Color Club Down to Earth

Color Club -huuma jatkuu! Lunar Logicista innostuneena nappasin testaamattomien lakkojen joukosta käyttöön Down to Earthin, joka kuuluu sekin uudehkoon Retrograde rising -kokoelmaan.

Down to Earth on harmaanvihreä creme. Tällainen sävy ei ole ihan tavanomainen ja siksi siihen CesarsShopissa tartuinkin. Color Clubin cremelakkojen laatu on ollut mun kokemuksen mukaan aika vaihtelevaa, osa on ollut ihan priimaa ja osa kuraa. Down to Earth kuuluu onneksi enemmän sinne priimaosastolle. Hieman se valui sutia pitkin ja tulvimisriski on siis olemassa, mutta lakka ei raidoitu yhtään ja on todella peittävää. Oikein taitava lakkaaja saattaisi pärjätä yhdellä kerroksella, minä laitoin (ja tarvitsin) kaksi.

Innostuin leimailemaankin. Oli niin kova usko itseeni että kaivoin esiin jopa kirkkaan leimasimen, jotta kerrankin saisin kinkkisemmän kuvion asettumaan kynsille siihen kohtaan mihin haluankin. Mulla on kolme kirkasta leimasinta, mutta olen jotenkin lannistunut niiden kanssa enkä käytä niitä kovin usein. En tajua mikä kirkkaiden leimaisimien ongelma oikein on, mutta ne kaikki tuntuvat olevan sellaisia että toimivat joskus kuin unelma ja joskus niillä ei saa kuvan kuvaa nousemaan vaikka seisois päällään ja luovuttaisi leimasimille rituaaliuhreja. Mua kyllä kiinnostaisi tehdä tuplaleimauksia ja muita hauskoja kikkailuja, mutta en jaksaisi tapella välineiden kanssa. Picture Polishin kirkas leimasin on osoittautunut parhaiten toimivaksi mun kätösissä ja siihen tartuin nytkin. Planeetat oli kai oikeassa asennossa, koska leimasin toimi täydellisesti. Win!

Kuvio on poimittu MoYou Londonin Minimal Collection -08 -laatasta (joka on näköjään kuvassa ihan pölyinen). Minimal -sarjassa on tosi kivoja laattakuvioita ja tilasinkin niitä useamman joskus Black Fridayn aikaan. Leimauslakkoina käytin Dashican valkoista, harmaata ja mustaa.

Lunar Logic, Down to Earth ja muut Retrograde Risingin lakat ovat saatavilla CesarsShopista. Linkki suoraan kokoelmaan onkin heti tuolla tämän jutun alussa.

Cesarsissa on muuten nyt NCLA-ale, kaikki NCLA:n tuotteet on -20% normihinnoista. Ale jatkuu 26.1. saakka. Käykää kurkkaamassa valikoimaa :)

Olenko ainoa jolla on säännöllisen epäsäännöllisesti ongelmia noiden kirkkaiden leimasimien kanssa?

(Color Club saatu, samoin kirkas leimasin.)

Translation: Down to Earth is my second pick from the Retrograde Rising collection and it’s almost as good as Lunar Logic. Not necessarily a one coater but very pigmented and easy to apply nevertheless. 

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Nyt on kivat kuviot <3 Mulla on kyllä toi sama, etenkin kiinanleimasimet temppuilee joskus mutta PP:t on kyllä toimineet luotettavasti.

  1. oli ihan vaikeuksia päättää minkä kuvion valkkaisi, kun noissa Minimaleissa on niin paljon kivoja!

 2. Leimaaminen ittessään temppuilee tekniikkana joskus, ainakin mulla. Toki en tiedä, johtuuko se leimasimesta, laatasta vai leimauslakasta… Mullä on yks Moyou Londonin laatta, jota en ole saanut vielä kertaakaan toimimaan :/ Sitten vaihdan laattaa ja leimaus sujuu. Tiedä sitten onko mulle osunut huono laatta vai mistä mättää.
  Kirkkaat leimasimet mulla kyllä useimmiten pelittää,

  1. mulla on kymmeniä MoYou Londoneita ja niistä yksi on sellainen, josta en saanut siistiä kuvaa nostettua vaan levisivät aina. Bridal-kokoelman laatta taisi olla, sellaisia pitsikuvioita. Se oli varmaan joku viallinen yksilö, koska muuten merkin laatat ovat toimineet ku junan vessa. Kai niitä huonojakin laattoja isoon joukkoon väillä eksyy :/

 3. Nätti lakkaus.
  Mulla on kaksi samanlaista metallivartista läpinäkyvää leimasinta ja ne toimii kuin junan vessa. Joskus kun marshmellow ei ole saanut kuvaa laatasta, tää on nostanut. Vikaa sitten kyllä löytyy leinaajasta. PP:n stampperi toimii mun näpeissä huonommin.
  Nyt sain testiin kaksi uutta läpinäkyvää ja mielenkiinnolla odotan miten tulen niiden kanssa toimeen kun olen käyttänyt vain tätä yhtä mallia niin kauan.

 4. Mulla toimii selkeästi tietyt lakat kirkkaiden leimasinten kanssa ja toiset taas ei. Konadit toimii aina (mutta ne vaan ei aina peitä ihanteellisesti) ja yleisesti monet shimmeriset/metalliset lakat nousee nätisti, mutta cremet ei välttämättä, esim. ne ihanat pastelliset Colour Aliken leimauslakat ei nouse kirkkailla leimasimilla. Onpa jäänyt sitten aika lailla käyttämättä, kun oon ite niin jäänyt koukkuun siihen kohdistettavuuteen että arvon sitten toimivan leimauslakan enkä tartu vanhanaikaiseen luottoleimasimeen. Vähän rajoittaa luovuutta, mutta se on ehkä muutenkin vähän talviunilla (pitkillä, pitkillä talviunilla).

  Toi laatta on aivan ihana, oon sitä himoinnut mutta vielä jäänyt tilaamatta. Tarvisin myös sen MoYoun uuden Deco-kokoelman ehkä kokonaan. Down to Earthkin on aika söpis, muhun vetoaa nykyään ihan raivona tollaset epäsinivihreät.

  1. onko sulla Dashican leimauslakkoja? Ne nyt ainakin tässä toimivat tosi hyvin vaikka ovatkin cremejä. Pitääpä ottaa nyt asiaksi käyttää useammin tuota kirkasta leimasinta ja kokeilla eri lakkoja, ehkä siinä tosiaan on syy sille miksi homma välillä toimii ja välillä ei.

   Mä tilasin hirveän läjän MoYoun laattoja marraskuussa, piru kun ne julkaisee niin usein kaikkea ihanaa :D

 5. Tosi kiva lakkaus, wautsiwau! :) Mulla ei kirkasta leimasinta olekaan, en oo kokenu tarpeelliseksi, vaikka se varmasti tällaisten kuvioiden kohdistsmista helpottaisikin!

  1. Kiitos! :) On se kirkas leimasin kyllä ihan sairaan hyvä apuväline – silloin kun saan sen toimimaan :D

  1. Nyt mä kyllä alan reenata taas uudestaan niiden käyttöä, oli nimittäin niin helppoa tuo kohdistaminen!!
   Kiitos <3

Vastaa