Syksyistä säkenöintiä

Syksy on perinteisesti ollut mulle monella tavalla inhottavaa aikaa. Vettä sataa koko ajan, on pimeää, väsyttää, vettä sataa, ahdistaa, vettä sataa, on koleaa, hirvittävä työmäärä ja kiire, väsyttää väsyttää väsyttää. Nyt on kuitenkin jotenkin erilainen fiilis. Mulla on ihana koti jossa sateen ropinakin kuulostaa erilaiselta kuin aiemmin, vapaa-aika on laadukasta eli kivaa, töitä riittää mikä on tässä taloustilanteessa erinomainen asia, mulla on ihana IT-tuki ja Rieha joita voin kiusata aina kun tulee tylsää, ja olen kasannut syksyyn kivoja juttuja joita odotan. Lokakuussa on kauneusmessut kahdessa maassa, sisko tulee käymään ja ehkä toinenkin, omat pikkujoulutkin on kalenteriin merkattu järjestettäviksi ja pari kivaa blogitapahtumaakin on tiedossa. Varmasti tulee inhottaviakin hetkiä ja raskaita viikkoja, mutta juuri nyt ei ahdista eikä ketuta vaan hymyilyttää, joten pysähdyn tähän oloon. (Toivottavasti tän postauksen julkaisuhetkellä ei sitten ole ihan paska maanantai meneillään, tai muuten tää on aika ristiriitaista :D)

Syksyistä mutta toiveikasta fiilistä päätyi sitten kynsillekin.

.
.

Idea lakkaukseen lähti China Glazen uuden syksykokoelman lakasta My Lodge or Yours, jonka ostin hetki sitten CesarsShopista. Tykästyin The Great Outdoors -kokoelmaan niin paljon, että sain tosissani käydä jaakobinpainia itseni kanssa etten ostaisi enempää kuin pari lakkaa. Huonostihan siinä kävi ja neljä pulloa ostin :D Murrettu vanha roosa (vai mauve? MINKÄ VÄRINEN TUO ON??) My Lodge or Yours päätyi ensimmäisenä näpeille. China Glaze on paininut koostumusongelmien kanssa useassa kokoelmassa, mutta tämä creme on kirkkaasti parhaimpia cremejä mitä Chinalta olen kokeillut. Yksi kerros peitti jo tosi hyvin ja tasaisesti ja toinen kerros oli lähinnä varmistelua. Onneksi ostin, ja toivottavasti myös muut ostokset, Take a Hike, Change Your Altitude ja Wood You Wanna, osoittautuvat samanlaisiksi!

.
.

Säkenöintiosuuden hoitaa F.U.N Lacquerin Primadonna, roosansävyinen hologlitterpläjäys kirkkaalla pohjalla. Lakan olen saanut Cesarsista. En halunnut paksua glitterkerrosta nimettömään, joten päädyin lakkaamaan kaksi kerrosta Primadonnaa My Lodge or Yoursin päälle. Onhan se nyt nätti!

.
.
.
.

En halunnut vetää koristeluja aivan överiksi jotta jonkinlainen syksyfiilis säilyisi, mutta jotain spesiaalia piti Primadonnan rinnalle keksiä. Leimasin sitten Color Clubin Miss Bliss -hololla siron salmiakkiruutukuvion laatasta BCN-049, sekin Cesarsista ostettu.

.
.
.
.
.
.

Tykkäsin! En ole pitkään aikaan leimannut Color Clubin holoilla ja nyt tekis mieli tarttua niihin jatkuvasti, kun näistä kynsistä tuli niin mieluisat. Halo Huesejahan tuli juuri 7 uutta sävyä myyntiin, leimaakohan nekin? Näin sävyt CesarsShopissa käydessäni mutta en ehtinyt tutustua silloin tarkemmin. Jänniä sävyjä, aika sellaisia pastellisia, mutta ainakin kolme niistä näytti pulloissa ihan identtisiltä keskenään.

No mutta, miltä teistä syksy tuntuu?

(Primadonna saatu. Linkeistä en hyödy.)

Translation: I thought I was over China Glaze but then they released The Great Outdoors collection and I got really interested. I bought four shades and My Lodge or Yours was the first one I tried. And it is freaking awesome! the quality was by far the best ChG has made in years. I used two coats but this is *almost* a one-coater. Hopefully the rest of them are equally good! For the accent nail I used two coats of F.U.N Lacquer Primadonna (press sample) over My Lodge or Yours and stamped the rest on my nails with Color Club Miss Bliss. Sparkling autumn, I’d say!

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

 1. Oih, onpa ihanan kimalteleva kokonaisuus! Ei kuitenkaan mitenkään överit, tykkään ♥ Oma syksyni on vielä melkoisen aukinainen, mutta eiköhän sekin hyväksi käänny :)

 2. Tallinnan kemut jätän tällä kertaa väliin koska täältä saa lähteä kukonlaulua ennen matkaan ja takasin joskus yöllä. Ei jassa. Hälssinkiin saattaisin lähteä koska viime vuonna jätin väliin koska Tallinn. Mua ahdistaa erityisesti marraskuun tulo koska pimeys vaan vie mut aina syövereihinsä, yritän tänä vuonna jotain ihmettä hommailla ettei niin TAAS kävisi. Ihana lakkaus ja ainakin Wood You Wanna oli mainio, leimaskin mokoma! Take a Hike huutelee vielä vuoroaan pöydällä.

  1. Mulle tää on kolmas kerta Tallinnan messuilla :) Ollaan oltu koko viikonloppu Tallinnassa niin siitä saa miniloman samalla :)

   Marraskuu on kyllä tosi raastava. Ja tammi-helmikuu… -.-

 3. Ääk, aivan ihana tuo leimaus ja muutenkin ihanan kimmeltävä kokonaisuus, tykkään!

  Syksy on tähän asti ainakin tuntunut ihan mukavalta, varsinkin kun ei ole satanut ainakaan joka päivä… Katotaan sitten marraskuussa uudestaan. :D

 4. Kyllä on kaunista ja tyttömäistä <3 En oo pitkään aikaan leimannut holoilla mutta pitäisi ihan ottaa asiakseen.
  Syksy puolestaan joutaisi jäädä väliin, mulla on kesto*piip* otsassa eikä se taida laskea ennen toukokuuta.

 5. Mä yritän aina suhtautua positiivisesti syksyyn. Jotenkin se ei ikinä onnistu. Välillä sitten menen lillumaan vaahtokylpyyn ja yritän ajatella positiivisia asioita ja päästä hyvään zen-tilaan. Lakkaus on aivan ihana! Tykkään tuosta väristä. Mun pitää odottaa vielä 15 päivää ennen kuin voin ostaa yhtään lakkaa…

  1. Mä yritän nyt ihan tosissani, mutta en tiiä kykenenkö pitämään tätä yllä ihan koko syksyä :D

   Kiitos! Lasken sun kanssa päiviä! :)

 6. Kaunista lappapuuroa <3 :D China Glaze on kyllä viime aikoina tehnyt tosi hyviä cremejä. Ja oon lähes satavarma ettet tule pettymään Change Your Altitudeen, Take A Hikeen ja Wood You Wannaan :) Kaksi niistä on OCW!

 7. Kertakaikkiaan kaunis lakkaus, tosi lady-liike :3

  Itse rakastan syksyä ja sadetta! Kun ulkona on pimeää ja märkää on ihana hautautua viltin alle ja juoda kahvia, kynttilöiden sytyttämistä unohtamatta <3 "Oi pimeyttä kuinka taas sinuun rakastuinkaan uudestaan" <3

  1. Kiitos! :)

   No tuo on kyllä totta…ainakin siis silloin kun ei tarvi mennä töihin siinä sateessa eikä käyttää koiraa kolmea kertaa päivässä. Eli aika harvoin mun tapauksessa :DDD

Vastaa