Glam Polish Bewitched & Pentacle

Mainiota uutta vuotta! Olen ollut virkistävällä joululomalla ja päästänyt blogin rauhassa pölyttymään. Blogin kirjoittaminen ei ole missään vaiheessa kyllästyttänyt, mutta silti tämä pieni kirjoitustauko (tai lähinnä postaustahdin harventaminen hetkeksi) on tullut tarpeeseen. Joululomaa on vielä jokunen päivä jäljellä ja toiveissa on, että saisin aikaiseksi muutaman etukäteen ajastetun postauksen. Arkea helpottaisi huomattavasti, jos postauksia olisi aina valmiina vaikkapa yhdeksi viikoksi. En sano tätä uuden vuoden lupaukseksi koska niiden ennuste on yleensä varsin huono, joten kuvailisin tätä ehkä ennemminkin pitkän tähtäimen suunnitelmaksi. Mun tapauksessa niidenkin ennuste on kyllä huono, mutta aina kannattaa yrittää…

glam polish pentacle bewitched swatch
.

Joulun vietin Lapissa perheen kanssa ja meillä oli ihan älyttömän leppoisaa. Ollaan elävä todiste siitä, että joulu on mahdollista viettää stressaamatta, kiukuttelematta ja riitelemättä! Uusi vuosi lipui ohi samalla tavalla kuin parina edellisenäkin vuonna: oltiin IT-tuen ja koirien kanssa kotona eksessiivisen ruokamäärän ja sarjojen sekä leffojen ympäröimänä. Se hyvä puoli raketteja pelkäävässä koirassa on, että ei tarvitse yrittää innostua pakkojuhlista ja kreisibailaamisesta, kun pitää olla koiran turvana kotona, verhot kiinni ja kaikki mahdolliset äänilähteet pauhaamassa. Tänä vuonna tosin koira päättikin olla pelkäämättä raketteja, mikä oli hieman outoa. Tyyppi veti sikeitä koivet ilmassa lähes koko illan, ehkä kahteen kertaan nosti päätään kuullessaan ison pamauksen. Aha? No ei sitten pelätä :D Hienoahan se on ettei tänä vuonna ahdistanut, mutta vähän kyllä vaikeuttaa suunnittelua tämä että joka toinen vuosi pelottaa ja joka toinen vuosi ei. Nartut on näemmä ailahtelevaisia.

.
.

Uuden vuoden kynsien virkaa toimittaa tämä mahdottoman glitterinen liukuvärjäys. Käytin liukuvärjäyksessä kahta käsittämättömän hienoa Glam Polishia. Hopeinen Bewitched on nähty blogissa ennenkin, mutta mustanharmaa Pentacle pääsi nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. Molemmat lakat kuuluvat Cast a Spell -kokoelmaan. Pentacle ja Bewitched ovat identtisiä koostumukseltaan, molemmat on ladattu aivan täyteen isompaa ja pienempää hologlitteriä ja peittävät kahdella kerroksella. Tein liukuvärjäyksen tavoistani poiketen kuivalla meikkisienellä (joululoman laiskistamana en jaksanut kävellä vessaan kostuttamaan sientä..), joten sieni imi paljon lakkaa itseensä ja kynsille päätyi lähinnä lapiollinen glitteriä. Onnistuin siis muuttamaan lakat tekstuurilakoiksi jotka söi päällyslakkaa pohjattomasti. No ainakin kimalsivat!

winter nail art glam polish
.

Koristeena ei ole raketteja, koska paljon mieluummin olisin kuunnellut hiljaisuutta kuin pauketta. Lumihiutalevinyylit edustavat tässä koiranomistajan vihaista kannanottoa raketteja vastaan. Yhden naisen protesti! *heristää nyrkkiä* Vinyylit on Vinyl It Up -merkin nettikaupasta tilattu. Nettisivu on nyt loman vuoksi alhaalla, mutta käsittääkseni toiminta jatkuu piakkoin.

.
.

Pentacle ja Bewitched ei kumpikaan näytä kuvissa oikein miltään verrattuna siihen, kuinka paljon ne lämpimänsävyisessä valaistuksessa kimaltavat. Siksipä otin kylppärissä tarkoituksella tärähtäneen ja muutenkin epätarkan kuvan:

.
.

Yksi sana: BLING!

.
.

Noh, mitkä uudenvuodenlupaukset te aiotte rikkoa tänä vuonna? :)

Translation: Hi everyone! I’ve been on a little vacation but I’m back now and plan on getting the hang of a normal posting schedule again. I hope you had a wonderful Christmas!

Here’s my New Year’s Eve mani. I decided to avoid any firework-themed nail art since fireworks have really lost their charm after I got dogs. One of them is afraid of them and that can make New Years Eve a bit stressful to us all, so this mani is a one woman protest against fireworks :D I wanted a lot of bling though so I reached for my two favorite Glam Polishes, Bewitched (silver) and Pentacle (charcoal grey/black). Both are outstanding in quality and loaded with holo glitters in various sizes. I did the gradient with a make up sponge and added Vinyl It Up nail vinyls on my middle and ring fingers. Trust me when I say that my pictures don’t do these polishes any justice, they are incredible! 

Thanks for visiting and I wish you all a happy New Year!

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Sun jutut on aina niin huvittavia :’D ihanaa blingblingiä ja muutenkin kaunis lakkaus <3

  Lupauksista tulee todennäköisesti rikkoutumaan ainakin postaustahdin ylläpitäminen, ylppäreihin lukeminen ja uuteen harrastukseen keskittyminen, mutta Vaasaan ja Madridiin aion matkustaa :D

  1. Heh, kiitos :D

   O-ou, koita nyt ne ylppärit pinnistää kunnialla läpi :D Vaasa ja Madrid kuulostaa loistavalta suunnitelmalta!

 2. Meillä koira ei tiedä mitään vaikka vieressä ampuisi haulikolla, testattu on. :D Edellinen koira oli kyllä paukkuarka, se viettikin sängyn alla aina uuden vuoden…

  Oikein sopivat kynnet vuodenvaihteeseen, ainakin sopivasti blingiä! :D

  1. Meilläkin tuo uros on autuaan välinpitämätön kaikesta mekkalasta, mutta narttu ny on oma lukunsa muutenkin…

   Kyllä, bling big or go home :D

 3. Uuteenvuoteen kuuluu aina bling bling! Mulla sitä oli luomilla, vaikka loppuillasta tuntui, että koko naama kimalsi. =S Nuo tekstuurit tai glitterit tekee mut hulluksi. Mikään ei saa tökätä vastaan mun kynsissä tai revin sen heti irti. Silti, aivan upealtahan ne näyttää =)
  Ja vinyylejä on pitänyt tilata nyt varmaan vuoden ajan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Lisään sen taas listalle!

  1. Mä en edes meikannut, aika säälittävää :D

   Nää Glam Polishit on kyllä tavallisesti lakattuna ihan sileitä päällyslakan kanssa, mut tälleen töpöteltynä muuttuivat yllättäen tekstuureiksi…

   Suosittelen lämpimästi noita Vinyl It Upin vinyylejä, oon tykännyt laadusta kovasti ja ovat vielä halpojakin :)

 4. Hirveesti kaikkee lupauksia ja mulla on elefantin kokoinen itsekuri, joten teen poikkeuksen uudenvuoden lupausten romuttumisessa. Jee! ;)

  Ihana blinglakkaus!

 5. En lupaa mitään, turhaa kuitenkin. Rällästän minkä rällästän ja kadutaan taas kesällä ja aletaan projekti rantakuntoon kesäksi 2017. Kimallukset on upeita ja raketit voi mun puolesta kieltää lailla, en jää kaipaamaan. Ilmapallot voi laittaa samaan kastiin, en jää kaipaamaan niitäkään. Huippua vuotta sulle, kirjotellaan! ;)

Vastaa