Picture Polish Enchanting

Nyt minä en kyllä tiedä mitä tapahtui. Kuten varmaan moni tietääkin, CesarsShop sai myyntiin Picture Polish -jätti-indiemerkin ihania lakkoja ja ensimmäisestä satsista tilasin maltillisesti vain yhden. Ihan viattomasti menin hakemaan ostostani, eli turvallisen vaaleanpunaista Gracea, CesarsShopin tiloista.

Sitten näin Enchantingin. *tuomiopäivän urut*

picture polish enchanting swatch
.

No sehän on ihan todella VIHREÄ. Paino sanalla _todella_.

Palaan alkuun: en tiedä mitä tapahtui. Mun ympärillä oli läjäpäin violetteja, pinkkejä ja punaisia lakkoja, mutta nakkisormeni tarrautuivat Enchantingiin eivätkä päästäneet irti. Pakkohan se oli sitten ostaa.

picture polish enchanting
.

Enchanting on uunituore luomus ja osa Picture Polishin uusinta bloggaajalakkakokoelmaa. Enchantingin on suunnitellut Polish Infatuated -blogin Sharon. Enchanting on kirkas ja äärimmäisen huomiotaherättävä jadenvihreä crelly, joka on kyllästetty kauniilla holografisella shimmerhitulalla. Holoefekti on äärimmäisen mieto, lähinnä hitulat näyttävät kirkkailta valonpilkahduksilta lakassa. Tällä oli ilo lakata, koostumus oli kerrassaan mainio. En ollut kahteen kerrokseen aivan täysin tyytyväinen, joten lisäsin varmuuden vuoksi vielä kolmannen. Lyhyille kynsille kaksi kerrosta riittää varmasti. Lakka on värinsä vuoksi potentiaalien kynsien värjääjä, joten jos tämän hankitte, varautukaa parilla aluslakkakerroksella. Mulla Enchanting oli kynsillä päivän eikä sinä aikana värjännyt kynsiä, mutta mulla oli kaksi paksua kerrosta aluslakkaa. Poistovaiheessa väri levisi aika iloisesti pitkin sormia mutta ei onneksi värjännyt niitä.

.
.

Sain Enchantingin kyytipojaksi HeHe-laatan nro 04, jossa on tosi kauniit kuviot ja josta tohkeissani unohdin ottaa kuvan. Ostohetkellä jo tiesin että haluan yhdistää Enchantingiin valkoiset koristelut, joten leimasin HeHe-laatasta perhosenpuolikkaat keskisormeen ja nimettömään. Laatassa on kokonainen perhosen kuva, joten peitin puolet perhosesta aina teipillä ja siten sain leimattua vain toisen puolen kerrallaan. Leimauslakkana käytin tietysti Konadin valkoista. Etusormessa ja pikkurillissä olevat valkoiset pyörylät on irtomattaglitterit, jotka kiinnitin kirkkaalla lakalla. Purnukan ostin Born Pretty Storesta.

.
.

CesarsShopiin on nyt lisätty lisää sävyjä ennakkomyyntiin. Ensimmäisestä tilauksesta jäljellä on vain rippeet, joten ennakkotilaamalla varmistatte ettei suosikit mene sivu suun. Lakat saapuu heti tammikuun alussa. Retkahdin lisäsävyjen edessä ja tilasin itselleni Flirtin, Escapadesin ja O’Haran, jota olen metsästänyt jo varmaan vuoden! Score!

P.s. enää yksi päivä joululomaan :)

Translation: Picture Polish has done it again: I don’t even like green but still I somehow ended up buying Enchanting (by Polish Infatuated) and I absolutely LOVE it! Great job Sharon and Picture Polish! I have CesarsShop to blame for this – now that they started to carry Picture Polish I get to see all the beautiful polishes in real life and then I just go into this ”shut up and take my money” -mode :D Enchanting is an amazingly saturated jade green with holographic shimmer flakies. The formula was basicly sublime, very easy to apply and dried fast and glossy. Two coats was almost enough for full coverage but I ended up adding a third just in case. For the stamping I chose a butterfly image from HeHe 04 plate (press sample) and stamped it (or actually halves of it, the original image isn’t split in half) with Konad White. I love how bright and fresh this looks!

Thank you for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Onpa kyllä upea vihreäksi lakaksi! Ja kauniit koristelut :) Mulla karkas mopo kyllä ihan totaalisesti lapasesta näiden picture polishien kanssa, rahapussi kiittää sitä, että pääsin töistä vasta 4 jälkeen joten en saanut kaikkia haluamiani lakkoja. Paitsi nyt uudesta ennakkotilauksesta jossa once again saattoi vähän lähteä lapasesta…

  1. Kiitos :) Mopon karkaaminen on kyllä ihan ymmärrettävää, mä en ainakaan ikinä uskonut että voisin joskus ostaa PP:a ihan omasta kotimaastani :D

 2. Mikä meihin on mennyt?? Pyörittelin samaa pulloa käsissäni, en kuitenkaan ostanut mutta tilasin kaksi vihreää DaLea itelleni:o

 3. This is a gorgeous colour … I can see why you just had to buy it! I love the butterfly stamp also; I’ve not heard of this brand previously.

  1. It’s striking, I just couldn’t pass on it! HeHe was new to me too, I think it’s from China…plates were pretty cheap and the images were nice!

  1. Kiitos! Mä vasta opettelen käyttämään vihreitä…mintunvihreää lukuunottamatta, se on ollut suosikkisävy jo pitkään!

  1. kiitti! :) Haha :D mä oon itseasiassa päässy sinne jo kerran aiemminkin, sillon ku lakkasin Eeriellä ja Color Stormilla…oonko mä nyt sitte TODELLA VAKAVASTI OTETTAVA? :D

Vastaa