Cool Aid

Olin viikonloppuna tätini karonkassa, ja moisen saavutuksen vuoksi täytyi tietysti tehdä juhliin väitöskirjakynnet. Sain siitä oivan syyn käyttää taas mun lempparileimauslaattaa eli MoYoun kirjallisuusaiheista Scholar 02:sta.

cult nails my kind of cool aid
.

Mun työpäivä venyi perjantaina ajateltua pidemmäksi, ja illalla piti kirjottaa pari postausta (koska teemaviikko), tehdä kotihommia ja niin edelleen, joten kynsien lakkaus jäi yömyöhälle. Menin siis siitä mistä aita on matalin ja valitsin takuulla hyvälaatuisen lakan ja helpot leimaukset. Silmät ristissä oli ”yllättävän” vaikeaa leimailla, mutta sainpahan tekstit jossain määrin suoraan.

.
.

Lakka on Cult Nailsin My Kind of Cool Aid, likaisen violetti shimmerihanuus. Tämä taitaa olla Cult Nailsin kuuluisin ja suosituin sävy, enkä ihmettele yhtään miksi. Laatu on erinomainen, joskin siveltimeen nousee jostain syystä helposti liikaa lakkaa. Kaksi kerrosta peitti täysin. Miinusta siitä, että lakassa näkyi kärkikulumat jo seuraavana päivänä Seche Vitestä huolimatta.

.
.

Mutta tuo monivärinen shimmer…voi lääh!

Lakka myös näyttää eri sävyiseltä valaistuksesta riippuen, välillä se on violetimpi, välillä sinisempi ja välillä rusehtavampi. Tosi kaunis kaikissa olomuodoissaan.

.
.
.
.

Voisin höpötellä teille vaikka mitä, mutta nyt on mentävä. Kohta on jo nukkumaanmenoaika ja mulla on kynnet lakkaamatta, ja koneen kuva-arkisto on tyhjä teemaviikon jäljiltä eli jotain materiaalia blogiin olis kiva saada :)

Jos lisää mun juttuja kaipaatte (varmasti..), niin käykää Sugar High’n puolella, kirjoitin sinne tarinaa Bombónin bloggaajaillasta!

Translation: My aunt had her doctoral dissertation last weekend and of course I had to honor her achievement with these nails :) Also that gave me an excuse to use MoYou’s Scholar 02 plate again, it’s my absolute favorite! The beautiful polish shown here is Cult Nails My Kind of Cool Aid, probably their most famous shade. It’s a dirty purple with multicolored shimmer, really pretty and opaque. Quality was very good but for some reason Cool Aid had significant tip wear after one day, which was pretty weird. Didn’t make me like it any less though :)

Kurkkasitko jo nämä?

13 kommenttia

 1. HYVÄ JUMALA ONKO TUO COMIC SANSIA???

  Ahem.

  Kauniit ja hyvin juhlan teemaan sopivat kynnet! Ja toi lakka on tooooodella nätti, onneksi se löytyy omastakin hyllystä. Vielä kun ehtisi saada kynsille asti :D

  1. Hei jos se olis comic sansia, mä olisin polttanut laatan roviolla juhlallisin menoin jos olisin ylipäätään haksahtanut moisen tilaamaan.

   Ihana lakka, onni on omistaa tämä:)

    1. Hitto kun en muista yhtään :o Mulla oli teemaviikko ja lakkasin kauheassa paineessa sen takia et mulla ei varmaan ehtiny tää pitkään ollakaan kynsillä.

     1. No hö. Nooh pitää kattoo sit joskus kolmen vuoden päästä uudestaan kun tällä seuraavan kerran pääsen lakkaamaan :D

  2. no PLZ ei ole Comic Sansia :DD Kiitos :) Saa nähdä kuluuko sulla yhtä nopeasti kuin mulla. Olin tosi ihmeissäni koska en lakkaamisen ja kulumisen välissä ehtinyt juuri muuta tehdä kuin nukkua o.O

 2. Tämä on hieno! Valkoiset leimaukset on niin kivoja =)

  Tuota noin, tämmönen ihan tyhmä kysymys… Mä pidän hirveästi valkoisista leimoista. Ne on jotenkin raikkaita melkein minkä värin päällä tahansa. Mutta kun se löllöleimasimen leimasin on valkoinen ja sitten se lakka on valkoinen, niin eli miten te näette, että miten se kuvio on noussut siihen leimasimelle? Siis sieltähän voi vaikka puuttua joku nurkka. =/

  1. Kiitos :) Ei oo tyhmä kysymys ollenkaan, ihan olemassaoleva ongelma tuo on! Eihän sitä kunnolla nääkään, yritän aina vähän valoa vasten tarkistaa että näkyykö leimassa isompia puutteita, mutta kyllä se aika lottoamista välillä on. Ei se nyt kuitenkaan ihan täysin leimasimeen sulaudu että kyllä siitä hieman jotain näkee. Yleensä teen valkoisten leimojen kanssa niin, että leimaan kuvan kerran tai kaks jollekin pahvinpalalle tms että nään nouseeko kuva stamperiin kunnolla ja sitten vaan siirryn kynsiin ja toivon parasta :D

 3. Voi nams mikä lakka!
  Ja mistä mä saisin kaivettua taas tarpeeks rohkeutta (lue:herrrrmoja) leimaamiseen… Hauskaa loppuviikkoa!

  1. Hei sä osaat taiteilla kynsille vaikka mitä, joten kyllä se leimauskin onnistuu ihan takuulla! Ainakin jos välineistö on kohdillaan :) Sitä samaa :)

Vastaa