvioiden perusteella jo odottaakin. Lähinnä ällistyin Beckoning Begonian kestosta: tämä lakkaus oli kynsilläni viikon, eikä kulumaa ollut juuri nimeksikään. Yleensä mulla on viimeistään viiden päivän kohdalla jo isoja lohkeamia lakkauksessa, vähintäänkin oikeassa kädessä. Mutta Vinylux vain hengaili paikoillaan järkähtämättä. Mieletöntä! Toki Vinyluxeja markkinoidaankin viikon verran kestävinä lakkoina, mutta minä en omista Vinyluxien päälle kuuluvaa päällyslakkaa ja käytin vielä aluslakkaakin, vaikka Vinyluxien kanssa aluslakkaa ei ole tarkoitus käyttää. En siis noudattanut käytännössä mitään ohjeita ja lakka kesti silti ihan uskomattoman hyvin (myönnän, että googletin ohjeita vasta tätä postausta kirjoittaessani, eli en oikeastikaan tiennyt miten lakkojen kanssa olisi pitänyt toimia). Jos kokoelman muutkin lakat ovat yhtä laadukkaita ja pitkäkestoisia, niin tässä on kyllä todellinen yllättäjä vuoden laadukkaimpien kokoelmien kisassa. Aika näyttää miten käy!

.
Garden Muse kokonaisuudessaan

Lisää tietoa näistä ”7 päivän kynsilakoista” löytyy täältä. Sivuilta voi myös etsiä lähimmän jälleenmyyjän, joita on runsaasti. CesarsShopistakin Garden Muse löytyy jokusen viikon kuluttua. Mikäli suunnitelmissa on geelilakkaus ja nämä sävyt miellyttävät, niin tiedoksi että kaikki Vinylux-kynsilakkasävyt löytyvät myös Shellac-versioina eli geelilakkoina. CND:n Facebook-sivuilta löytyy myös lisätietoa ja muuta kivaa!

Onko teillä aikaisempaa kokemusta näistä kestolakoista?

(Lakat saatu maahantuojalta, linkkien klikkailusta tai ostoksista en hyödy.)

p.s. ulkomaanmatka häämöttää ihan nurkan takana, mikä tarkoittaa sitä, että matkan aikana kommenttien läpikäynti ja niihin vastaaminen kestää todennäköisesti normaalia kauemmin. Älkää hiiltykö :)

Translation: I can blame Peachy Polish for many hauls and numerous ”must-get-them-all” -type of reactions. This time Valesha opened my eyes to a new-to-me polish brand, CND. Of course I’ve heard about CND but I’ve always seen them as a gel polish brand (CND Shellac). I’ve never owned a single Vinylux polish but after seeing CND Garden Muse collection I was sold. I was planning on buying at least the cremes but then out of the blue CND sent me the whole collecton for review. It was kismet! :D I started with the star of the show, shimmering pale pink/lilac called Beckoning Begonia. It’s so purrrdy I can’t even deal. The quality was great too, I used three very thin coats here but I could’ve got away with two thicker ones as well. Vinylux polishes are called ”weekly polishes” because they’re supposed to last at least one week when used correctly: no base coat, but one coat of Vinylux top coat over the color of your choice. Well, I didn’t have that top coat and I did use base coat, but the polish still lasted for a full week with minimum tip wear. KUDOS. I really hope the rest of them are as good as this first one!

Thanks for visiting today :)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. mä oon testaillut näitä aikojen saatossa ja tykkään kovasti! käytän näiden päällyslakkaa myös muiden lakkojen kanssa, ei levitä leimojakaan! ja samoin sitten taas käytän näitä vinylux lakkoja pikakuivattajankin alla. tykkään! :) Kivat raidat!

  2. Ihanat kynnet ja ihanat leimat! Mä tässä kovasti yritän taistella vastaan sitä ajatusta, ettei mun ~250 laatan kokoelmasta löydy enää yhtään kivaa kuviota… Ehkä kuitenkin tarvitsisin tuon MoYoun…? :D

Vastaa