F.U.N Lacquer Limited Edition 2015

fun lacquer limited edition

Postaan poikkeuksellisesti lauantaina, sillä jumalaisia luksusindielakkoja valmistava F.U.N Lacquer julkaisee tänään Limited Edition 2015 -kokoelman. Kokoelman lakoista on tihkunut vain vähän tietoa, sillä valmistaja on toivonut ettei bloggaajien swatcheja lakoista julkaista ennen varsinaista lanseerauspäivää. Lakat julkaistaan kaikkialla samaan aikaan, siis sekä jälleenmyyjillä että Funin omilla sivuilla. Julkaisuaika on tänään klo 18.30 Suomen aikaa ja lakat ovat saatavilla sillä kellonlyömällä CesarsShopissa.

Kokoelman lanseerauksesta on tehty näin iso numero sen takia, että jokaista lakkaa on tehty hyvin pieni erä, muistaakseni vain 100 kappaletta kutakin lakkaa, eikä lakkoja tehdä enää lisää – ja toki myös sen takia, että suureellisuus ja F.U.N Lacquer kuuluvat yhteen kuin ranskalaiset ja ketsuppi. Tai no, tässä tapauksessa ehkä shampanja ja mansikat olisi parempi analogia. Mulla on nyt esiteltävänä mun kaksi suosikkia kokoelmasta, Daydreamer ja Storm.

Today is THE day: F.U.N Lacquer launches Limited Edition 2015 Collection today, June 13th on 11.30 pm SGT. This lauch time is the same with all the distributors as well. This collection has been kept under wraps until a couple of days ago when F.U.N sent their news letter to their fans. I received my press samples from CesarsShop three days ago and boy was I exited when I opened these gorgeous holo packages! :D

fun lacquer limited edition
.

Lakat on pakattu hologrammisiin erikoispakkauksiin. En yleensä tykkää säilöä lakkojen pahvikuoria, mutta eihän näitä raaski heittää pois!

fun lacquer daydreamer
.

Daydreamer on kirkas sinivihreä lakka. Lakkapohja on kevyesti sävytetty turkoosiksi ja seassa on mikroglitteriä, holomikroglitteriä sekä sinivihreää shimmeriä. Tikulla lakka ei ollut lähelläkään peittävää kahden kerroksen jälkeen, joten lakkasin Daydreamerin suosiolla Essien Garden Varietyn päälle. Garden Variety olikin sävyltään hyvin samanlainen Daydreamerin sävymaailman kanssa. Kuvissa yksi kerros Essietä ja kaksi ohutta kerrosta Daydreameria. Koostumus oli moitteeton. Hologlitteriä on lakassa paljon, mutta sellainen aivan överiholo-F.U.N tämä ei ole. Promokuvissa lakka on huomattavasti turkoosimpi kuin livenä ja uskallan väittää, että oma kuvani on reilusti lähempänä todellisuutta..mutta joka tapauksessa, sävy on tosi raikas ja kaunis. Harmittaa, että en saanut teille säkenöivää auringon valaisemaa valokuvaa lakasta, mutta pikkasen oli taas aikatauluhaasteita ja lakkasin tällä keskellä yötä…

Daydreamer is a bright teal. The base has a turquoise tint to it and there’s a lot of holo glitter, micro glitters and teal shimmer. The formula was really good. The polish is quite sheer so I used two thin coats over Essie Garden Variety. 

.
.

Storm on lakka, jollaista F.U.N ei tietääkseni olekaan aikaisemmin julkaissut, enkä tiedä onko kukaan muukaan. Ainakin mun kokoelmassa Storm on aivan uniikki. Murretussa lilassa cremepohjassa on hyppysellinen hologlitteriä, shimmeriä, sterlinghopeahituloita ja kuparinsävyisiä mikroglittereitä.

Storm is a mauve-purple creme with holo glitter, shimmer, sterling silver flakes and copper micro glitter. Amazing. The formula was really firm and easy to apply and this polish is incredibly opaque. It covers really well with just one coat and I did the second coat just for show :D

fun lacquer storm
.

Koostumus on todella jämäkkä ja helppo levittää. Lakka on paksua, mutta hyvällä tavalla. Storm oli kokolailla peittävä jo yhdelläkin kerroksella, joten toinen kerros oli lähinnä viimeistelyä varten.

.
.
.
.

Koko kokoelma on nähtävillä Cesarsin sivuilla täällä. Joko on liipasinsormet valmiina? :D

(Lakat saatu esiteltäväksi, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Are you ready? It’s almost time! :D

(These polishes were provided to me as a press sample in exchange of my honest review.)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

    1. Se loppui kuulemma parissa minuutissa, mutta Cesars oli saanut Stormia vielä lisää (eli lakkoja on pakko olla enemmän ku 100 kpl kutakin sävyä) ja ne on ennakkotilattavissa :)

  1. DROOL. Himoitsen muutamaa lakkaa tosta kokoelmasta ja pahasti, mutta en taida päästä datailemaan julkaisuaikaan. Ehkä mun on välillä hyväkin missata jotain kivaa. :D

Vastaa