Cabaret

Aina silloin tällöin tapahtuu sellainen pieni ihme, että maltan olla pilaamatta hienoa lakkaa koristeluilla. Tällä kertaa niin kävi Picture Polishin Cabaretin kanssa.

.
.

Uskomatonta, että en heti julkaisun aikaan ostanut Cabaretia. Onneksi sentään tulin järkiini myöhemmin, koska onhan tämä nyt aivan valtavan mahetsu tapaus. Luumunvioletti crellylakka shimmer- ja holohippusilla sekä hologlittereillä, äärettömän helppo levittää ja peittää kahdella kerroksella. Ei ole liiaksi sellaisia tehty.

.
.

En lopulta pystynyt täysin raa’aksi lakkausta jättämään, joten tyrkkäsin pari hologlitteriä keskisormen kynteen OPI:n I Snow You Love Me -pullosta. Onneksi en laittanut enempää. Lähellä oli. Se kimallus jotenkin vetää puoleensa. o.O

.
.
.
.
.
.

Minkä lakan te ootte viimeksi jättäneet ihan ylhäiseen yksinäisyyteensä?

Translation: Sometimes a nail polish is so big that nail art has to be small. Or non-existent. Ladies and gentlemen, I give you piCture pOlish Cabaret in all it’s glory. Two coats of perfectly applying excellence at your service!

Kurkkasitko jo nämä?

27 kommenttia

 1. Hitto, siis mähän rykäsin just tän lakan heti silloin kun nää ilmestyi ja arvaas oonko marinoinut sitä siitä lähtien? Noh, olen tietty. En vaan tajua miksi. Ei niin mitään havaintoa. Että näin, on se vaan tosi kaunis ja koristelut just hyvät!

  1. Kyllä tämä minunkin pöydällä tovin lojui ennen lakkaamista. Ehkä tää on vähän vaikea koristella, mutta vaikea olla koristelemattakaan :D

 2. Mäkin lakkasin tällä hiljattain ja postaus odottelee luonnoksissa. Saatan vain yhtyä ylistyslauluun, siinä määrin kaunis ja helppo lakka on kyseessä. Ei tarvi liiemmin miettiä koristeluja, tämä toimii yksistäänkin <3

 3. On se kyllä upea! Mä en vielä hankkinut tätä, kun aattelin, ettei nuo värilliset holohiput tässä ehkä olis ollut mun juttu. Olen luultavasti väärässä ja hankin tämän vielä joskus. Viimeksi taisin ihastella omilla kynsilläni yksinään A Englandin Dorian Grayta!

 4. Kylla on kaunis! :) Mulla jai viimeksi koristelematta OPIn Absolutely Alice. Vuosien kuolaamisen jalkeen sain sen omakseni, ja kun sain sen kynsille, niin ihastelin sita paivakausia. Aaah! :)

 5. Onhan se kyllä upea lakka! Ihan oikein teit kun jätit koristelut lähes kokonaan tekemättä. :) Itse olen tainnut viimeksi pitää OPIn My Private Jetiä kynsillä ilman koristeluja, sekin kun on upea ihan itsekseen.

 6. Mun piti ostaa tämä lakka, mutta päädyin siihen F.U.N. Pay Day -lakkaan. Ei kaduta, mutta on tämäkin aivan valtavan hieno! Juuri sopivasti koristeluja!

 7. Tää on upea, upea ja vielä kerran upea. Onneksi omistan Cabaretin itsekin! En keksinyt koristeluja, joten menin ilman ja oli silti tuijottelukynnet. Tuo ISYLM sopii kyllä kuin nenä päähän !

 8. Beautiful color and swatch! It remind me of Zoya’s Payton with the addition of holographic microglitter.

 9. On se vaan upea lakka <3 Ja ihana, että annoit lakan kukoistaa ilman liikoja koristeluita, nuo ISYLM-glitterit on just täydellisiä tuohon, simppeliä ja kaunista, I like. Mähän meinasin jättää kans Cabaretin hankkimatta, mutta etkös sä suostutellut mut siihen Cesarsilla? :)

  Mulla on just nyt PP Allure yksinään kynsillä, se on niin nättiläinen ihan yksinäänkin.

Vastaa