Cadillacquer Week: Don’t Be Scared

Voi että tämänkin lakan nimi on ihana! Heti tulee hymy huulille ja sellainen olo, että kyllä kaikki järjestyy :D Don’t Be Scared -lakkaa on tehty rajoitettu erä, ja se on osa Limited Edition Duoa, jonka toinen osa on upea Fireflies. Lakat voi ostaa myös yksittäin.

cadillacquer don't be scared swatch
.

Don’t be Scared eroaa hieman koostumukseltaan aikaisemmin esitellyistä Cadillacquereista. Tämä ei ole cremepohjainen, vaan ennemminkin crelly eli cremen ja jellyn sekoitus. Pohja ei siksi ole aivan yhtä peittävä kuin muissa omistamissani Cadillacquereissa. Kolmella kerroksella tämä varmastikin olisi peittävä, mutta glittereiden kasaantumisen välttämiseksi lakkasin alle reilun kerroksen Essencen Hello Marshmallowia ja laitoin sen jälkeen kaksi ohutta kerrosta Don’t Be Scaredia.

.
.

Don’t Be Scared on aavistuksen ohuempi koostumukseltaan kuin cremepohjaiset lakat, mutta ei ole siltikään mikään liru eikä valu kynsinauhoille. Pohjasävy on vahvasti siniseen taittava vaalea lila, lisäksi lakassa on voimakas sininen shimmer. Glitteriosastolta löytyy tummansinisiä ja vaaleanpunaisia mattaglittereitä.

.
.

Lakan sävy ei kyllä ollenkaan tule oikeuksiinsa mun ihonsävyllä. Oon aikaisemminkin ollut ongelmissa samantyyppisten sävyjen kanssa, esimerkiksi China Glazen Tantalize Me oli mulle ihan mahdoton sävy käytettäväksi. Don’t Be Scaredissa ei ole yhtä voimakasta sinistä flashia joten tämä sopii mulle sentään pikkuisen paremmin.

.
.

Sitten vinkki vitonen: Harlow & Co:lla on alennuksessa muutamia ihananimisiä Cadillacquereita, mm. eilen esitelty Now and Then, ja tänään perjantaina on restock merkin Core collectionista. Rehellisesti sanottuna en tiedä mitä lakkoja tuo peruslinjasto pitää sisällään, mutta illallahan se sitten nähdään :) Mikäli uudet kokoelmat ynnä muu nippelitieto kiinnostaa, käykää tykkäilemässä Cadillacquerin fb-sivusta – ilokseni törmäsin siellä heti kättelyssä omaan postaukseeni, jonka Madeleine oli jakanut! Whoop whoop :)

Translation: Today’s polish is Don’t Be Scared, a pale lilac crelly with strong blue undertones, blue shimmer and blurple & pink matte glitter. Phew, that was a mouthful. This polish is part of a Limited Edition duo, the other polish is stunning Fireflies. Polishes can be bought separately also. Formula was a tad thinner than in previously reviewed polishes but very easy to manage and very self-levelling. Don’t Be Scared is fully opaque in 3 coats but I decided to layer 2 coats over one coat of Essence Hello Marshmallow. Don’t Be Scared is beautiful but clashes a bit with my skintone, a problem I often have with very cool blue-based tones. I decided not to care about it though because -yes, you guessed it- the name is so lovely :D 

Btw, I noticed that Harlow & Co has put some Cadillacquers on sale and they have core collection restock today at 12 EST! Be sure to follow Cadillacquer’s Facebook page also to keep up with new collections, beautiful swatches and other information. Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Onpas kivoja nämä Cadillacquerit! En ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan näistä ja nyt kävin fb-sivuillakin tutustumassa. Aivan upeita lakkauksia :) Löysin blogisi sattumalta juuri äsken ja jäänkin seurailemaan!

  Tervetuloa vastavierailulle myös minun kauneusblogiini ja toki myös muut kauneudesta, ihonhoidosta ja kosmetiikasta kiinnostuneet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita! :)

  1. Eikös ookin :) Kiva kuulla, kiitos :)

   Ethän käytä toisten blogeja mainosalustoina, sillä se on hieman epäkohteliasta. Poistin sen vuoksi kommentistasi linkin, nettiosoitteita varten on varattu oma URL-kenttä ja halukkaat löytävät kyllä blogiisi sitä kautta :)

   1. Ei ollut tarkoitus olla epäkohtelias, harmi jos tunsit näin! En nimittäin kommentoi ”mainostaakseni” omaa blogiani, mutta yleensä linkitän kuitenkin oman blogini kommentin loppuun, sillä monen itseäni kiinnostavan kauneusblogin olen löytänyt itsekin samalla menetelmällä :) Tämä on ilmeisesti yleinen tapa ns. alkutaipaalella olevien bloggaajien keskuudessa ja yleensä muut bloggaajat eivät siitä pahastu, koska eiväthän omat lukijat minnekään katoa, jos löytävät myös muita itseään kiinnostavia blogeja :) Itse en siis ainakaan ajattele, että jos joku lukija löytää blogini kautta muita itseään kiinnostavia blogeja, se olisi minulta pois :) Ei missään nimessä. Minusta se on vain kiva! Mutta toki me kaikki olemme erilaisia, joten en linkitä blogiani enää jatkossa kommentteihini, pahoittelut vielä, kun siitä pahastuit. Ei ollut tarkoitus.

    1. Enkä muuten huomannut, että nimimerkkiä klikkaamalla pääsee toisen blogiin! :) Kaikkea oppii. Tosiaan pahoittelut vielä.

    2. Ei tässä mitään vahinkoa tapahtunut enkä pelkää oman lukijakuntani puolesta :) Tää asia ei ole mun henkilökohtainen ristiretkiaiheeni vaan ennemminkin osa ”blogietikettiä”. Kannattaa lukea esimerkiksi tämä teksti, tai lähinnä se ensimmäinen kohta: http://www.thenailasaurus.com/2011/05/how-to-get-ahead-in-nail-blogging.html , hyvää asiaa jonka jokaisen bloggaajan aihepiiristä riippumatta kannattaa lukea :) Mun kokemukseni on, että omaan blogiin kutsumista nimenomaan yleisesti pidetään hieman tökerönä, eri asia on kuinka moni siitä mainitsee, mutta tosiaan sekin kertoo jotain että sitä tekevät vain alkutaipaleella olevat bloggaajat – myös minä aikoinani :D oon käynyt sitä sitten jälkikäteen joskus pahoittelemassakin. Mutta kuten sanoin, no harm done :)

     1. Luin jutun, kiitokset linkistä! Minusta nämä asiat ovat aika lailla myös mielipidekysymyksiä ja asiaa voidaan katsoa myös toiselta kantilta :) Esimerkiksi minun blogiini on joskus myös käyty jättämässä kommentteja, joissa on linkki omaan blogiin mukana ja minusta se on ihan ok, kunhan kommentti ei ole vain sisällötön ”onpa kiva” ja perässä oman blogin osoite, jonka tarkoituksena on selkeästi vain mainostaa omaa blogia. En siis koskaan kommentoi kenenkään blogia vain mainitakseni omasta blogistani, vaan ainoastaan niitä postauksia, joita haluaisin muutenkin kommentoida jollain tapaa. Kuten tätä :) Löysin nämä lakat blogisi kautta ja halusin mainita kuinka upeita ne ovat, ja kuinka kiva oli löytää ne blogisi kautta :) Olen joillekin bloggaajille laittanut kommenttiin mukaan, että ”toivottavasti et pahastu kun linkitän oman blogini loppuun” ja jotain vastaavaa, ja moni on onneksi vastannut, ettei tietenkään pahastu :) Jokainen meistähän on joskus aloittanut jostain. Ja tämä blogimaailma on niin runsas ja tarjonta yltiömäistä, että iso osa itseänikin kiinnostavista olisi jäänyt löytämättä ilman vinkkejä/linkkejä muiden blogeissa. Enkä tietenkään laita jokaikiseen kommenttiin linkkiä, vain joskus :) En missään nimessä ole tätä tarkoittanut pahalla ja lupaan, etten jatkossa laita blogiisi ainuttakaan linkkiä. Kunnioitan näkökantaasi!

      Tässä myös Pink Bubble (http://www.pinkbubble.fi/2013/04/lisaa-lukijoita-kommentoi-ja-linkita.html) blogista kommentoitu teksti:

      ”Ja sitten lopuksi muutama huomio linkkaamisesta muihin blogeihin. Olet ehkä huomannut, että kaikissa suosituimmissa blogeissa näitä linkkejä kommentoijien omiin blogeihin ei näy. Se on aika jännä juttu, kun ihan pieniinkin blogeihiin ilmestyy tämmöisiä linkkikommentteja. Eikö tuhansien lukijoiden ja satojen kommentoijien joukosta sitten koskaan löydy yhtään semmoista tapausta, jonka tekisi mieli hieman linkata. Hmm… Valitettavasti tämä linkkaus voidaan nähdä ”oman blogin mainostuksena” ja siksi julkaisukelvottomana. Mutta miksi tämä ”mainostus” pitää kieltää? Pelkäävätkö nämä supersuositut blogit menettävänsä johtoasemansa, jos lukijat huomaavat, että täällähän olisi muutakin luettavaa tarjolla?

      Minun blogiini ovat tervetulleita useimmat linkit, oli sitten kyseessä oman blogin mainostus tai jokin postauksen kannalta oleellinen juttu. Ja minä jaksan kyllä kopioida sen toimimattomankin osoitteen kommentista, jos tuo html jostain kumman syystä ei ota onnistuakseen.”

      Eli tuossakin siis huomaa, että mielipiteitä on monia ja kaikki me ajattelemme asioista niin eri tavalla :) Postauksen kommenteissa on mukana myös Suomen suosituimpiin lukeutuvia bloggareita, jotka ovat itsekin hyödyntäneet kikkaa joskus.

      Ehkä enemmän uskon siihen, että ei kukaan löydä sinua, jos olet hiljaa :) Halusi mitä tahansa elämässä, asioiden eteen täytyy tehdä jotain. Kukaan ei tuo valmiina tarjottimella eteesi asioita joita haluat :)

      Mutta no, kiva oli keskustella aiheesta kanssasi! En ole koskaan kenenkään bloggaajan kanssa keskustellut asiasta näin perusteellisesti :) Voi olla, että innostun tästä naputtelemaan jopa oman blogitekstin :) Linkitän siinä tapauksessa tietenkin blogiisi ja tähän tekstiin, jotta ihmiset näkevät mistä ajatusvirta on kummunnut :)

     2. Tottahan se on että ei voi vaan odottaa että lukijoita tulee näkemättä yhtään vaivaa sen eteen. Blogeihin kommentointi on kaikkia hyödyttävä tapa tulla huomatuksi, kommentit on bloggaajalle kivoja ja kommentoija saa nimeään esiin, varsinkin jos käyttää nimimerkkinä oman blogin nimeä. Suurimmassa osassa blogeista kommenttibokseissa on tuo URL-kenttä, jonka kautta pääsee joko suoraan blogiin tai vähintäänkin esim. blogger-profiiliin, josta taas on linkki omaan blogiin ja sen vuoksi ylimääräinen linkki itse kommentissa on tarpeeton (mutta kuten itekin totesit, aina ei tuu rekisteröityäkään että linkki julkaistuun kommenttiin tullut jo valmiiksi). En ollenkaan katso pahalla postaukseen liittyviä linkkejä ja joskus olen erikseen pyytänytkin että kommenttiboksiin lisätään linkki omaan blogiin, jos on tehnyt esim. siinä postauksessa käytetyllä nail art -tekniikalla omia kokeiluja. Sen sijaan suora mainos tyylillä ”käykää kattomassa mun blogia” käy mun nettietikettiä vastaan ja sellaiseksi mainokseksi ensimmäisen kommenttisi loppuosan alkuun tulkitsin. Keskustelu toki avaa molempien osapuolien näkökulmia ja on siksi aina hyvä asia, varsinkin kun se pysyy asiallisena kuten tässä tapauksessa :) Lukijakunnan puolesta en usko kovin monen bloggaajan pelkäävän, samat ihmiset lukee kuitenkin kymmeniä blogeja eikä se ole keltään pois. Mun kohdallani tässä on kyse vain siitä etiketistä, joka toki on erilainen eri ihmisillä :)

 2. Ihana, tämäkin. Onneksi olen vakaasti päättänyt, ettei mulle tarttis oikein enää kotiutua mitään crelly-glittereitä :D

 3. Tämä on kyllä näistä toistaiseksi hienoin. Nuo glitteritkin juuri oikean sävyisiä. =)Nuo vaaleanpunaiset ekstraihania! Mun aikaisemmin mainitseman Illamasquan lakan kanssa kävin vähän samalla tavalla kun sulle. Se ei sovi mun ihoon yhtään =(

  1. Kiva että löyty mieluisa. Jos mielit tän koskaan saada niin toimi nopeasti :D Niin se Scarce? Harmi :/ mä oon katellut sitä swatcheista monesti, nätti lakka mutta varmaan passaa harvalle, sävy on vähän jännä.

 4. Mä taidan alkaa lukea sun postauksia silmät kiinni tästä eteenpäin! :D Ei sillä, että nuo Cadillacquerit upeita ois tai mitään… Tahtoo, taas kerran.

Vastaa