Cadillacquer Week: No Place Like Home

Tämän päivän lakka sopii mulle kuin nenä päähän. Ensinnäkin se on lilaan taittava harmaa, sävy johon tykästyn aina. Toiseksi, sen nimi on No Place Like Home ja minähän tykkään ihan mahdottomasti höntsäillä kotona. Harvoin minä mitään hyödyllistä kotona teen (IT-tuki varmaan allekirjoittaa tän), siinä asiassa vois kyllä petrata, mutta aina keksin jotakin tekemistä eikä mulle juuri koskaan tule sellainen olo että seinät kaatuu päälle. Asiaan vaikuttaa tietysti se, että käyn töissä enkä siksi voi mähöttää kotona kaikkea aikaani, jolloin ahdistavaa tylsistymistä ei pääse syntymään. Lisäksi tämä bloggaus- ja lakkailuharrastus tapahtuu aina kotona, joten ei ihmekään että löytyy tekemistä :)

cadillacquer no place like home swatch
.

Palatakseni lakka-asioihin, katsokaa nyt kuinka hellyyttävä ja kaunis No Place Like Home on! Tästä tulee mieleen se paras torkkupeitto tai kaikista pehmein oloasu…ja Halinallet!

.
.

Lakassa on hyvin vaalea violetinharmaa pohja ja seassa on moniväristä flakies-hitulaa sekä mattaglittereitä pastelliväreissä. Uniikki yhdistelmä, en keksi mitään lakkaa joka olisi lähelläkään tätä.

.
.

Laitoin alle yhden kerroksen Essencen Grey-t to Be Hereä ja päälle kaksi kerrosta No Place Like Homea. Yksinään lakka peittäisi varmaankin kolmella kerroksella.

.
.

Laadusta ei ole mitään uutta sanottavaa, tämä on yhtä hyvä kuin muutkin esitellyt lakat ja äärimmäisen helppo lakattava. Tosi tasalaatuisia tuntuvat olevan :)

.
.

Oon ehtinyt käyttää No Place Like Homea jo useampaan kertaan, sillä se on jotenkin niin kiehtova. Läheltä on paljon katseltavaa, kauempaa katsottuna se on hyvin hillitty eikä hyppää silmille ollenkaan. Aivan ihana :)

IT-tuki toi mulle juuri tähän kylmän siiderin joten taidan kaivautua sohvannurkkaan katsomaan hömppäsarjoja…ja ajastamaan teille vielä yhden postauksen. Olen reissussa viikonloppuna, mutta teemaviikko pitää tietysti saada kunnialla päätökseen!

Translation: No Place Like Home is one of my favorites when it comes to Cadillacquer polishes. It’s truly unique and I can’t think of anything that comes even close to this polish. No Place Like Home has a lilac-leaning pale grey base with multicolored flakies and pastel pink, blue and yellow matte glitters. Combination creates a very soft, almost ethereal look. I layered 2 coats over Essence Grey-t to Be Here. No Place Like Home builds up to fully opaque look with 3 coats on it’s own. Formula is again extremely good and self-levelling. I really love this polish because it reminds me of sweet dreams, Care Bears and snuggly blankets :D

Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Tosi nätti halinallelakka tälleen toisen kynnellä katseltuna, mutta jotenkin tuntuu, että itse en varmaan viihtyisi tuossa lakassa. Se ei näytä mun jutultani, vaikka kuvissa katsellen onkin suloinen :)

    1. Mä itseasiassa ajattelin ensin samoin enkä ekaan tilaukseen sitä ottanutkaan…mutta tää paljastui sellaiseksi sävyksi jota on aivan äärimmäisen vaikea kuvata ja mä onnistuin kuvissa vaan jotenkuten. Kieltämättä varmaan sellainen mielipiteiden jakaja :)

  2. Ei saa näyttää mulle tällaisia ihanuuksia! Oon jotenkin kummasti nyt tuolla Cadillacquerin sivuilla, vaikka mun ei pitäis ostaa yhtään mitään.
    Violetinharmaat on munkin heikkous ja muutenkin vaan niin ihana lakka nimeä myöten :)

Vastaa