Movember!

Mulla jäi tänäkin vuonna Roosa nauha -kynnet tekemättä, joten paikataan tilanne Movemberkynsillä! Melkein sama asia, eikö? Ja täytyyhän jonkun tästä huushollista noteerata Movember. IT-tuen panos tähän asiaan olis epäilemättä melko heikko, tai toisin sanoen minä en kauheasti innostuisi niistä pensseleistä joihin viiksikasvatus todennäköisesti johtaisi.

Movember ja viiksi-innostus tuli kuin tilauksesta, sillä olen päätynyt tilanteeseen jossa mulla on epäkäytännöllinen määrä viiksitarroja ja -siirtokuvia. Niille ei ole niin paljoa käyttöä, että pino olisi millään tavalla perusteltu. Tilasin pieni iäisyys sitten Born Pretty Storesta pari arkkia viiksidecaleja, ja kuukauden odottelun jälkeen mulle toimitettiin viiksitarroja. Reklamoin, odotin toisen kuukauden ja sain viiksidecaleja, jotka kilpailee top 3:ssa historian rasittavimpien decalien sarjassa.

.
.

En tiedä miksi mua seuraa surkea siirtokuvaonni, kaikki viime aikoina kokeilemani kuvat ovat olleet aivan kertakaikkista sekundaa. Viiksikuvat oli sitä kaliiperia, että kynttä hipaistuaan ne tarttuivat niille sijoilleen kuin aseella uhattuna eikä ollut mitään toivoa saada niitä enää irti. Tämän vuoksi edustin mm. I Love Me -messuilla kynsillä, joissa oli mitä ihmeellisimmissä kulmissa olevia viiksiä. Oli todella ammattimainen fiilis.

Essie Fifth Avenue
Essie Fifth Avenue

Painajaismaisten siirtokuvien vuoksi käytin tämän postauksen kynsissä ihan suosiolla niitä tarroja. Tarroissa on useita huonoja puolia, mutta ne saa sentään asetteluvirheen sattuessa poistettua kynsiltä ilman asetonia ja lakkauspsykoosia.

.
.

Nimettömän ”kauluspaidassa” on rusettitarra, paidan napit tein pilkkutikulla ja Essien Licoricella. Värilakkana on kolme ohutta kerrosta Essien Fifth Avenueta, ihanan helppo oranssinpunainen creme. Kaksi paksumpaa kerrosta olisi varmaankin peittävyyteen riittänyt.

.
.

Laitoin valmiin lakkauksen päälle reilun kerroksen Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodia, sillä tarrat oli aika paksuja ja epäilin reunojen alkavan irvistää. Glitter Food vaikuttaisi toimivan varsin hyvin tässä tarkoituksessa. Kahdessa päivässä tarrojen reunat eivät ole nousseet ollenkaan eikä kynttä kokeillessa juurikaan edes tunne koko tarroja. Win!

.
.

Miten on asian laita, ootteko te saaneet naatiskella amistupsuista, pensseleistä, Super Marioista, kalapuikoista, Luigeista tai muista viiksityypeistä puolisonne/tuttavienne naamoissa? Kiinnostaa tietää, koska en nyt ainakaan tähän hätään keksi yhtään miestä omasta tuttavapiiristäni joka Movemberiin olisi osallistunut muuten kuin puheen tasolla.

Aihepiiriin liittyen, Bombónissa tarjotaan Movemberin kunniaksi viiksien muotoilua/ajelua omavalintaisella, Movemberkeräykseen menevällä maksulla aina joulukuun puoleen väliin saakka. Mua ei itseasiassa edes pyydetty levittämään sanaa, mutta bongasin tuon uutisen Bombónin sivuilta ja sattui sopimaan tosi hyvin tämän päivän kynsiin!

Translation: Movember nails with moustache stickers and Essie Fifth Avenue. Btw, in case you are frustrated with nail stickers sticking up on the edges, try Nail Pattern Glitter Food. I used one coat over finished manicure and now I can hardly even feel the stickers! Awesomesauce! Glitter Food does dry foggy and matte so prepare to add one coat of top coat after using GF.

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. Meillä on kunnon Lemmyt avoeliöllä :D itse siihen kannustan, tai ehkä oikeammin meillä on diili; viikset saa kasvattaa 2-kertaa vuodessa, Movemberina ja lätkän mm-kisapannut. Muuten se naama pysyy siistinä parran kanssa :D ja yleensä ei tarvitse edes vihjasta leikkaamisesta, se on itse niin kypsä niihin kk:n jälkeen että leikkaa riemulla :D

  2. Mahtikset nämä kynnet, jälleen kerran!
    Itse joudun tuijottelemaan kuvottavia kalapuikkoja duunissa, ja facebookissa levitettävien kuvien ja jonkun ihme postausvimman kautta. Thank god huomenna on vika päivä, muuten nyppisin jokaisen karvan yksitellen kulmapinseteillä…. Mur!

  3. Mie saan ”nauttia” avokin viiksistä ympäri vuoden, koska ”Miksi sanotaan ihmisiä joilla ei oo viiksiä? Naisiksi” xD No eipä ne viikset miuta hirveesti haittaa :)

  4. Öh, joo, olen saanut ”nauttia” avomiehen sentin päivävauhdilla kasvavista naamakarvoista. Mutta kohta voi huutaa että ohi on!

  5. Onpas hauskat kynnet! :D Sissiä komppaan, kynsillä menee, mutta en kyllä haluais mieheni naamakarvojaan kasvattavan. Yäks. :| Ne pistelee pussatessa. Minen tykkää.

  6. Kyllä ei täällä nähdä viiksiä, ei isännän nenän alla eikä myöskään emännän kynsillä. En jaksa ymmärtää koko Movember-villitystä – miten ihmeessä karvat jonkun naamassa lisäisivät sellaisenaan yhtään mitään tietämystä mistään syövästä? O_o

    Having said that, kynnet on kyllä varsin kauniit ja hurraan sille, että olet onnistunut menestyksekkäästi käyttämään tarroja jossain :D

Vastaa