Cadillacquer week: Restless

Cadillacquer-teemaviikko on tullut päätökseensä, ja säästin erityisen upean yksilön viimeiseksi. Se on minttu, siinä on hologlitteriä ja sen nimi on Restless.

cadillacquer restless swatch
.

Oumaigaad tää on niin mieletön lakka että ei meinaa psyyke kestää :D Väri on syvä ja kirkas ja cremepohja jämäkkä ja mahdottoman helppokäyttöinen. Alla on kerros Rococon Jadedia, ei niinkään peittävyyden vuoksi vaan sen takia, ettei isot glitterit kasaantuisi möykyiksi. Restlessiä lakkasin kaksi ohutta kerrosta.

.
.

Glitterpuolelta löytyy monenmoista: isoja sinivihreitä hexejä ja pienempiä samanmoisia, suklaanruskeita glittereitä monessa kokoluokassa, fuksianpunaisia pikkuglittereitä ja pientä hologlitteriä. Restless näyttää aivan minttusuklaajätskiltä! Mums. (joo, se herkkulakko on edelleen käynnissä joten nään ruokaa kaikkialla…)

.
.

Mä en vaan toivu tästä kuinka hieno Restless on! Tän nimi pitäis olla Emma.

.
.

Huhhuh, tämän blogin ensimmäinen teemaviikko on takanapäin. Oon jo kirjoittanut itselleni muistilistaa seuraavaa teemaviikkoa varten: ”1. älä aloita teemaviikkoa ennenkuin olet kirjoitellut suurimman osan postauksista valmiiksi etukäteen 2. lue kohta 1 uudelleen”. En oikeasti ymmärrä miten osa bloggaajista pystyy säännönmukaisesti postaamaan joka ikinen päivä! Oon laiminlyönyt tehokkaasti kaikkia kotihommia ja sosiaalisia suhteita tämän tolkuttoman kirjoitusaikatauluni vuoksi. Taidan olla jotenkin erityisen hidas tässä postausten tekemisessä, tai sitten muilla ihmisillä vaan on jotenkin enemmän aikaa. Työmäärästä huolimatta on ollut mukavaa esitellä teille tällaisia lakkoja, joihin itse on mahdottomasti ihastunut :)

Voin luvata, että nyt saatte musta pari päivää taukoa :D

Translation: Cadillacquer week is coming to an end and I’ve saved the best for last. This is Restless, a must-have for all the mint lovers out there. Restless has a lovely bright turquoise-leaning mint base which spreads out evenly to the nail and covers really well. Because there’s large glitters in the mix I layered Restless over Rococo Jaded to avoid glitters from accumulating on top of each other. Here’s one coat of Jaded and two thin coats of Restless. Glitter mix is pure awesomeness: large and mid-size teal hexes, a variation of chocolate brown hexes, small fuchsia hexes and sprinkles of small holo glitter. The outcome is like melted mint & chocolate chip ice cream and I friggin’ love it! Whoop!

Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Rupes tosiaan tekeen mieli minttujäätelöä… :D Järettömän ihana lakka, tuo väri kyllä uppoaa minuun ku veitti voisulaan… Kiitos tästä ihanasta teemaviikosta! <3

 2. En tajua miten sä tän teit mutta kiitän teemaviikosta:)

  Yritetään lohduttautua sillä, että ne joka päivä postaavat lakkaa ehkä vain toisen käden ja tekstiä on kolmasosa siitä mitä sulla (tai mulla) postauksissa yleensä.

 3. Mulla on vissiin joku minttukausi kun tämä ja se live free oli mun ehdottomat lenpparit näistä! Pointsit teemaviikosta, tulee hiki moisen postaustahdin ajattelustakin o.O

 4. Okei mun piti kirjottaa, että toi edellisen postauksen lakka oli ihan upein näistä ja sitten näin tän. Nyt en osaa päättää. Molemmat on todella ihania =S

 5. Ihana! Tilasin tuon jo eilen Harlowilta, näissä kuvissa tuo näyttää vielä paremmalta kuin oletin. Kiitos sinulle tästä teemaviikosta. Lompakkoni ei kiitä, kahdeksan Cadillacqueria tilattu. :)

  1. Onneksi tilasit, näitä ei kai montaa pulloa oo enää jäljellä :) Ole hyvä! Vau, kahdeksan on jo hyvä saldo! Saakos udella mitkä kaikki tilasit? :)

   1. Toki! Tämmöiset tilasin:
    Seek The Fire
    So It Begins
    Crystal
    Remember Me
    Pinkman
    Easy As Pie
    I’m The One Who Knocks!
    Restless

    1. Ooh voi kuolaus! Toi Seek the Fire on aivan hätkähdyttävä, se pitänee joskus saada vaikken perinteisesti hirveesti sinistä käytä. So it Begins ja Easy as Pie on mulla ostoslistalla myös…ja Pinkman oottelee kokeiluvuoroaan :) Mä tilasin kolme noita discontinued-värejä lisää Harlown aleista ja lisäks Oh Sciencen Breaking Bad -kokoelmasta. Mieli olis tehnyt vaikka mitä lisää mutta ei enää antanut lompakko periksi :D

     1. Huokaus… Kävin valitettavasti myös Llarowella. :( Mukaan tarttui Have a Little Faith, Where is Carl? ja Where the Wild Things Are.
      So it Begins olisi Cadillacquerin alessa kuusi taalaa. :)

      Olen nyt virallisesti hankkinut itselleni synttärilahjoja riittävästi. :-P Täytynee yrittää olla ainakin loppukuu tilaamatta mitään. Hukata vaikka Paypal-tunnukset tai jotain.

     2. Hups :D Tjooh mä huomasin kyllä että se on alessa, muttako _hieman_ on tullut tässä tilailtua ko. merkin lakkoja niin nyt on vaan pakko lopettaa hetkeksi :D

 6. Thanks so much for this amazing Cadillacquer week! I really enjoyed it and your swatches are gorgeous <3

  1. Thank you for sharing my posts and commenting – and of course for creating these masterpieces! :) This might not end here, I may have ordered a few more from Harlow…:D I almost missed out on Serendipity but luckily Harlow had it on sale!

 7. Tää on IHANA. Ja nyt mullakin tekee mieli minttujätskiä. Ja lisäksi haluaisin huomauttaa, että et ole postannut kahteen päivään. Aatteleppa miten julmaa on ensin antaa porukalle iso annos Wasting Lifestyleä ja sitten tehdä tämmöiset kylmät kalkkunat ja yhtäkkiä tiputtaa annostus nollaan?

 8. Unohdin, että piti lukea sun postaukset silmät kiinni. Haluan tämänkin, mutta lompakko kertoo etten saa haluta :( Onkohan kukaan ajatellut, että kynsilakkojen haluaminen vois mennä kidutuksesta? Näytettäis vaan mitä upeampia kuvia ja luvattais sitä enemmän kynsilakkoja, mitä enemmä kertoo tietoja. Tekis nimittäin hyvin pahaa pysyä hiljaa :D

Vastaa