Chevron gradient

Mulla oli suunnitelma valmiina tätä lakkausta varten. Tekstuuria, kaksivärileimausta ja muuta tohinaa, tarkoituksena saada useampi kokeilematon lakka käyttöön. Idea aavistuksen jalostui lakkaamisen edetessä ja lopullisessa lakkauksessa ei sitten olekaan mitään alkuperäiseen ideaan liittyvää, ja vain yksi lakka on kokeilemattomien joukosta. Hyvin meni! Miksi edes yritän suunnitella mitään?

nail vinyls
.

Olin tarttumassa leimauslaattoihin, kun kultakalan keskittymiskykyni pisti taas parastaan ja haksahdin hipelöimään vinyyliteippejä. Siitä se ajatus sitten lähti…karkaamaan. Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Gina Tricot’n Whitea, sitten kerroksen pikakuivattajaa, annoin kuivua ja rupesin tupeltamaan vinyyliteippejä kynsille. Kyseinen malli on chevron mini.

.
.

Teippien asettelun jälkeen töpöttelin meikkisienellä kolmen lakan liukuvärjäyksen. Kynsien kärjissä on Essien Watermelon, keskellä Misan Baby I Love You ja juuressa Gina Tricot’n Candy Pink. Huolehdin niin kovasti siitä, että teipit olisivat kynsinauhojen tienoilla tiukasti paikoillaan, etten huomannut tarkistaa mitään muuta kohtaa. Niinpä lakkaa lipsahteli vähän teippien reunojen allekin töpötellessä ja/tai teippien poistovaiheessa. Korjailin rajoja varovasti kynsilakanpoistoaineella ja ohuella siveltimellä, mutta on ne silti joissain kynsissä vähän epämääräisiä. Onneksi rima on kaivettu maahan näiden teippailujen suhteen, joten en viitsi murehtia asiaa.

.
.

Sanoin muuten pari päivää sitten eräässä valokuvausta koskevassa keskustelussa, että vaikka ihonsävyn kanssa on usein jotain säätämistä, niin lakkojen sävyt toistuu aina mun kuvissa oikein. Noh, eipä toistuneet tällä kertaa :D Misa, eli kynnen keskiosan sävy, näyttää tavalliselta pinkiltä vaikka se on oikeasti todella kaunis vaalea koralli. Harmittaa tosi paljon että en saanut sitä näkymään oikein, koska liukuvärjäys on livenä paljon nätimmän sävyinen kuin tässä. Prkl.

.
.

Semmonen tekstuuri-kaksivärileimauslakkaus tällä kertaa :D Mitäs tykkäätte?

Translation: I was supposed to do a skittlette style manicure with texture polish and some stamping, but because I have the attention span of a goldfish I got distracted with nail vinyls and then this happened. I like the end result though. I used Gina Tricot White as a base, added two mini chevrons to each nail and did a pink gradient with a make-up sponge. I used Essie Watermelon, Misa Baby I Love You and Gina Tricot Candy Pink. Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

    1. Haha pönttö, se oli vitsi – alkuperäinen lakkausidea siis oli tehdä tekstuurilakkakynsi ja leimata loput, mutta en lopulta tehnyt kumpaakaan vaan hairahduin teippailemaan ja liukuvärjäilemään kaikki kynnet :D ei siis ihan mennyt niinkuin alunperin suunnittelin :)

  1. Tulipas hyvä mieli tästä postauksesta! Olen siis juuri odottelemassa vuoroani poskionteloiden punkteeraukseen, joten tää sai ajatukset muualle ja aion apinoida tätä! Hauskaa viikonloppua!

  2. Tekstuuriosuus lienee Emman väsyneissä aivoissa – toi oli varmaan vaan aivopieru :D Mutta kynnet on kyllä aivan ihanat, tykkään possuna ♥

  3. Nämä on kyllä hienot. Liukuväri on yksi mun suosikeista. Siihen jos vielä yhdistää jotain muuta niin ei voi tulla kun hienoa jälkeä. Oma paraskoskaanikinä lakkaus, se ainoa josta on kuva, on juuri liukuväri, jonka päällä on leimat. Mulla kun ei ole noita teippejä, vielä.. ;)

    1. Kiitos :) Liukuväri on mun ikisuosikki myös, jostain syystä silti teen niitä aika harvoin. Pitää ryhdistäytyä. Tuo liuku + leimaus on ollut tekolistalla jo tovin :)

Vastaa