Woman on a mission

Minulla on missio. Haluan kerätä kaikki China Glazen Electropop-kokoelman lakat. Rakastan hyviä cremejä, joita Electropop on pullollaan, ja kokoelman värisävytkin miellyttää silmää kovasti.

Ensimmäiset ostamani China Glazet olivat juurikin Electropopin Aquadelic ja Dance Baby, ostin ne muistaakseni Nellystä. Nellyn kynsilakkavalikoimat ovat vaatenettikaupaksi erittäin hyvät, löytyy OPIa, Essietä, Nubaria, Orlya, Konadin leimauslakkoja ja -laattoja, Nails Inciä ja Deborah Lippmannia, vain muutaman mainitakseni. Toki hinnatkin ovat sitten Suomen tasoa, eli varsin suolaiset esimerkiksi jenkkien nettikauppoihin verrattuna. Ensimmäisiä ChG:n lakkoja tilatessani en kuitenkaan ollut perehtynyt kynsilakkanettikauppojen viidakkoon vielä lainkaan, joten Nelly oli silloin helppo ja turvallinen vaihtoehto.

Tähän olen missioni kanssa päässyt:

Vasemmalta oikealle: Gaga For Green, Kinetic Candy, Aquadelic, Wicked Style, Dance Baby, Sweet Hook ja Techno. Gagan, Wicked Stylen ja Sweet Hookin bongasin Fb:n kynsikoristekirppikseltä. Kinetic Candy ja Techno taisi löytää tieni mun luokse BeautyBaysta, joka on myöskin luotettava vaihtoehto kynsilakkaostoksille. Toimitus on nopea ja valikoima hyvä. Lakkojen hinnat ovat toki vähän korkeammat kuin muutamissa muissa nettikaupoissa saati eBayssa, mutta postikuluja ei tule ollenkaan, sivusto on selkeä ja tilaaminen helppoa.

Muutama täydennys kokoelmaan on tulossa Transdesign.comista, jonne tein ensimmäisen tilaukseni pari päivää sitten Papun äidillisen virtuaalituen turvin :D TD:llä valikoima on suuri ja lakat todella halpoja, mutta sivuston ulkoasu näyttää lähinnä oksennukselta ja selaaminen on sen takia kokolailla raivostuttavaa. Postikuluja tulee vähintään 23 dollaria, jolla saa tilattua lakkapullojen koosta riippuen 8-9 lakkaa. Vertailun vuoksi: China Glazen hinta on Nellyssä 11,95 €, BeautyBayssa 8,89 € ja TD:ssa 2,68 €. Ymmärtänette miksi ihmiset sietää TD:n surkeaa ulkoasua..:)

Jaa, hukkasin näköjään punaisen langan jo aikoja sitten. Palataanpa takaisin ruotuun, esittelyvuorossa uusin Electropoppilaiseni, Wicked Style.

Wicked Style on kirkas korallinpinkki creme, jonka levittyvyydessä en muista kohdanneeni mitään ongelmia. Tykkään! Valitettavasti itse manikyyri oli täysi susi. Mulla oli kuningasidea tehdä ilmapalloja kynsiin, mutta valmis tulos näytti lähinnä värikkäiltä siittiöiltä, joten homma meni alusta saakka uusiksi. Olin siinä vaiheessa jo sen verran elämään kyllästynyt, että ajattelin tehdä vain nopeat ja hillityt viivakoristelut nimettömiin Orlyn Instant Artist -koristelulakalla. Ei se niin nopeasti sitten käynytkään ja jouduin tekemään koristelut uusiksi pariin kertaan, lopputuloksena tämä ”upea” musta alien.

Kuvittelin korjaavani tilannetta mustilla kukkastrasseilla, mutta eihän se tietysti mitään auttanut. Noh, ainakin alienilla on kukkia lonkeroissaan.

Mun pitäisi varmaan siirtyä kokonaan swatch-osastolle tässä blogissa, kun ei tunnu nää nail art -hommat oikein sujuvan :D

Translation: I have a mission. I want to collect all the polishes from China Glaze’s Electropop-collection. So far I’ve managed to hoard 7 of them and a few bottles are hopefully on their way from Transdesign.com, where polishes are really affordable. The polish shown here is Wicked Style, from Electropop of course. Don’t mind the black alien mess on my ring finger. Don’t really know what happened there :D

Kurkkasitko jo nämä?

11 kommenttia

 1. Tuleeko tuolta Jenkeistä tilatessa tullimaksuja? En jaksa käydä tullin sivuilla kattomassa miten ne säädökset nyt menikään..

  1. 43 euroa on se tulliraja muistaakseni vuoden loppuun saakka, sitten se laskee olemattomiin. Aika moni firma laittaa pakettiin pienemmän arvon kuin mitä se oikeasti on. Toistaiseksi mulla ei oo mikään paketti jäänyt tulliin, vaikka summa onkin mennyt tuon rajan yli…joku enemmän jenkeistä tilaileva osannee kertoa tästä enemmän, ootellaan josko joku asiantuntija tulis tänne vastaamaan :)

 2. Minimisumma, jonka tulli laskuttaa tällä hetkellä on 10€ ja tilauksen hinnassa 43,43€ summa jää sopivasti 9,90€:n, jolloin tulli ei välistä nappaa mitään ylimääräistä. Vuodenvaihteessa summa laskee muistaakseni 5€:n.

  Eli vaikka kaikki tuotteet ovat ns. tullattavaa kamaa, niin tullin nykyisillä järjestelmillä näitä ei kuitenkaan laskuteta, koska laskutettava summa jää juurikin alle tuon 10€:n.

 3. Mie huomasin loppukesästä, että en omista juuri lainkaan minkäänlaista creme-lakkaa. Tässä voisi olla miullekkin hyvä creme-sarja ;) Ainakin tää Wicked Style on nyt pakko saada :P

  1. What, ei cremejä? :D Electropopista on toki hyvä aloittaa! China Glazelta myös Up & Away -kokoelma on täynnä ihania cremejä :)

 4. Tänx IT-tuki!!! Nyt mäkin tajusin ton tullijutskan, ku en oo tajunnu, miksi se ”tuliraja” on just 43 euroa, eikä 40 tai 50 euroa. *niiaa sievästi ja kiittää* =D

     1. Joo… se ei varmaan oo mitään syötävää ???
      Voin antaa sulle ton mun kämppiksen numban, ni se voi keskustella tästä asiasta enemmän… =D

Vastaa