Maalaushaasteiden lyhyt oppimäärä

Kaikki varmaan jo tässä vaiheessa tietää, että mä en osaa maalata mitään käsin kynsille enkä myöskään ole yrittänyt liiemmin opetella. Nyt kun CesarsShopiin tuli myyntiin Ra Paintin akryylivärit, Cesarsin Satu kysyi haluaisinko esitellä niitä ja mun vastaus oli pelkkä räkäinen nauru. Satu ei antanut niin helpolla periksi ja jäätävän painostuksen kannustuksen jälkeen käsiini päätyi kolme purkkia akryylivärejä. Voisin kuulemma kokeilla vaikka leimojen värittelyä.

Siitä ideasta ihan innostuinkin ja päädyin kompromissiin: leimasin aksenttikynnelle valkoiselle pohjalle mustan leiman, joka toimi pohjana ja ikäänkuin sapluunana akryyliväreille. Hain sellaista mosaiikkimaista tyyliä.

No saahan sitä hakea. Mosaiikkia haettiin, ite tehtyä tuli.

.
.

Harmittaa, että tein tän lakkauksen ENNEN kun sain Zigiltä messuviikonloppuna vinkkejä akryylimaalaukseen. Nyt mun on siis koitettava uudestaan joskus. Kirottua. >.<

Akryylimaaleissa on monta tosi hyvää ominaisuutta: ne on erittäin peittäviä (ainakin hyvät akryylimaalit), niitä voi sekoitella keskenään, ohentaa, ja vesiliukoisuuden ansiosta omat virheensä voi korjata kastamalla siveltimen veteen ja ”pyyhkimällä” pieleen menneen osion pois. Kuivuttuaan maalit eivät hievahdakaan eivätkä ne ole moksiskaan myöskään päällyslakasta. Harmi että mä en jotenkin ollenkaan muistanut tuota vesiliukoisuutta kun aksenttikynttä maalailin. Olis ehkä voinut saada rajoista pikkasen suoremmat, jos olis tajunnut korjailla huteria viivoja veteen kastetulla siveltimellä…no ei sitten. Jääpähän jotain koitettavaa SEURAAVAAN KERTAAN.

.
.
.
.

Aksenttikynnen kaverina on Zoyan Tobey. Tässä on kuulkaa nyt täydellinen neonpinkki lakka. En pidä ollenkaan siitä, että neonpinkkeihin lakkoihin tungetaan aina sinistä shimmeriä. Aina. Mutta Tobey on creme! Mahtavaa! Sävy on todellinen neon, mutta silti peittävä ja helppo lakata. Kuvissa on kaksi kerrosta. Aivan ihana lakka, miten mä en ole tiennyt tämän olemassaolosta aikaisemmin? Esimerkiksi joka kesä kun olen neonlakkoihin hurahtanut? Noh, parempi myöhään… Sopii tämä talveenkin, kun vaan laittaa sopimaan.

.
.

Voi elämä noita mun huojuvia viivoja. Uskooko joku, jos väitän humalaisen apinan tekosiksi?

picture polish nail art brush
.
.
Sävyt vasemmalta oikealle: Turquoise, Claret Violet, Light Pink

Maalaukseen käytin Picture Polishin nail art -sivellintä koossa 2. Se oli liian iso, eli tarvitsen tämän pienemmän... koska aion oikeastikin koittaa maaleja vielä uudestaan. Mulla on tosi ristiriitaisia tunteita tätä asiaa kohtaan, koska siis raivostuttaa etten osaa maalata ja siksi tavallaan vihaan koko hommaa, mutta toisaalta Ra Painteissa on ihan törkeän ihania värejä ja nuo purkit on niin söpöjä ja mua kuitenkin näköjään vähän kiehtoo tää maalausjuttu.Sitäpaitsi noilla maaleilla on tosi kätevää paikkailla esim. reikäisiä leimauksia. Aargh! Tämä on Sofian valinta, nail art edition.

En tiiä mitä teen. Menen haistelemaan kynsilakkoja ennenkuin tilaan kaikki siveltimet ja kaikki maalit. Prkl.

(Maalit ja sivellin saatu CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Once upon a time there was a girl who couldn’t paint anything and then she tried acrylic paints (press sample) and still couldn’t. The end. 

Btw, Zoya Tobey is the most awesome neon pink creme I’ve ever seen. 

Kurkkasitko jo nämä?

11 kommenttia

 1. Mulla on niin sama ongelma akryylimaalien kanssa. Kauheasti tekisi mieli sutata koko ajan mutta suttaamistahan se on. Tein oikein ryhtiliikkeen ja tilasin noi kaikki siveltimet ja kasan laadukkaita akryylimaaleja itselleni. Sitten kun ne ovat tuossa pöydällä niin on sellainen syyllinen ja pelonsekainen olo, että on pakko vähän jopa harjoitella, kun ne on tullut hankittua. Viimeisimpiä maalauksiani sentää ihan oikeasti harjoittelinkin eka paperille ja kyllä kannatti, vaikka itse uskonkin enemmän siihen että uimaan oppii kun hyppää suoraan syvään päähän :D.

 2. Mulla on yksi ainoa kynsiasiakas, joka sitkeästi edelleen ilmestyy alaovelle kerran kuussa fiksauttamaan kynnet kuntoon, mutta se prkl haluaa aina jotain ”pientä kiekuraa” valkoisella akryylimaalilla ja VAIKKA mä joskus olen ollut ihan pätevä maalaamaan vaikka millaisia kiekuroita ja kukkatarhoja, aika on tehnyt tehtävänsä ja eihän siitä ilman harjoittelua enää mitään tule. Että sen yhden verivih…sukulaisen vuoksi on täälläkin otsa rutussa kerran kuussa tämän akryylimaalaamisen kanssa. Mutta jos jotain lohdukkeeksi, niin oletko kokeillut tasapäistä litteää sievllintä? Se on mun hihajokeri silloin kun muut sutimet eivät tottele.

  1. Hah, arvaa vaan olinko mä ongelmissa koristelujen kanssa silloin kun vielä tein huvikseni kavereille rakennekynsiä :D ”mä haluaisin tällä kertaa kukan terälehtiä ja kiekuraa siihen kaveriksi.” ”Selvä! Saat ranskiksen.” Ei olis meikäläisestä ehkä ammattilaiseksi ollut :D

   En oo kokeillut! Pistän mieleen.

 3. Arvaapa, kuka harjoitteli eilen one strokea? Jep. Sitä ei tulla näkemään blogissa. Mutta nämä on kyllä kivat ja just silleen sopivasti mukana on se itte tehdyn leima:)

 4. Mä tajusin vasta myöhemmin siellä Cesarilla käynnin jälkeen, että olisi voinut harjoitella niitä maalaamisia! Taisin olla jotenkin niin koomassa, etten tajunnut! =(
  Tuo Zoya on kyllä mielettömän nätti lakka. Sitäpaitsi noi pienen horjumiset viivoissa huomaa vain todella läheltä ja kauempaa nää on tosi kivat kynnet! Omat kynnet on aina tosi vaikeita. Ja sitten olisi se toinenkin käsi vielä… =)

 5. Heh-he.. hekottelen töissä semiväsyneenä tekstillesi, varsinkin tuo lopun napakka englanninkielinen versio ilahdutti mua suunnattomasti. Mä voin niin samastua sun tilanteeseen, kun en mäkään osaa maalata mitään kynsille.

  Mutta kiva nähdä mitä saat aikaiseksi nyt kun oot saanut Sigiltä jonkinmoisen oppimäärän akryyleihin. ;)

  1. haha, siinä tuli kaikki oleellinen selvitettyä lontooksi :D

   Apua, älä nyt ihan pidättele hengitystäsi uusintaa odotellessa…:DD

 6. Himpura, harmi etten ollut imuroimassa oppeja Zigiltä nyt kun ite kunnostauduin tän hemmetin maalaamisen kanssa ja sain kuin sainkin ruusut tehtyä kynsilleni! En mäkään tuu kovin nopsaan uusia maalauksia esittelemään :D Koitin myös one strokea paprulle, siitä tuli pikemminkin three strikes…

Vastaa