The Body Shop Fresh Raspberry

Tuotteet saatu.
Linkit ovat mainoslinkkejä. 

*The Body Shopilla on nyt menossa tutut kanta-asiakaspäivät, eli kaikki normaalihintaiset tuotteet on 20% alessa. Tässä kohtaa lienee siis hyvä aika esitellä The Body Shopin kesän kuningatar, Fresh Raspberry!

Heti aluksi totean, että en yleensä koskaan käänny marjatuoksujen puoleen, jos olen jotakin vartalotuotetta hankkimassa. Ne on lähes aina äklömakeita ja esanssisia. Tajuatte varmaan, että nyt on MUTTA tulossa ja oikeassa olette. Fresh Raspberry on niin autenttinen tuoksu että ei ole Suomen marjakansa vastaavaa aiemmin todistanut. Tuoksu on helppo kuvata kahdella sanalla: tuore vadelmahillo.

Vartalonkuorinta näyttääkin vadelmahillolta. Tuoksu on niin huumaava, että mä ihan tosissani hetken aikaa harkitsin, voisiko vartalonkuorintaa maistaa. Harkitsin sitä itseasiassa kauemmin kuin välittäisin myöntää :D

Tuoksu on aika voimakas, mutta iholla ihanan pehmeä ja syötävän hyvä. Varoitus kuitenkin heille, jotka välttelevät iholle pitkäksi aikaa jääviä tuoksuja, sillä Fresh Raspberry on sellainen.

Sarjan vartalovoi on nimetty ”Whipped Body Butteriksi” ja nimensä mukaisesti se on koostumukseltaan kuohkean pehmeää, ei siis sellaista lohkeavaa kuten osa TBS:n vartalovoista.

Vadelmahillon lisäksi myynnissä on toinenkin kausisarja, Cool Daisy. Nuuhkaisin tuotteita liikkeessä ja ai että miten ihana tuoksu Cool Daisyssa onkaan!! Tämä on nyt sellainen mieto ja raikas tuoksu, joka miellyttää varmasti monia.

Kausisarjat ovat siis myynnissä nyt sekä liikkeissä että *verkkokaupassa, ja kanta-asiakaspäivien ale jatkuu 31.5.2021 saakka.

Pieni vinkkivitonen; Wasting Lifestylen instagramissa (@wastinglifestyle) on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa itselleen ja kaverilleen vapaavalintaiset vartalovoit uusiutuneiden body buttereiden joukosta. Arvonta on käynnissä 1.6. saakka, joten käykää ihmeessä osallistumassa jos ette ole jo! :)

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa